234

Анонимен

преди 10 години

Цъкльо мяза на гуцка...

233

ВИМЕТО на народа

преди 10 години

Алооо, някой от народа да е чул тези дни нещо за МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ, за ЦЕНАТА на ел.енргията, за ПЛАЧЕВНОТО СЪСТОЯНИЕ на народ и държава докарани от тези престъпници, които пак правят сметки само за себе си и са забравили вече, че в Б-я има ПРОБЛЕМИ за решаване и зад тези проблеми стои гладен народ??? Никой вече от тези престъпници-политици не си спомня какво е обещал и така, че надежда за народа НЯМА! НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ НАРОДЕ ДА ТЕ ЯХНЕ ПАК , тройката престъпна, в този трилър вече бяхме !

232

Анонимен

преди 10 години

ехей, не бъдете толкова сигурни, че всичко е уредено. ще стане както на мача на левски - цял народ чакаше да станат шампиони, но ги удари гръм.утре ще гледате голям цирк.правителство няма да има.

231

глас народен

преди 10 години

Кумунета , вървете на пуйката си Ленинова...дойдохте на власт с метеж - ще ви изритаме със шутове !За да я има България !Събудете се братя - турци и руснаци ни яхат пак ! Утре в 11 всички на улицата, да ги изринем !!!

230

ЛОВЕЦА

преди 10 години

АБЕ,ТЕЗИ ДВАМАТА НА СНИМКАТА БЪЛГАРИ ЛИ СА?ЗА ТЕЗИ ОТ ПОРТРЕТИТЕ НА СТЕНАТА СЪМ СИГУРЕН.АКО НА СА БЪЛГАРИ,КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ,А?

229

един от народа

преди 10 години

станишка, да не мислиш, че последователите на атака искат ти да си премиер. нерегистрирането на депутатите им ще е най-правилната и най-отговорна постъпка в тази ситуация. дано да го осъзнават! в противен случай историята ще ги запомни като подли предатели. да не говорим, че това ще постави край на атака като партия-изразител на хората с по-крайни националистически възглди.

228

Анонимен

преди 10 години

а станишев от какво се страхува?...той нали като пилат понтииски каза "аз няма да съм премиер" а сега "дано". дано,дано,ама надали? и вижте министъра на мвр,дето преди два месеца каза че имал други планове извън политиката,а сега хоп - пак там,ама от бсп.това категорично доказва че участва в плана за преврат на бсп.а външния министър-обикновен ****ераст от обкръжението на мелик пашаев и гей станишев. жална ни майка ако това мине

227

эллл бэнди

преди 10 години

Летящ старт колко хубаво звучи с последвано излитане от политиката на ***,псевдонационалисти и руски мекерета скрити зад турска националност.Утре е голям ден,май всички бяха прикарани.Сергейчо демонстрира за пораден път наглост безгранична,сега му пречи конституционния съд.Сидеров открито обвини същия съд в корупция.

226

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

Чета глупостите на Станишев и Орешарски:)))))))))))) и на кое да вярвам.Ако Борисов не си иде по законен начин, ще го свалим по друг начин" Това го заяви Станишев в Брюксел:))))))) а сега в София казва друго.Според Станишев най-почтено би било ГЕРБ първо да изтеглят жалбата си от Конституционния съд за касиране на изборите.дестабилизация на държавата чрез предсрочни избори, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Накое да ВЯРВАМ :)))))))))) ни кой я дестабилизира .................БСП,ДПС и сие

225

sali

преди 10 години

stanishko mishko nay mrazeniat gey.

224

Rummy__

преди 10 години

Успокой се, Станишев. От Атака пак ще ви се подчинят.

223

Анонимен

преди 10 години

ei Stanishev mnogo te mrazq gei gaden.

222

Сотиров

преди 10 години

дай програмата Ореховдай линк и ние да се образоваме

221

Сотиров

преди 10 години

АНОНИМНИЯТти не се ли скри в съселска дупка бе комунист мръсен

220

Анонимният

преди 10 години

Въпреки че няма да управляват през следващия мандат Будалите, ще присъстват като народни представители, колкото и да не се ще. Ще продължават да обслужват лобита на определени кръгове и да гепят докато могат.

219

val 789

преди 10 години

Имаме си правителство,до един със стаж по етажите в Брюксел.От сега и за напред е ясно кой ще дърпа конците!! Много добре Брюксел чу посланието на Сидеров и АТАКА за национализация,ревизиране на приватизационни сделки и концесионни договори и нададе ВОЙ,че всяко заиграване на другите партии с АТАКА е нездравословно т.е новите господари искат изолация на АТАКА в парламента.ДЕМОКРАТИЧНИ,ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,РЕФОРМИ и нито глас в евопарламента за 583-те хиляди българи оцеляващи с 73 евро на месец!!

218

Анонимният

преди 10 години

Станишев няма от какво да се притеснява и страхува. Такова трябва да е поведението на всеки. За сметка на това обаче, Борисов и Цветанов "светците" ходят с по 20 гарда и се крият като мишки зад имунитет. Големите мъже се оказаха просто големи лъжци. Далеч са от поведението и държанието на истинските мъже. Станишев е в пъти по-мъж от тях.

217

luben.pandev

преди 10 години

"..дестабилизация на държавата чрез предсрочни избори, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев."А този *** Станишев и оня Местан, какво направиха зимъска?...Кой се изцепи от Брюксел "Ако Борисов не си иде по законен начин, ще го свалим по друг начин"!????Кой е другия начин..? Видчхме го. Каза ли Местан " - Бойко *** си с мир" И го свалиха с преврат. Сега - да си лапат жабетата. Напротив-ако не се касират изборите, ще се узакони престъпния заговор Станишев -Доган-Задкулисието/ДС+КГБ/.

216

Сотиров

преди 10 години

АНОНИМНИЯТТака и предположих, Вие глупаците от БСП само можете да плюете, но не и да ръководите цяла държава

215

Сотиров

преди 10 години

АНОНИМНИЯТНЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ, ПОКАЖИ МИ ПРОГРАМАТА ОРЕХОВ