246

Nina_Lalovaa

преди 10 години

Нормално е лунатици, като Волен да го провокират и питат за скандал, който седмица пред това се вихри в медиите. Плевнелиев, крив ляво отговор след това на скандала с офшорките, ама пак не се разбра.

245

Хитрия

преди 10 години

Росен ако си мисли, че ще направи нещо горкия, то жестоко се е излъгал. Няма думата за абсолютно нищо, защото всяко негово действие му се нарежда и той няма свободата на действие, която трябва да има всеки един президент. Крайно време е да се вземе малко в ръце.

244

dimityr_penev

преди 10 години

Плевнелиев не трябва да е президент!

243

Dora Yankova

преди 10 години

Той пък един КСНС - пълен фарс за пред хората, че се прави нещо. Ама нали и на Плевнелиев трябва да му остане поне едничко нещо, на което да е начело, че да се чувства значим в тая държава. Държа се супер неадекватно на тоя КСНС и според мен хора като него и Цветанов със съмнителна репутация въбоще нямат място там, при все че втория е с второ повдигнато обвинения. Президентът защо си замълча за това?! Защо не се изправи ЛИЧНО да обясни и за офшорките?!

242

H.Poirot

преди 10 години

Че той Росен Плевнелиев кога е бил подготвен за каквото и да било в тази държава, камо ли за КСНС. Той две изречение на кръст не може да върже, камо ли да бъде президент на тази държава. Да си подава оставката и готово.

241

смехурко>))))))))

преди 10 години

Г-жо Манолова жалко че сте народен представител.От 199-г БСП е забранета партия БСП=БКП МАй имате много амнезия:)))))))))))))))) и как таз партия е в парламента ..................

240

r

преди 10 години

коя си ти бе ***

239

Анонимен

преди 10 години

"Нормално ли е да се скандира Унищожи БСП, възмути се тя " Да-нормално е.И трябва да се добави ДПС.

238

анонимен

преди 10 години

Не е подготвен за комплоти, разбира се! Той очаква почтени хора, а там е отишла една дружина, която е пуснала едно зловоние да пръска кал и се кефи. Те са отишли да се гаврят с президента и Борисов. Да ги предизвикват. Как да е подготвен, че ще му разиграват сцени от ***-турско-комунистическия театър

237

Адекватна

преди 10 години

"Глупостта не е просто инструментален дефицит - глупостта, политическата глупост е творческо състояние. Това, което става в момента е глупост подир глупост по причина на това, че те са в статус на вдъхновение ... да я произвеждат.Мая Манoлова една симпатична, но така да се каже - талантливо неадекватна жена..."д-р Николай Михайлов за борбата с гъботворката https://youtube/watch?v=DGXg4-NkgU8

236

Хохегер

преди 10 години

Оо, ако е на Пеев (пардон -Пеевски) повече оз сайтда забрави за мен.

235

Cacar-off

преди 10 години

Ама ШУНДО ***, КАКВО СТАНА С БЮЛЕТИНИТЕ ОТ КОНТИНБРОД. Майка ви гадна!

234

Анонимен

преди 10 години

нагла червена ***!

233

Анонимен

преди 10 години

До високКой прие закона за хазарта,май не си разбрал.А кой е шеф на Комисията по хазарта.10 месеца не можаха да приемат наредбата за лицензите.С тези приказки можеш да заблуждаваш балъците коите не знаят как ГЕРБ при закона,въпреки съпротивата.

232

Анонимен

преди 10 години

Според крякащата Мая , може да ни управлява гей и може на най-значимата държавна организация да сложат калин чо - голям , дебел и крадлив бръмбар. Само , че хората искат честен и почтен човек. Хората не вярват нито на Мая нито на Гея.

231

Анонимен

преди 10 години

тая *** за много важна се мисли.

230

megi 55

преди 10 години

do qdosanТук всичко ,което не е удобно на *** изчезва! И аз зададох въпрос според конституцията има ли право да ни управлява гей и изчезна веднага.Сега го формулирах дали има право да ни управлява еврейски хомосексуалист,та ще видим какво ще стане?Все пак това тук е на делян пеевски.ако не сте чували никога за него да поясня: Шефа на ДАНС надявам се бивш!

229

Анонимен

преди 10 години

До 264 - Промит мозък, изгладени мозъчни гънки

228

висок

преди 10 години

Отново приказки за хората на ръба на оцеляването...бля, бля... А единственото реално действие за 10 дена е да премахнат конкуренцията на Черепа в хазартните игри! Реално до момента правителството Олигарски само спря интернет залозите. Така пази пазара на В.Божков- Черепа!! Нещо друго да са свършили???

227

ДДТ

преди 10 години

За разлика от ПЛЕВНЕЛИЕВ, тройната глутница винаги е готова! При всеки повод пускат ЗАУЧЕНИТЕ ЗЛОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ които им ги втълпява Д.Пеевски по неговата телевизия ТВ7 и КАПУТА Бареков! .... Пред парламента когато трабваше да се извинят на нацията за гафа с ДАНС, СтаниГЕЙЧО, Местан и Лудия-*** ЗЛОБЯХА по адрес на ЦЦ и ББ повече от час. А Стани ГЕЙ когато и за каквото и да го интервюират - започва тирадата колко са лоши ог ГЕРБ, ЦЦ и ББ и че светло бъдеще се ОЧЕРТАВА от кабинета ОЛИГАРХСКИ!