566

Анонимен

преди 11 години

Турски мекерета. Обърнете внимание те таковат мамата и на нас и на турците в България. С тях сме братя по съдба и нищета.

565

Анонимен

преди 11 години

пРАВ Е ЧОВЕКА - ТУРСИ ФИРМИ С ТУРСКИ РАБОТНИЦИ ОТ Турция строи прехвалените магестрали... А нас кучета ни яли.

564

Анонимен

преди 11 години

За затвореното Белене и новата турска централа ли е подкрепата? А в следващия гробав мандат каква ли ще е предателската дейност?Ето истинската ТУРСКА ПАРТИЯ В ***!

563

Анонимен

преди 11 години

Ако гроба се преизбере цял свят ще ни се смее. Станишев ви крив че двете шайки на Найденов и Ротманса и на цвъцката си вадят кирливите ризки. А каква е тая фондация на Фидоската?Надминахте и братко и батко и кой ли не. Да си пускате музиката от кръсника на предизбарните прояви, не ви е срам! Бягате от диспути като мишки и пак искате власт без нищо да обещаете а утре нов половин милион без работа!

562

ПАДЕНИЕТО НА ГЕРБ !

преди 11 години

Путин помогни ни със ситуацията ! Изгони турско-американските окупатори и техните пионки като Бойко !!!! Победа !

561

Маргарит

преди 11 години

Позор !

560

Карамфил

преди 11 години

Буда е предател на Българите.

559

Розан

преди 11 години

Такъв премиер като Буда устройва Турция. Още един мандат на 'Герб ' и държава България няма да съществува.

558

Аз нещо не вдявам

преди 11 години

Каква ни е ползата от Турция? Освен винетките на гастарбайтерите от Германия за празниците? Ядем турски плодове и зеленчуци,ходим на курорт в Турция! Вие жив турчин да сте видяли да си харчи парите тук-вижда ли ли сте, освен 20-30 фирми които ползват евтина работна ръка? Или тези с двойно гражданство дето получават пенсии и от тук и от там? Сега и тока няма да ни купуват! Къде е алъш-вериша? Кой от кого цоца?

557

жог

преди 11 години

само Герб и ДПС

556

Анонимен

преди 11 години

И ние *** от Кошарник ще гласуваме за Герб

555

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА КИЛО СЛАНИНА ОТ *** НА СВИНЯТА АЗИС ДАЛИ НЯМА ДА ИЗЯДЕ ?

554

Анонимен

преди 11 години

Ердоган казва в Турчия ,в България казва АХМЕТ ДОГАН. в *** църкви и джамиите, пасторите и имамите по разпореждане на районните мюхтии им носили много поздрави от Ердоган и призовавали да гласуват за Касим Дал.

553

Анонимен

преди 11 години

Българи, гласувайте срещу ГЕРБ. Те са причината за безработица, за доносничества, за насаждане на омраза между хората, за даване на власт в ръцете на прости хора, които толерират и назначават свои приближени, дебненето и тормозенето на обикновените хора.

552

Анонимен

преди 11 години

Защото;Бойко Борисов член на БКПЦв.Цветанов член на БКПЦецка Цачева член на БКПИскра Фидосова член на БКПЛъчо Мозъка член на БКП Цветелина Бориславова член на БКПи други знайни и незнайни паднали за особождението на България

551

Анонимен

преди 11 години

Бойко си направи голям пиар вчера във Всяка Неделя при агент Димитър това са тънки игрички на гърба на бедния и ограбен българин.

550

Анонимен

преди 11 години

Турците обилна сума са платили на Б.Борисов,Вежди Рашидов и Касим Дал за Черноморието и цяла югоизточна България за Турска територия.

549

подкрепям

преди 11 години

политиката за сътрудничество със съседните ни държави.Турция е много стабилна икономически държава , със собствени ресурси и работлив и честен народ.Къде е проблема да сме в добри вмаимоотношения?!И със най- силната натовска армия! Защо да са ни врагове?!

548

Хората поради своята

преди 11 години

Хората поради своята бедност, страх, дезориентираност и стрес и този път ще бъдат излъгани и няма да могат да се противопоставят на осъществяването на интересите на кукловодите от ДС, олигарсите, мутрите и монополите, хората които искат да заграбят държавата България (без населението)! Поставени сме пред избор да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии, групировки и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за м

547

БЪЛГАРИН

преди 11 години

БРАВО БЕ ТИКВО НА ТУРЦИТЕ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ ОТ ЖАЖДА ЗА ПАРИ И ВЛАС ГЕРБ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОТВРАТ