15

ОТРОВАТА ФЛОРИД

преди 5 години

ФЛОРИДА РАЭВАЛЯ И СКЪСЯВА ЖИВОТА И ЭДРАВИНАТА НА ЭЪБИТЕ, И СЪСИПВА ИМУНАТА СИСТЕМА НА ЧОВЕКА, ,,,АКО ИСКАТЕ ЭДРАВИ ЭЪБИ НИКОГА НЕ ПОЛЭВАЙТЕ ПАСТИ ЭА ЭЪБИ КОИТО СЪДЪРЖАТ ФЛОРИД,

14

ha ha

преди 10 години

стига писахте глупости, много добре знаем как големите корпорации си прокараха международни закони като натискат правителствата да се употребява този химикал. Има хиляди статии какво представлява и как действа на организма. Противоречите си, и точно за ФЛУОРЪТ има доста из нета.

13

weeda

преди 11 години

ко ми пука аз пия водка....хаахахахахахаахах секи знаео т клип и статия ....а че богатите на искат болни си личи кат влеиш в магазин само Е-та канцерогени и лайяни вафли медицината напредва пък все по болни ......ко ми пука аз пия водка и ходя на плаж зимата а и пафкам ама не тютюн хахахахах здрав съм прав съм на кой му дреме как съм кво ми спориш виж как пак прав съм:))))

12

Анонимен

преди 11 години

До зъбчовсъщност това за държавите (по-точно за флоурирането на вода) е от wikipedia. Но ти това сигурно вече си го проверил и си видял, че лъжа нали?! Що се отнася до книгите-за съжаление нямам време за цели книги в тази област, само за статии.Сигурен съм, че ако се намери кой да плати достатъчно ще излезе официален доклад на СЗО в които ще се отбеляза, че след започналото флоуриране на тревата, кариесите при зайците са намалели повече от 80%, а фрактурите на ушните им стави с цели 98%.

11

зъбчо

преди 11 години

До Смиренповечето цитирате клипчета и брътвежи на конспиратори. А ти цели държави, разбираш ли... А колко научни книжки си прочел и разбрал, а? Ама самичък! Честно!

10

Смирен

преди 11 години

До зъбчоМхм... прав си... Швеция, Холандия, Дания и още и още... и те такива... конспиратори... Хубаво е да не ми вярваш разбира се и да провериш сам... от където намериш за добре, не е задължително да са клипчета?!

9

зъбчо

преди 11 години

хайде, конспираторитееее , хахаха. и отгоре ви пръскат, нали? А колко от вас са зъболекари бе, умници, колко от вас действително разбират от материята или просто сте гледали клипчета в ютуб и сте ПРОЗРЕЛИ, че богатите ви искат болни. Умирам от смях като ви чета

8

Анонимен

преди 11 години

На кого го разправят това?!? Видяхме вече вредата от флора - деца с петна по зъбите, които се развалят прогресивно и няма оправяне! Да не говорим, че при по-големи количества съсипва и вътрешните органи! За деца никакви пасти с флуор, нито добавки! И без това приемат прекалено много флуор с минералната вода, която пием и даваме и на тях, защото мислим, че чешмяната е вредна...

7

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е РЕКЛАМА НА ОТРОВА!!!!! Ползвайте само пасти за зъби без Флуор и никога не пийте чешмяна вода, защото е коктейл от отрови и химикали. На лекарска *** не вярвайте, те не са лекари, те са търговци, те живеят и се хранят от това, че вие сте болни. Те са търговци, за тях е ИЗГОДНО да сте болни колкото се може по-дълго. Ако всички бяхме здрави, лекарите щяха да умират от глад и джипитата щяха да просят пред поликлиниките.

6

анонимен

преди 11 години

Трябвало е да информирате читателите и за вредите от фруора при системно предозиране (над 1 мг/л) - флуороза, кариеси, чупливи кости, ендокринни проблеми, депресии и т.н.

5

onz

преди 11 години

за полза не знам ама тая ми мяса на зъбчо от "под шипковият храст"

4

Стига

преди 11 години

Стига сте лъгали хората флуорът е опасен,не е полезен!

3

okokok

преди 11 години

Платена статия, в продажен сайт от продажни, псевдожурналя...

2

!!!!

преди 11 години

Стига лъжи!!!!!!!youtube/watch?v=Gp3wJjzrrhE

1

Смирен

преди 11 години

Защо се опитвате да тровите хората?!Ползите от флуора са недоказани, но пък вредите от него са доказани...Четете и се пазете!otrova.org/f-%D1%84%D0%BB%D1%83%D0%BE%D1%80-fluere/