37

Една

преди 10 години

И това ако не е професионална завист! Вместо да му издействате една награда, за изиграване, отиграване, преиграване и въобще за цялостно творчество и издигане реномето на цирковата клоунада...

36

skitnik32

преди 10 години

До muchachote2000????!!!!e towa ako ne go e pisal komunist zdrawe mu kaji

35

Иван

преди 10 години

Ей Анонимен 111 голям *** си!!!!

34

анонимен111

преди 10 години

Мутафчиев да вземе да се възмути от лицето, наречено президент на Република България и да му поиска сметка за офшорните сметки и да престане с прочутата интелигентност на протестиращите, щото тези *** дето бяха онзи ден пред централата са си чисти мафиоти.

33

skitnik32

преди 10 години

До Георгиe ne, towa za wtoriq Levski mi doide w powe4ko!!!! ako levski be6e kato bolen, sam saglasen s opredelenieto 4e e bil bandit. DA ama NE e kato sideroglu...a ti georgi mar6 da si pie6 hap4etata, za6toto ataka moje i da e probila "krepostta na ..." zaradi obe6tanieto da pazi Balgariq ot DPS i ***. obe6tanie koeto zabrawiha 6tom widqha malko wlast...i se prodadoha kato kurwi na BSP/DPSnedai si boje da sastawqt prawitelstwo... nqmam dumi

32

skitnik32

преди 10 години

До Георги11izpii si hap4etata.

31

Георги11

преди 10 години

Видяхте ли Българи че досегашните правителства потурчват България Волен няма да позволи това назначено е от президента и предишното правителство!!Давай Волене ние сме с теб Атака победа!!!

30

Спиш ли юроде?

преди 10 години

Ти, господине мой, тури ме в която щеш околия и ми кажи когото щеш да ти избера. Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 1000-2000 лева. Да ти събера аз тебе, приятелю мой, ония ми ти синковци от кол, от въже, тъй 40-50 прангаджии и да ги наредя в две-три кръчми по краищата, да им подложа по ведро на глава, па да им извикам: "Ха бакалъм! Да живее България!" Хе-е! Тука ли си, Пенке ле!... Като накървят ония ми ти изпъкнали очи, като почнат да вадят от поясите ония ми ти ножове, да ги бучат по масите, като дигнат една ол

29

Анонимен

преди 10 години

До ГеоргиA ti mai ne si Balgarin, predpochitam da e taka, zashtoto si piętno na lika na Balgaria

28

Аз

преди 10 години

"Един психично болен и наркозависим човек определя дневния ред на българското общество - напада президента, нарича протестиращите граждани "криминални банди", а опозиционните лидери - *** и презервативи, налита на бой в парламента. И няма конституционен или морален механизъм, по който това да бъде преустановено.

27

Аз

преди 10 години

В случай, че експертите се съгласят РЗС до седмица ще представи подготвените от тримата психиатри препоръки за започване на процедура по освидетелстване на Волен Сидеров. "Надяваме се този принос към укрепване на държавността да бъде оценен от държавните институции и от самия Сидеров, който ще се отърве от мъките, които си причинява вече втори месец", заявяват от РЗС и допълват.

26

Аз

преди 10 години

РЗС призовава прокуратурата да се самосезира и да задължи по съответния законов ред здравните институции да въдворят Волен Сидеров в специализирано лечебно заведение. Политическият съвет на РЗС е възложил на трима независими един от друг психиатри, единият от които с богат международен опит, преподавател и изследовател в авторитетно профилирано лечебно заведение в страна членка на Европейския съюз, да диагностицират състоянието му.

25

Георги11

преди 10 години

Този поддържник на СДС ДСБ И ГЕРБ да млъкне!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Ицо би им мамата на политиците и си гледай здравето. Не влизай във води мътни и буйни, от дето няма излизане. Знам, че мразиш Волен, но това не решава нищо...

23

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е безскрупулен тип, който може да се прави и на луд за пенсия, щом това му отърва. Но винаги ще има електорат, защото типовете, които съзират в него пример не са малко. Плюйте на тая долнопробна гмеж, отминете и не забравяйте да плюете кратко и с презрение отново, когато протегнат ръце към властта.

22

Георги

преди 10 години

1 2 Георги преди 12 минутиСтига с хулите и лъжите за Атака от 2005 година се опитвате да я унищожите сега и физически!!! Атака победа тя проби крепостта на мафията 2005 и всички ги е страх че разбива сценария за колонизирането на България да живее втория Левски Волен Сидеров!!! Какъв е този Георги Флоров слуга маша за заличаване и физическо отсраняване на Атака и Волен!! Всички предатели и крадци са против Атака!!! Мутафчиев Българин лиси???????????

21

Димитров

преди 10 години

Браво Христо!Много точно охарактеризира Сидеров!Нормален човек не може да има такова поведение!А фактите говорят,че голяма част от"момчетата" му са платени!

20

До т.н. Артист

преди 10 години

Г-н артист, слезнете на земята и стига сте л**ал г**а на всички, които са на власт. Всеки има право на въпроси и най-важното е, че дори и Президента не е освободен да дава отговори на въпроси, касаещи морала и сигурността на страната. Няма неудобни въпроси. Има задължителни отговори. Аз г-н/др. Артист, например не Ви коментирам като артист и като обществена личност, защото всеки има право на мнение и поведение. Явно сте избрал модел на г*****eц.

19

Алекс

преди 10 години

Дано повече обществени фигури заявят подкрепа за протеста.Разбирам ги артистите, че им писна Атакьорите да препикават операта и да им крещят под прозорците. Благодаря на всички солидарни с протестите.

18

Анонимен

преди 10 години

Ристе, че от тоя използван презерватив, на който си писал писмото по-компрометирани псевдополитик има ли? :DСъс същия успех може обратно на себи си да си го пратиш това писмо, щото с цялата тая акция потвържадаваш, че си същия циркаджия като Сидеров