24

Анонимен

преди 10 години

До МнениеЕдва ли на жена ти е приятно да "забиваш каквото ти падне", но няма избор, тъй като ти и без нейно съгласие би го правил и тя знае това много добре. Така, че ТЯ е за съжаление, а не поредната ти бройка. Да не мислиш, че за тези жени и ти не си поредния?! Мъж съм, но такива глупави изказвания като твоите страшно ме дразнят.

23

Мнение

преди 10 години

Съпругата ми е на мнение, че като има глупави жени, които ще ми пуснат, проблемът си е лично техен. Направил съм си кефа и толкова. Разбрали сме се ако падне нещо да не прощавам. Дори веднъж една имаше наглостта да й се обади по телефона, за да каже за "връзката ни" (тя си мислеше, че имаме връзка, за мен беше само кеф) и моята й каза - "Да си мислила. Ние със съпругът ми сме се разбрали по този въпрос, а и нали и на теб ти беше хубаво?". Онази изчезна от живота ми.Пари харча за семейството си.

22

Аз

преди 10 години

До danielДа, така е... И аз вече няколко пъти съм преживявал тежки скандали с жена ми по повод на една колежка. Естествено, абсолютно безпочвени... Ама такива са те жените - и на ръце да ги носиш - пак няма да са доволни, и ще си мислят, че изневеряваш с друга :)

21

daniel

преди 10 години

Всеки ден пия кафе с колежки и обядвам с някоя от тях.Сваляли са ме,но аз обичам жена си и не искам други.Казвам им директно,да не си губят времето.И сега знам ,че търсят компанията ми само като на приятел.Но жена ми пак ревнува и се притеснява,макар да не го показва .

20

Анонимен

преди 10 години

Интересто, какво вдъхновява авторката за такива *** статии - приближаващият цикъл или недостатъчният секс?

19

До 41441

преди 10 години

niama takiva ne6ta ve4e

18

Анонимен

преди 10 години

Това може да се случи навсякъде. Ама да давате акъл на жените и да ги водите до параноя си е живо нахалство.

17

opo

преди 10 години

А най-добре е сутрин да го препикавате за маркировката.

16

Стефан д-р Чолаков

преди 10 години

Мъдри съвети ! Набелязах план за действие и отивам да се боря срещу секретарката на мъжа ми !

15

Анонимен

преди 10 години

Никакви действия не бих предприела. Да внимава да не си намеря поне двама любими колеги.

14

7

преди 10 години

ГОЛЕМИ *** СА ЖЕНИТЕ НАВСЯКЪДЕ! А МЪЖЕТЕ ТАКА СА УСТРОЕНИ ,ЧЕ МИСЛЯТ С ДРУГАТА ГЛАВА.НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ШАФРАНТИИ,НО ТУК В АМЕРИКА МОЖЕШ ДА Я ОСЪДИШ ,ЧЕ Е ПОСЕШНАЛА НА СЪПРУГА И ЩЕ ПЛАЩА С ДОЛАРЕТА ЗА ГЯВОЛИЯТА! ТАКА,ЧЕ ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ ДА ПИПА ЧУЖД МЪЖ!

13

Митко

преди 10 години

Какво ли не правят хората, само и само да влезем в Тялото.бг. Спокойно, няма да ви кликнем на рекламите и спонсорите ще ви оставят.

12

S tochilkata ;-)

преди 10 години

:-))

11

иван

преди 10 години

забраненото е най сладко

10

Nobody

преди 10 години

"Маркирайте територията си"Направо го препикайте на излизане, така е сигурно, че няма да го погледнат.

9

Metal28

преди 10 години

До 41441Да, но в института, където работя има няколко семейни двойки, които сега работят заедно (дори са с едно фамилно име), съпрузи са и връзката им е започнала още от университета.И не се започва с ваденето на оная работа, или се стига спонтанно до там, или не.

8

Мичурин

преди 10 години

Пробутайте му най-добрата си приятелка и като му изцибреят ушите ще стане първи пуритан и ще практикува Брахма чария! А вие? - Просто ми се обадете!ХАХАХАХАХА!

7

41441

преди 10 години

Една стара приказка казва ... не си вади оная работа, там където си вадиш хляба...

6

do sephora

преди 10 години

ne se pravi,sig sega pishesh za sebe si za da se po4yvstvash dobre.shtoto te e sram kvi si gi pra'ila."sudq po moi priqtelki..."zn do kat ti razkazvat edva li im oponirash

5

Sephora

преди 10 години

които наистина не им пука минават през всичко и не им пука за последствията. Нарочно предизвикват колегите си и създават интриги в работната среда.