Снимка: sxc.hu

Може би сутрин изпращате мъжа си на работа с целувка и с думите "Обичам те" и "Шофирай внимателно", но вътрешно знаете, че той отива право в ръцете на друга жена. И тук не става въпрос за тайна любовница, с която ви кръшка, а за неговата колежка/асистентка/секретарка, с която толкова е свикнал, че буквално не може да работи без нея. Като се замислите, той прекарва с тази дами по 8 часа дневно, което е повече от времето, което посвещава на вас. Освен това тя е негов приятел, довереник и компания за обяд/цигара/кафе. Това може би ви притеснява и с право, особено ако жената не е възрастна и 100-килограмова, а млада и симпатична.

Признайте си, че ревнувате, дори и да сте сигурна в морала на половинката си. Все пак никой мъж не е напълно имунизиран срещу чара на нежния пол, а и никога не се знае дали тази жена няма да реши да го съблазни някой ден... Дори отношенията им да изглеждат напълно невинни, а разговорите им - безвредни, все пак е добре да очертаете някои граници пред въпросната колежка. Ето как:

1. Накарайте го периодично да се прибира за обяд

Планирайте романтичен обяд за вашия любим. Нека знае за него предварително, за да изчисти календара си от други ангажименти. Направете или купете специален обяд за него с всичките му любими храни, включително и десерт.

Използвайте хубави чинии, чаши, салфетки и сребърни прибори. Можете да идете на пикник в близкия парк или да седнете да пиете кафе в близкото заведение. Облечете се небрежно, но секси и се старайте да ухаете добре.

Можете ли да си представите изражението на неговата колежка, когато ѝ каже, че не може да обядва с нея, защото има специална среща с вас? Правете подобни обеди веднъж седмично или месечно стига да можете да излизате от работа. Важното е другата жена да знае, че не е най-предпочитаната компания за хапване.

2. Маркирайте територията си

Макар това да е характерно за кучетата, не пречи и вие да персонализирате работното пространство на мъжа си, да му сложите ваша снимка на бюрото, друга - на стената до вратата и т.н. Тези снимки (може да са от сватбата ви, от кръщенето на децата ви, от последната ви почивка и т.н.) ще служат, за да му напомнят за ангажимента му към вас (ако се наложи), а на въпросната платонична приятелка да ѝ напомнят, че той не е свободен, а семеен мъж.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase