126

гого

преди 10 години

До тъпия бай гоньо.... не трябва да напуска ме страната. а да си искаме България. Ти чувал ли си за Левски и Ботев...

125

коко шанел

преди 10 години

Вижте как кандидат - министъра на спорта Мариана Георгиева се представя на митинг на ДПС.Страхотен клип в You Tube!!!

124

Анонимен

преди 10 години

За свалянето на ГЕРБ допринесе и загърбването на държавността и институциите, вместо това на пиедестал бе поставено едно Аз, огромно и празно. Сега не е така.

123

владетеля

преди 10 години

ЗА ВАС ИЗГЛЕЖДА НЯМА ДА ИМА ДОБЪР КАБИНЕТ,А МАЙ ЩЕ ВИ ХАРЕСВА КАБИНЕТА НА БОРИСОВ,КОЙТО САМО ОГРАБВАШЕ НАРОДА И ТОЙ СИ МИСЛЕШЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ,ХОРАТА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАХА ВЪОБЩЕ И КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА В МОМЕНТА.ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ И СЕГА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ,КАТО ПЛЮЕ ПО ДРУГИТЕ И НЯМА НИКАКЪВ СРАМ ОТ ЛОШОТО СИ НЕВЪЗМОЖНО И НЕВЪЗПИТАНО ПОВЕДЕНИЕ.

122

Анонимен

преди 10 години

Според него в основата си програмата е по- скоро популистка и оставя много важни проблеми без решение. С една дума няма програма, но за сметка на това ще има хвалебствени дитирамби за невероятните качества на "експерта" премиер Орешарски. Когато му лъсне голия за.ник на т.н. експерт, БСП ще обърне палачинката и ще стане един от най-яросните критици на "експертно програмния" кабинет Орешарски. Това ще е сигнала за нови предсрочни парламентарни избори.

121

Семкаджия

преди 10 години

Кое е по-добре - Тиква или Кратуна?

120

бобо

преди 10 години

Моля, пуснете си видиото с кандидат министърката за физкултурник 1 Марияна Георгиева. Е и коментарии не са нужни!

119

хм??!

преди 10 години

Пичове и дами - наиграха ни !!! Протестирахме за да дойдат пак турцо-комунистите на власт!!! После пак ще се сменят с Бойко, после пак и така... !! На следващите протести призовавам всеки да дойде въоражен и да покажем, че ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ да се гаврят с нас - хората, които въпреки всичко все още стоим в България и се опитваме да оправим това ла*няно положение! Ако искаме поне децата ни да живеят нормално - да ги ИЗМЕТЕМ!

118

емигрант

преди 10 години

несам симпатизант на нито една партиа защото всичките са едно цяло семеиство ,последно когато бяха БСП разбраха че напускат ,една позната работеше в финансите и вика неможеш да си преставиш какво грабене ,и сега пак пак се натискат да грабат пак,нече ГЕРП неса краднали вси4ки са еднакви мафиа мафиа мафиа и то голяма

117

Анонимен

преди 10 години

Кланове на червената мафия се ,,договарят "

116

баи ганио

преди 10 години

Докато не пратат в затвора половината политици няма да има даржава ,но това няма как да стане мафиа да осади мафиа ,стягаитеси куфарите и се махаите братя балгари че иджа още по страшно ,които ше да доиде сащиа *** ше го ядем ,всички са еднакви все едно един гие правил наи голямата мафиа ж страната са политиците ,дано си останете само виа в Балгариа нагло лацливо племе

115

Endo

преди 10 години

Само незнам, кой каза че ще има такъв кабинет?!

114

гост5

преди 10 години

Нали Ореха ще е премиер защо зайчо ходи навсякаде с него.

113

баба Пена

преди 10 години

Кабинетът "Орешарски"=порнография със стари баби

112

ХХХ

преди 10 години

До АнонименКаква програма Орешарски???Вие не виждате ли ,че всички "достойни" са се скрили зад него и го разкарват от седянка на седянка като "МЕЧКА"???Той още не може да разбере ,какво става???Ако го питате той дори не познава лично кандидатите които са му написали(освен депутатите)...ТОЙ МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ ВЕЧЕ СЕ МОЛИ УТРЕ БОЙКО И СИДЕРОВ ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ И ЗА НЕГО ТОЗИ КОШМАР ДА СВЪРШИ...ГЕРБ И АТАКА БЪДЕТЕ УМНИ И СПЕСТЕТЕ МЪКИТЕ НА ЧОВЕКА???Помогнете на народа сега или после ще е късно..

111

yavor

преди 10 години

Преобладава експертното начало като партийните лица са малко 6. При критикуването състава на предложеното от БСП и Орешарски правителство професионализмът не е поставен под съмнение, а всички обвинения са на ниско битово ниво.

110

Анонимен

преди 10 години

Орешарски има кабинет изграден на принципа на компетентност, затова съм доволен, защото не виждам нито един физкултурник в списъка на министрите и това е добре.

109

!

преди 10 години

поредното мафиотско правителство!

108

trendi

преди 10 години

Добре че стана така да си припомните че и от бсп има мутри и престъпници че само Бойко оплювахте

107

trendi

преди 10 години

Номинация на ДПС "експерта" Искра Михайлова се спрягаше за регионален министър, но последно е кандидатурата за министерството на околната среда и водите.Съпруг на Михайлова е Станислав Копаров, който до 2003 г. е шеф на Държавния резерв. Той е уволнен и в момента срещу него се водят поне две разследвания. Първото дело, по което Копаров е подсъдим с още осем човека (сред които и Мирчо Петров-***), е по разследване, започнало през 2006 г. за източване жито и други суровини на Държавния резерв. Процесът започва в началото на 2009 г., като една година по-късно съдията Алексей Трифонов си прав