21

дядо

преди 10 години

Няма пари-геберастите ги окрадоха!

20

муспи

преди 10 години

В ход е народът да настоява да се ликвидират парите и се работи само с карти под контрол на Централния компютор. А че човекът на виртуално ниво е по зъл свидетелства очевидния факт че баш богатите с кеш не работят. Измета също не работи за кеш защото не й предлагат - стадото жиди и жидовстващи останали извън законния грабеж, и тука е в пълен състав щом става дума за Сидеров, за точки, които когато се наложи може да се окажат ценни.

19

BG.BG

преди 10 години

Значи Болен освен по сметка е получил и пари в брой, ясно!

18

Анонимен

преди 10 години

Глупости! Успиват хората да минават изцяло на електронни разплащания, което е тотално заробване!

17

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров си загърбил морала и като чул шума на парите му потекли лигите и казал " *** майката на народа, аз ще ям и ще пия цял живот .. на мен да ми е хубаво пък .. " :)))

16

Баш Майстора

преди 10 години

Малеййййй,това американските учени били голема работа. Как, значи, ги е осенило гениалното прозрение, че водата може и да се стопля.Е те тва е баш прогрес!

15

billie

преди 10 години

а като ги изхарчиш, остава само гузната съвест..

14

Анонимен

преди 10 години

"Правели го несъзнателно, смятат американски учени".Ама те хората почти всичко в животите си правят несъзнателно...

13

aisek...r be

преди 10 години

pari v banka...nikoga.

12

Nik

преди 10 години

Тези статии не са случайни.Подготвят ни съзнанието за премахване на парите,и преминаване към електронно плащане с електромагнитни карти само,кредитни,дебитни и т.н..,а в банката да имаме само някакви виртуални пари ,които да излизат на монитора.Плана за Новия Световен Ред е в действие.Целта е да го приемем подсъзнателно.Целта е ясна също,стъпка по стъпка пълно заробване и зависимост,пълен контрол над хората.

11

Анонимен

преди 10 години

Е тия са открили Америка, да дойдат на Балканите -тук това важи от векове

10

верно ли

преди 10 години

И този път ще падне поредното правителство. Но аз имам едно питане:Законите, които е приело, защо няма да отпаднат както винаги?!?!?Не гласувайте, извинете - не ги финансирайте с държавна субсидия от 48лв. за 4г, които те предварително взимат от банките, за да си купуват гласове и медии!Давам им властСлед всяко велико народно събрание е ставало по-лошо! Кой ви пише конституцията?Ако всеки път крадеца пише конституцията кво правим?!?!Човешките отношения не могат да се опишат на хартия!!!!

9

Беден

преди 10 години

Аз и на пари по сметка, особено в офшорна зона не отказвам. Просто статията е поръчкова а иследването не струва и цената на хартията на която е написано!.

8

Анонимен

преди 10 години

Във въпросният експеримент не става въпрос за пари брой срещу друга форма на заплащане. Въпросният експеримент единствено показва, че всичко е за продан при децата на въпросната култура.

7

Анонимен

преди 10 години

Парите в брой повреждат моралът.А парите в кредитна или дебитна карта на която банката те точи за комисионни,лихви подръжка и милион други глупости (най-вече мерцедеси и яхти за шефовете и) раждат светци сигурно. Само забравиха да кажат от коя банка е спонсорирано тва изследване.То и друго подобно изследване в САЩ доказваше,че пушенето е полезно.Основен спонсор на изследването беше тютюнева компания.

6

Анонимен

преди 10 години

за пачката на снимката ша пурдам старат си майка в холандиа а дицата ша ги фърла в тополница

5

hands

преди 10 години

С бедните е така-като видят кеш и са готови на всичко!

4

Анонимен

преди 10 години

Идеята е да се изкарат парите в брой от оборот. Всичко става виртуално. Всеки за себе си да си прави изводите до какво ще доведе това.

3

Хамерикански учен

преди 10 години

Тестовите субекти бяха Волен Сидеров и неговата свита

2

Анонимен

преди 10 години

пред пачката дори и Сидера се навежда :D