271

Аз

преди 9 години

До кочТи си ***, по-добре си затваряй устата, че мирише лошо, а и нищо умно не излиза от нея.

270

коч

преди 10 години

До анонимен111Ти нормален ли си? Болен комунистически мозък!А по- ненормален от Сидеров няма.Много скоро ще бъде вън от играта.

269

слон

преди 10 години

До АнонименЗаблудените овце повтарят ли повтарят една изречена лъжа ,а когато го питаха -какво е името на тази фолк певица господинчото отговори, ами аз не знам нейното има.Е.това сме ние-сипем помия,а после нека някой да провери. ***.

268

сиси

преди 10 години

До ...271Kak Ви се струва да плащаш на някой,който вика срещу твоята партия.Куца Ви логиката.

267

val 789

преди 10 години

ЕЕЕЕЕЕ

266

Tilk

преди 10 години

Интересното е, че тези разследвания са направени точно след като Волен Сидеров зададе въпроса на Плевнелиев за офшорните сметки. Нещо, което нито един друг политик не би му задал. Това е по-настоящият въпрос. Защо са тези офшорки и откога са, и колко пари не са влезли от тях в държавата.

265

Анонимен

преди 10 години

Волене, как е, влиза ли ти готино, влиза ли ти?

264

Р.Кипърлиев

преди 10 години

Каквото и да си говорим Волен им бръкна в *** с боксова ръкавица...

263

До 302

преди 10 години

Болен не питаше президента а го провокираше и се завиждаше но това е нормално за социален психопат. Такива хора обичат да са в центъра на социалното внимание а пък хора като тебе го мислят за герои. Тои така превлича внимание и се катери към власта. Без да има доказателства Болен няма право да обвинява. Също така Плевневлиев щеше да бъде съден от немската фирма а те напротив на компроматите го защитават. И това е факт а не гледна точка ..,,

262

анонимен111

преди 10 години

Никой освен Волен не би се усмелил да пита президента за офшорните му сметки.

261

Анонимен

преди 10 години

mai ne samo toi e bolen ot va6ki si4ki sa va6lasali

260

Анонимен

преди 10 години

Партия "юруш" е ясна ... тя донесе милиони в джоба на психопатаСега дори и да изчезне, болен се е оправил финансово, а вие?

259

Анонимен

преди 10 години

ama za6to volen da pla6ta samo a MUTRITE kade gi propuskate GORT GERB KOSTOV KUNEVA i vsi4ki kadeto ne vzeha mesta i te davat ot 40l do 50l ot 19h do 02h a zabravih nai vajnite HFSB

258

Анонимен

преди 10 години

Защо ли в другите сайтове пише, че това се прави от Румен Пашата?

257

Купена любов

преди 10 години

Каква е разликата между хората на сидеров и труженичките на околовръстното?-Едно парче пица

256

До 295

преди 10 години

Моляте не сравняваи Болен с Левски. Виж с Хитлер може. Горкия Левски ако можеше да чуе че Болен приличал на него би се обесил сам. Не прави такива коварни лъжи а ходи при Болен за 30 лева и парчето пица.

255

Георги

преди 10 години

Стига с хулите и лъжите за Атака от 2005 година се опитвате да я унищожите сега и физически!!! Атака победа тя проби крепостта на мафията 2005 и всички ги е страх че разбива сценария за колонизирането на България да живее втория Левски Волен Сидеров!!! Какъв е този Георги Флоров слуга маша за заличаване и физическо отсраняване на Атака и Волен!! Всички предатели и крадци са против Атака!!!

254

До 292

преди 10 години

Или страдаш от параноя но не се учудвам нали защитаваш Болен или имаш богата фантазия. Мисля че от тебе може да стане много добър фантастичен или криминален писател.

253

megi 55

преди 10 години

РАЗБРАХМЕ ОТ ВСИЧКО НАПИСАНО ТУК,ЧЕ ВОЖДА НА *** БОЛЕН СИДЕРОВ ПЛАЩА НЕ САМО ЗА ПРОВОКАТОРИ НА МИТИНГА С ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ С НИСКА СТОЙНОСТ И ПАРЧЕ ПИЦА,НО ПЛАЩА И ЗА ПИСАЧИ ТУК С НИСКА КУЛТУРА НО ПЪК С ТЕГЛО НАД 95 КГ. КАТО ИМ ГЛЕДАМ СЛАНИНИТЕ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА:"ЛУМПЕНЧЕТА МУСКУЛИ НЕ СЕ ПРАВЯТ С ПИЦА А С ППРОТЕИНИ И ТРЕНИРОВКИ!!!

252

анонимен111

преди 10 години

До До 283Много, ама много си заблудена. Костов не трябва да се забравя, той е част от така наречения преход, който спомогна да сме в това положение, Костов затвори 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй. Герб не стои на страна, просто се опитват да заблудят такива кукувици като теб. Герб дирижират всичко, организират протести, уговарят се с Доган за издигането на Пеевски за шеф на ДАНС и кротко чакат да свалят правителството и да се качат на трона. Да, ама забравят за фактора Сидеров.