28

славянин

преди 10 години

За религията си прав, тя е голямо лицемерие, но за естеството на нещата не си! За съжаление хората не могат за правят разлика между духовност и религия и ги мислят за едно и също нещо! А морал безспорно трябва да има, но не лицемерен (като този на религията например), а истински! А пък ти си бъди атеист и материалист - това показва че си и духовно, и умствено сляп! Представител на т.нар. здрав (чугунен) разум!

27

mario.fu.90

преди 10 години

Айде не се правете на много религиозни и не цитирайте библията само при случай! Религията е вечното оправдание на безделника и злобара. Както казва Вивиан Уестууд - "Моралистите са най-ужасните , днес моралът е като средният пръст - всеки го размахва,когато нещо не му е наред". Да не говорим,че ние сме светска страна и вашите схващания за създател и смисъл на живота нас не ни касаят. Пазете ги за себе си. Аз съм атеист,рационалист,диалектически материалист и екзистенциалист. Religion ist das Opium des Volkes!

26

mario.fu.90

преди 10 години

Гей-браковете носят пари на държавата! Гей-туристите също. Освен това не пречат на никого!

25

mario.fu.90

преди 10 години

Иванчо, мислиш ли ,че ми пука какво одобряваш ти? Ще си живея живота както преценя за добре!

24

Иван Пешев

преди 10 години

Като ги насърчават да педерастеят е така , трябва да се знае, че е лошо и че обществото не го одобрява. Това, че като отделни личности проявяваме търпимост е отделна тема на разговор.

23

Темерут

преди 10 години

Двойното, че и тройно скачане на оборота от гей сватби не значи нищо хубаво... значи само, че има прекалено много гейове... Баси и содомитите, и чудото!

22

Поп Грую

преди 10 години

Трижди анатема!Скверни, пъклени гадове.

21

tomahawk

преди 10 години

Бре много гейове в таз пуста америка бре !?!?!Теа изтрещеха като Римляните към залеза на империята им :)Само извращения !Ей ке дойда и ше ви изпия ниагарскиот водопад :)

20

7

преди 10 години

И ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКО ЖИВО СЕ ДРОГИРА, НАПРАВО ПОВРЪЩНЯ! АМА ТО ТОВА СИ Е ПОЛИТИКА НА РЕПТИЛЦИТЕ!

19

до БАХТИ

преди 10 години

НЕ,НЕ ТОГАВА СЕГА Е ТАКА,Е НАЛИ ГИ ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН. ТОЧНО ТО И ТО ЦЕЛИТЕ В ТАТУИРОВКИ ,НЕ МОЖЕШ ГО РАЗБРА МЪЖ ЛИ Е ЖЕНА ЛИ Е!

18

да

преди 10 години

Така са,подкрепят се по-падалски!

17

7

преди 10 години

НЯМАХ ПРОТИВ обратните НИЩО ДОКАТО ЛИЧНО НЕ ПОСТРАДАХ ОТ МЕРАЦИТЕ ИМ. МНОГО СА ДОЛНИ И РЕВНИВИ И ЗАВИСТЛИВИ! ИНАЧЕ МИ Е ВСЕ ЕДНО КЪДЕ СИ БЪРКАТ! АМА ПАЗИ БОЖЕ ОБРАТЕН ДА ТИ Е СЪДРУЖНИК! ТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ГО ПРАВИШ- ГЛЕДА ТЕ В ОЧИТЕ И ТИ КРОИ КАПАТА! АБЕ И ПОДКРЕПА ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕН *** ИМАЛ! АХ, ДАНО СА МУ СПУКАЛИ *** КРАДЛИВ ******АЛСКИ!

16

Бахти

преди 10 години

Начи как го виждам живота през 3014 година в САЩ. Голям град, средностатистическо семейство от ТОЙ и ТОЙ или ТЯ и ТЯ, (пардон ТО и ТО - обида е да назоваваш някой по пол), правят кариери здраво по 12 ч. за корпорациите. За да могат внасят вноски по 30 годишен кредит за дете, което е родено от сурогатна майка от мъж, който е професионален заплодител. Идилия, а?

15

Момиче

преди 10 години

Супер. И аз ще се оженя за приятелката ми най-после.

14

Истина

преди 10 години

Българите са прости хора, които не се уважават взаимно. Затова са бедни и нещатни и така ще си остане винаги. Няма спасение. Да се закрие държавата, не струва.

13

Анонимен

преди 10 години

Пед*растите са опасни хора,трябва да ги вкарват в болници да се лекуват,а не да им се разрешава дори да се женят ли омъжват ли и аз не знам какво е...

12

Анонимен

преди 10 години

Понеже името на Станишев е Сегей,да го вкарвате в тия истории е мн жалко,жалко за вас.Истинските пед*расти са в Америка,статията е за пед*растията в Америка,а вие пак се опитвате да намесите,чрез Станишев БСП и от там Русия.Но не,този път става дума за САЩ и пед*лите в щатите.

11

Истината

преди 10 години

По новините даваха за двама "гейове",които осиновили малко момченце и веднага почнали да го снимат в порно клипове...а на снимките за пред хората са мн милички,но какви изверги са вкъщи,извратени пед*расти.

10

TOTO_!!!!

преди 10 години

Абе тука има повече коментари, отколкото за на Мая Манолова чантата бея всички марш в оная новина, че ще си помисля, че умишлено четете за гейските сватби :)

9

Petar

преди 10 години

До ИстиПожелавам ти да се преродиш като евреин в Германия по времето на втората световна.