270

Шаран БГ

преди 7 години

В документите за самоличност е нужно да има две графи : 1/ ГРАЖДАНСТВО и 2/ НАРОДНОСТ , както си беше преди години. И 10 /десет/ хиляди години да минат народите не могат да си променят манталитета, разбиранията, начина на живот. Тези приказки за "интеграция" са сапунен мехур за балами!! Кога моите интереси и работа ще станат общи с преселниците от Афганистан ,например ?? Германците сега само мърморят - ще дойде ден ,ще зареват кански........

269

abba

преди 10 години

"И турците в Германия не ни харесват ромите" =пресмял се хърбел на щърбел.

268

Анонимен

преди 11 години

До АРКАНТака е,това е истина,същото важи и за евреите!

267

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

НИЕ ИСТИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ СМЕ КАТО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ И ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ЧЕ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ СМЕ НЯКАКВИ ЕДВА ЛИ НЕ ПИШМАННАЦИОНАЛИСТИ,ЛЪЖЕ СЕ !! НИЕ СМЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ И НЕ ИСКАМЕ ЦВЕТНИ РАСИ В РОДИНАТА СИ !!!!!

266

Анонимен

преди 11 години

Миналата година ходихме да видим дъщеря ни, която учи в Аугсбург. На връщане през Мюнхен в автобуса се накачули една сюрия ***. Вадеха пашапорти и казваха - ние сме българи! И лангъркаха навсякъде, че са "европейци". Като наближихме БГ, ги чувахме как си говорят, че вече са роми и как скоро ще трябва да ходят за помощи. Аман. Няма оправия с това долно племе.........................И аз съм бил свидетел на подобни сцени неведнъж. Това е абсолютен факт..............i az..i az

265

хм

преди 11 години

Миналата година ходихме да видим дъщеря ни, която учи в Аугсбург. На връщане през Мюнхен в автобуса се накачули една сюрия ***. Вадеха пашапорти и казваха - ние сме българи! И лангъркаха навсякъде, че са "европейци". Като наближихме БГ, ги чувахме как си говорят, че вече са роми и как скоро ще трябва да ходят за помощи. Аман. Няма оправия с това долно племе.........................И аз съм бил свидетел на подобни сцени неведнъж. Това е абсолютен факт.

264

прдлагам

преди 11 години

Я, най-сетне МВР при издаване на документи за самоличност да пише-***,ром, ***, а не българин.Тия ни скараха с Европа ,не че имаме нещо против да се изнесат там,но нека там знаят,че нямаме нищо общо с тия крадливи и миризливи субекти

263

Боби

преди 11 години

Западната Европа нали иска спазване на права. Ами ето им *** там и да си спазват правата. Само ми е адски обидно че ги наричат българи. Българи са защото нямаме право да ги изгоним. Политиците да се вземат в ръце и да следят по света като пишат "българи" да ги поправят че са "роми" или по-правилно "***".

262

Анонимен

преди 11 години

Много нервни тея германци...7000 *** на половин милионен град...мечта...

261

АРКАН

преди 11 години

Всички граждани принадлежащи към ромската етническа общност живеят по паразитен начин от раждането им до самата им смърт.Те са издънки на четвъртата (най-нисша)каста в Индия и са били изселени от там преди столетия поради асоциалния си начин на живот.Почти всички роми имат вродени,генетично-наследени и нерешими проблеми с интелект,хигиена ,склонност към битова престъпност,нежелание за образоване,създаване на потомство в ранна детска възраст и интегриране с останалата част от обществото!

260

Анти-турчин

преди 11 години

Ако не беше соц панелката на заден план, щях да си помисля че първата снимка е направена в някой краен квартал на Истанбул.

259

Психоглог

преди 11 години

"..Гражданите на Дуисбург са на границата. И преливат от гняв.."Айде бе! Нещо много бързо преляхте? Но нищо, нека да видите как се живее с ***, та дано ви узреят *** кратуни!

258

Иван

преди 11 години

Ха-ха-ха,присмял се хърбел на щърбел.Дали ще са турци,дали ***,едно и също е!Вървете в Берлин да ги видите - никаква разлика няма да направите,освен по начина им на обличане - турците си държат на фереджетата.Много жалко е всичко,докъде стигна света,Европа да стане една помийна яма!Ужас,все едно съм в някой филм на ужасите,то не бе демокрация,мултикултурализъм,човешки права,ЕС,НАТО,САЩ,Израел,все понятия с които може да се върши многочасова словесна мастурбация!Това и целта,Европа да умре!

257

Ариана

преди 11 години

Тия пък не си харесват братята, турците от Анадола изглеждат точно като нашите ***...*** и грозни, нашите "турци" в България са бели щото са потурнаци.

256

Анонимен

преди 11 години

Мангализираме Европата - тя ни ползва стратегически ,но и ние нея!

255

Анонимен

преди 11 години

А те какво искат само турците ли да работят .половин германия е с турци ,

254

Анонимен

преди 11 години

Доживяхме да видим и "балкански" "ром".

253

Килюминати

преди 11 години

Жална им майка на западноевропейците, тия *** ще им изправят косите - направо не ми се мисли какво ще става там след 31/12/2013 - дай Боже поне ние да си вземем малко въздух.

252

Анонимен

преди 11 години

turskite i balgarskite romi sa prosto ***

251

политици харесват

преди 11 години

Само българските политици харесват ромите, че ако не са те ще има 10% гласували на измислените им лъжливи избори!