438

Adela

преди 10 години

..................................................................................................................................Ще ви свалим от власт, а след вас ако дойдат герб и започнат да крадат и тях ще свалим. И ТАКА ДОКАТО СЕ ОТКАЖЕТЕ да крадете чрез парламента.Други въпроси?

437

BabaTiNaPripek

преди 10 години

Господа протестиращи,в Пловдив кой е човека дето организира "протеста" да ви попитам?Изявен гербаджия,моля ви се недейте да се заблуждавате и не си избирайте дали да ви застрелят или да ви обесят.Нека не се оцветяват тия "протести" и си помислете дали с герб бсп дпс или квито и да са там ще живеете много добре.Ами аз все си мисля че всичките са ***.И хиляда избора да се организират пак ще си ни ***.

436

ubuntu

преди 10 години

Българи ! Гледайте всеки ден не живо реалити формата "Съвремнни Башибузуци" с участието на БСП, ДПС и Атака и специялната подкрепа на Слави Трифонов и Бареков

435

тина

преди 10 години

Ей,некъдърници от парламента,на 36 съм,съкратиха ме от работа,прекъснах образованието си,защото не мога да си платя таксите!!!! Детето ми др.година трябва да кандидатства,как ще го пратя да учи някъде без пари????????? Решението- ИЗНАСЯМ СЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА,МАКАР И ДА НЕ ИСКАМ,НАЛАГА СЕ!!Детето ми ще учи в чужбина и там ще работи!!! Ако продължавате така цялата държава ще се изнесе!!!!!! *** такива!!!!!

434

Oня

преди 10 години

До възмутенА не си ли възмутен от Мукаддес Налбант зам. министър на образованието, заклеймяваща Ботев например? или Пеевски за шеф на ДАНС? или от Волен който превърна парламента в цирк?

433

до ДрОгаря

преди 10 години

Не, дрОгарю - знам че не си ми другар, не и интелектуално джудже като теб. По полека, че ще вдигнеш кръвното старче :) В Белгия нямаше правителство повече от година и половина. Имаше служебно правителство, което прекрасно си вършеше работата. При нас също беше така. Предпочитам предишното служебно правителство пред ващата олигархична шайка. Знам, че ти е болно, че никога повече няма да бъдете във власта, но вие "социалистите" много отдавна трябвапе да бъдете изхвърлени на бунишето на историята!

432

възмутен

преди 10 години

До до възмутения другарВие съвсем сте се смахнали! Изобщо не сте наясно какво се случва в държавата! Вие ще сте виновни за краха на държавата и в политическо и във всякакво отношение! Хайде кажи тогава какво се случва след оставката - нови избори и кой идва? Може би ГЕРБ или любимците националисти НФСБ! Ха ха ха! Жалко е, че на последните избори не влязоха кадърни хора от синята коалиция за сметка на такива неграмотници от сегашния парламент! Ето за такива хора ме е яд! И не съм ти другар!

431

до възмутения другар

преди 10 години

Не, дрОгарю - това правителство няма никакви намерения да увеличава майичински, да вдига пенсии, да намалява цената на тока. Намеренията им са ясни - навсякъде се назначават техни хора от партокрацията, изцоцват се еврофондовете, строи се Белене за 20 милиарда, връща се пушенето в заведенията. Това е програмата на "програмното правителство"!

430

BG.BG

преди 10 години

До момента електронно или интернет гласуване е има в редици държави, измежду които Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Естония, Франция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Холандия, Норвегия, Швейцария, Англия, Венецуела. Ветерани в тази сфера: Швейцария и Естония.

429

възмутен

преди 10 години

Като слушах протестиращите изобщо не са наясно след оставката на правителството какво точно искат! И добре - нови избори, отново същите резултати, отново нацвъкани в парламента от кол и въже! Правителството трябва да се остави да работи! Никой не следи какво става там - говори се за цената на тока, за увеличаване на майчинство, МРЗ..... Нали уж това бе целта! След четири години на егоистично изцоцване на милиардите без лев за нито една прослойка, започват да се чуват и положителни за нас неща!

428

антикомунист

преди 10 години

Като гледам последните мнения, десетината комунистически *** във форума не са спали цяла нощ. Свърши се вашата, комунисти! БСП ще се разпадне - това им беше най-силното представителство в парламента. До десетина години няма да ви има в Народното събрание!

427

Анонимен

преди 10 години

До АнонименБРАВО

426

Анонимен

преди 10 години

Дайте му власта на Бойко Борисов най- накрая,не го мъчете.Знаете ли колко пари потроши за тия протести/манифестации/четири дена.А на телевизиите колко дава.Направо ми е мъка ,без пари остана човека.Или направо му направете държава,да си е там пожизнен.Има си полиция,министри,партия.Държавата я кръстете Шопландия,в шенген ще ви приемат що се мъчите правителство да сваляте.Само България не я наричайте вашата *** държава ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НИЕ И НЯМА ДА ВИ ЗАМЕРЯМЕ С ПРАЗНИ БУТИЛКИ ВЕРВАЙТИ МИ.

425

Посната. Пица

преди 10 години

Оставете. Хората нека стачкуват боко. Ги докара до там да незнаят какво прават и какво искат сега като се върне ще им даде по една туба бензин да се изкъпат товаса интелигентите будни и много мислещи

424

Antikomunist:

преди 10 години

в София ... демонстрантe са надхвърлили 7 хиляди души. Стотици пловдивчани, 300 варненци, cтотина русенци ...A в St.Zagora, Bourgas,Pleven, Haskovo, Razgrad, Kardjali, Jambol - 0 демонстранти- C Делян Пеевски, БСП, ДПС и АТАКА им e по-добре???

423

мaорa

преди 10 години

Остaвете хорaтa дa рaботят бе.....кaквa остaвкa след 20 дни ....зa кaкво???? Зa всякa грешкa остaвкa ли......Бойко сто пъти сменя министри......колко пъти трябвaше дa подaвa остaвкa. *** мръсни. Мутрите съсипвaт стрaнaтa. Прости необрaзовaни кaто Боко и Цоко. Е товa е мaтриaлa.

422

климент денчев

преди 10 години

Добре че след двa дни зaминaвaм.....не кскaм дa съм чaст от тоя протест. Толковa зомбирaни и прости хорa нa едно място .......смaх в зaлaтa. Никой не е нaясно кaкво точно искa и кaк дa стaне. Един *** не искaл пaртии a прозрaчност. Хaхaххaхa Aбе вие сте големи *** бе. Ще гледaм с кеф от чужбинa кaкво ще се случи и кой ще дойде нa влaст кaто протрстирaте срещу всички. Пълно мaлоумие. *** и мутри избивaт сегa комплекси подклaждaни с пaри от пaртиите. A стрaнaтa зaгивa. Срaм срaм срaм.

421

Also also

преди 10 години

Международно разследване на независими журналисти откри, че президентът Росен Плевнелиев е източил инвеститора в Бизнес парка, Linder, с 1 млн. долара. Парите са в офшорна фирма в Кипър, контролирана от настоящия президент на България, bnews.bg/article-79236

420

чоко

преди 10 години

Мили хора,не се занимавайте с тоя откачения Болен Лидеров. Защо му правите густо да ходите пред централата му, че да има срещу кого да си прави шоуто. Ами той и без това си е политически труп. В случая презрението е по-добро. Просто не се занимавайте с него, а да насочим енергия и сили към тези, дето слагат областни управители -турци и да ги изметем!!!

419

Анонимен

преди 10 години

аре стига па вие с това ip, като че тук ще влязат хората на Ал Кайда и ще се наговарят как да сринат Америка. *** заплашителните уговорки правите, за писане на коментар! Смешни ставате.