9

Месия

преди 10 години

Луди-млади-готини...

8

Анонимен

преди 10 години

Браво!

7

Анонимен

преди 10 години

Браво, батенца и кака! Евала, поздравления! България само може да се гордее с вас! Убеден съм, че и Колю Фичето е останал доволен в Отвъдното.

6

BG.BG

преди 10 години

Браво момчета, ако намерите начин да изгоните *** - цена няма да имате.

5

?

преди 10 години

Поздравления за тези млади хора от Дряново !Нека това се случва и в другите градове. Някой инициативи да бъдат заличаване на драсканиците от зградите . Инициатива " Да изгистим нашия град "!

4

Съвсем Случаен

преди 10 години

Избрано е идеално място за тази красива картина. Избано е точното място да се възпее дряноновеца Уста Кольо Фичето. Мога само да кажа, че Балкана ражда хора!Поздравления за тези млади хора!

3

Анонимен

преди 10 години

Поздравявам тези млади хора!Омръзна ми да гледам обезобразените стени в моя град, нашарени от комплексарчета.Мога да кажа само две неща: 1/ Гладно дете ще си купи сандвич, а не маркер, с който да мърля; 2/ Ако МВР и общините се заемат сериозно, бързо ще установят кой цапа стените, а яките глоби, наложени на родителите на оядените мърлячета ще решат проблема.Но у нас много неща вървят по социалистически - омацани са предимно фасадите на сгради,които са частна собственост,така че на кого му пука

2

ля ля

преди 10 години

браво - подкрепям стига да не се намери някой да не му хареса и да си сложи таг-чето някъде си...

1

Ооо,

преди 10 години

Чудесно!Опасявам се, обаче, че няма да издържи дълго ...Мърлячи с маркери дал Господ ...