105

Анонимен

преди 11 години

Герб си действа като селски кмет - най големия в селото, коли и беси безнаказано.Ама в чужбина номера им не минава - и много ги е шубе! Бате боко вече го споменаха поименно в присъда на Европейския Съд! Скоро и други ще има...

104

Анонимен

преди 11 години

Сайдеров, а защо не искаше обяснения докато лиза дръжката на Тиквата? Сайдеров, не чувстваш ли грам вина че правителството на Боко Тиквуня оцеля при два вота на недоверие благодарение на теб!

103

до #118

преди 11 години

Що не идеш да се застреляш бе!!

102

Balgarin

преди 11 години

И Волен не е цвете за мирисане,но е по за предпочитане пред Борисов!

101

131

преди 11 години

А не видяхте ли другата истина казана от самия бивш минпредседател - НЯМА ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ. Мутрата го окраде, нищо не вкара и сега другите му виновни. Това е резултат от управлението на най-простото и крадливо правителство. То и такова да се нарече е много силно - сбирщина от калинки и бандит

100

Анонимен

преди 11 години

Защо когато се разчуе нещо за ГЕРБ например като подслушвания дигасе патърдия до небето,едвали не чее най страшното нещо на света.Макар и ГЕРБ да нямат никаква вина.А когато например за кредитните милионери което е най страшното наистина никoй не дига врява изобщо.Това показва че половината държава е мафиотизирана и наистина товае трагедията на държавата.Хайде дигайтесе народе да изгоним тройната коалиция и КостоВ от БГ.Виждате ли колко милиярда са подарили на комонистите и на ДС.

99

канибал

преди 11 години

До Анонимен 118-ами докарайте пак турците да ни владеят,като толкова сме били при тях!!!!!!!!!С цялата ви продажно-слугинска политика до там ще докарате нещата,да ви перем *** гербераци!

98

89

преди 11 години

Сидеров, ще видиш решителни действия,когато те закопчат за оная случка на магистрала "Тракия",когато стреля и би невинни хора,а след това подбуди към лъжесвидетелстване твоите хора!

97

Анонимен

преди 11 години

Днес вече официално но с половин уста социолозите признаха, че АТАКА е вече трета политическа сила и продължава да расте.

96

Анонимен

преди 11 години

Тези дето плюят, че Сидеров е човека на Москва не си давт сметка, че така му наливат масло в огъня и една камара разочаровани от БСП русофили ще се качат на каруцата на Волен. А това може да го направи и първа сила в следващия парламент. Има логика в това, ГЕРБ и БСП взаимно се прецакват и на пред ще изплува АТАКА.

95

ahmet

преди 11 години

Видимо неадекватния Волен Сидеров се опитва да влезе в министерски съвет и разби вратата! Дали ще бъде повдигнато обвинение за хулиганство

94

Анонимен

преди 11 години

Цецо затъна в лай*ната до шия ! Цецо, верно е че си голям ***, ама политиката е като ****вата ... Стани хотелиер, давай под наем 6-те апартамента за които се знае а и другите за които не се знае (под име чуждо ...) и ще си гледаш живота . Ти потъваш и си неспасяем !

93

arhar

преди 11 години

Слави Бинев през 90 - те г. се е занимавал с проституция, наркотици и кражба на коли - има го в Уикилийкс .В. Сидеров изпрати Сл. Бинев в ЕП и по този начин подмени вота на българските избиратели .В. Сидеров НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНЕ политиката !

92

колон

преди 11 години

Сидеров без руските пари е едно нищо.И децата вече знаят кой го финансира.Как се прави собствена телевизия и плащаш яко да те канят по телевизиите???Ако някой е забравил да му напомня как Сидеров летя до Москва и след това беше ухилен до уши.

91

Анонимен

преди 11 години

КЛОУНЪТ,СЛЕД ЧАША ВОЙ,СИ ТРЪГВА,ТРЪГВАУМОРЕН,ЗАГУБВА СЕ В ПРЕГРЪТКАТА НА ШОПОВ...КЛОУНЪТ СЕГА Е ПАК,СЪВСЕМ,СЪВСЕМ ОБИКНОВЕН,ДО УТРЕ,ДО УТРЕ ВЕЧЕР,В НОВИЯ СПЕКТАКЪЛ...!

90

СОЦиолог

преди 11 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА от 12май 2013 до 2053 декември са предсказали инките.

89

Анонимен

преди 11 години

Цацаров беше до тук. Не очаквайте повече работа на зависимата прокуратура срещу Цветанов.

88

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще гледат като нас*ани на изборния ден

87

Анонимен

преди 11 години

Волен освен да им удари по една ***!

86

Иван

преди 11 години

*** си вадят и последните скрити козове,Костов го употребиха и ще го изхвърлят, сега е ред на Сидеров.