35

Анонимен

преди 11 години

по важният въпрос е не дали обвиненията са истина,защото наи вероятно е така ,а защо беше покровителстван 4 години и не беше ли използван ресурса на ГДБОП за разчистване на лични интереси посредством скалъпени обвинения и прах в очите на хората за да могат власт имащите да вършат неща,които заклеимяват

34

Анонимен

преди 11 години

Корупция, безнаказаност, контрол на медиите и подслушване при Борисов - САЩВлошаването на медийната среда заради политически и корпоративен натиск, злоупотребата с подслушването, корупцията и безнаказаността са главните проблеми пред България, сочи годишният доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека в страната ни.Сетиха се американските мушмороци, че могат да секнат милиардите от ТЕЦ.овете Марица 1 и 3 и изпържиха Боко..яко!

33

Лошо, Флоров, лошо

преди 11 години

Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо! Първата година е трудно. После се свиква!

32

икономист

преди 11 години

Всичко в този бантустан се държи от комунистите и понеже ББ се опитва да осребри власта и да придобие и той нещо , другарите настръхнаха . В тази територия *** пари могат да имат само комунисти и руски агенти , друг не - бием , плюем , пускаме компромати , но пари не даваме на никой ! Това е комунистическата логика !

31

И кво прайми сега ??

преди 11 години

ГЕРБ и от тука няма да може да се облажи. Погнаха митниците - разбирай спряха паричките за Буда.Лоша работа май като ти разкрият мръсотиите!

30

Никола

преди 11 години

А кой назначи Флоров -БСП/Миков , а сега комунистите го изкарват , че е човек на ГЕРБ ?! Типично по комунистически - те правят кражби и зулуми после ги приписват на другите , крадецът вика "дръжте крадеца" , основна комунистическа тактика ! Не му е работа на шефа на ГДБОП да взима политическа позиция , той трябва служи на обществото и да изпълнява заповедите на тези ,които имат власт над него по силата на закона ! Станишев трябва да бъде съден за национално предателство и за огромните кражби !

29

Анонимен

преди 11 години

БСП разчистват път за своите. Старите разведки лесно разкараха новите. Нали те са иизмислили методите.

28

Тука има-тука няма

преди 11 години

50% държавен служител 50% мафиот.Няма шанс да се оправи тази държава!Още 20 години криза и безработица в щата Булгарейшън.

27

aide nema nujda

преди 11 години

ГЕРБ почнаха да пеят старата песен -аааа какво подслушване - няма доказателства ? (бившия министър на енергетиката дилян добрев го каза днес) . И какво си мислите сега? Че тук ще има доказателства ли? хайде сега , няма нужда , не сме наивни - ще си го пуснат а след една година ще се разбере че има нова високопоставена длъжност. досега да сте видели някой осъден депутат ? Всички мижави гербаджиии -1 ми кажете !

26

И СЕГА

преди 11 години

Извършил ли е Борисов престъпление с нареждането си по телефонa на шефа на митниците Ваньо Танов да спре проверка в скада на Мишо Бирата? Този основателен въпрос може да получи своя отговор от съществуването и показването на един единствен документ. Това е протоколът за митническата проверка, извършена от ММГ на 13.03.2010 г. за времето от 20.00ч. до 24.00ч. в данъчния склад на фирма "БУЛБРЮ БГ" ЕООД, стопанисван от фирма ''БГ ДРИЯКС" ЕООД в гр. Мездра.Повече от година Биволъ се опитва да получи достъп до въпросния документ и среща твърд отказ на Танов да предостави информация по ЗДОИ. На

25

AZEN KENA

преди 11 години

Е крайно време беше да го махнат. Има ли човек на света, че и в космоса за когото да не ясно какви ги вършеше тоя ***. Гадана мафиотска ***.

24

Тихомир Томов

преди 11 години

И този прекрасен човек ли ???

23

Анонимен

преди 11 години

И на него да назначат охрана.

22

ДОЙДЕ ВРЕМЕ

преди 11 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НАЙ-ПОСЛЕ................

21

Анонимен

преди 11 години

18 . Цяла Б-я знае кой , покровителства наркоканалите, от колко години се говори, какви глупости говориш , немога да разбера. Прокуратурата категорично доказа , като сравни документите и се установи, че са автентични. Какво още трябва.Но това е положението. Правилно казва д-р Н.Михайлов- ББ е абсолютно ***, елементарен човек и хората се идентифициран с него. Умее да манипулира хората, говори на техния език и те го гледат като хипнотизирани. А зад тази маска , какво стои- престъпник.

20

Анонимен

преди 11 години

Бсепарите ако си мислят че с помия се печелят избори. Да го дух..................т. Поне настройват все повече хора да гласуват за ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата не е съда. Погнала. Смях.

18

Гошо Пернишкия

преди 11 години

Флоров май го дефрорираха?

17

rasmus

преди 11 години

Някак си много тенденциозно работи тази прокуратура. Защо не се задейства така светкавично с енергиините далавери. Явно червения ДС тумор е проникнал дълбоко в съд и прокуратура. Станишев, Доган, Овчаров и още и още, вече трябваше да са с производства. Мафията наистина си има държава. Този Флоров е бил безкомпромисен в наркооперациите и сега БСП отмъщава защото им е прекъснал хранилката. Добре че има Европарламент и Стразбург поне, истината ще излезе.

16

калейчо

преди 11 години

..и не само Флоров..ами и Роман...Калин Софиянски и...всички смешници в тази служба...изпълнители и поръчители....а сега се сещам защо народа скандираше до вчера МАФИЯ...!!...Поредната...