165

hes

преди 11 години

Ако бяха потропвали руски честушки или бяха се гърчили под писаците на Азис всичко щеше да е нормално НАЛИ. Упадъчна западна музика, дънки, коси.. Още не сте взели властта, за да безчинствате

164

Рони О'Съливан

преди 11 години

Определено несериозна причина да уволниш даден човек...

163

Анонимен

преди 11 години

Българите нищо не можем да направим като хората. Дори и такава простития .

162

112

преди 11 години

Ръководството на школото що не натири диларите на дрога край училището.Щота не им СТИСКА!

161

ех,младото поколение

преди 11 години

А тея дето обясняват, че сегашните млади са простаци и ***. Искам да ви попитам нашето поколение дето сега сме на 35,40,50,60 какво оставихме на тия млади? Като образованието ни беше "МНОГО ДОБРО", имаше и БОЙ. Бяхме образовани, смирени, млади, със морални ценности и т.н. И какво постигнахме ? КАКВО ОСТАВИХМЕ НА ТИЯ ХОРА, ЧЕ ДА ГИ СЪДИМ ????150? ЗАПЛАТА - ЕЙ ТОВА ОСТАВИХМЕ, ЯСНО ЛИ ВИ Е ?

160

хаха

преди 11 години

един учител да се сближи с учениците и аре ВЪН... басси държавата

159

Учител

преди 11 години

поздравявам младия колега, който внася настроение и ведрост в закостенялото българско училище. Няма млади учители, още повече мъже. Затова редно е директора да го върне на работа и да влезе в крак с времето.

158

Тесногръд,Тесногърди

преди 11 години

Еййй много сте тесногръди значи! Нещо лошо станало ли е ? НЕ Било ***, било маймунщина и т.н. Еми те и хората от университети дето месечната такса е два пъти повече от годишната ми заплата го правят. Но дай да им кажа, че са ***. Видиш ли, може по-добре да ми стане...МНОГО СЛАБО. Разочарован съм от вас, БЪЛГАРИ.

157

Анонимен

преди 11 години

Туй Харлем не е ли някакво негърско гето в Ню Йорк?Са на маймуни ли ще се правят младите!Да си бяха направили шоуто извън училището и може би нямаше да го отнесе така даскала!Браво на директора на училището. А даскалът да знае - той е да преподава и възпитава, а не да се прави на *** за мимолетния кеф на учениците!

156

край

преди 11 години

После чалгата била пошла. да не съм чул някой да говори против чалгата иазис. И най голямата вносна простотия се струва на някой божествено изкуство.

155

Анонимен

преди 11 години

Поредната западна простотия !

154

Анонимен

преди 11 години

*** и изобщо маймунизацията на човечеството върви по план с пълен напред!...

153

%

преди 11 години

Не образователната система е скапана , скапват се души-които се привличат ,сплотяват,подражават на "идоли" ,а в случая това се вижда.Души които са в "унес".Препоръчвам на младите ,умни хора да прочетат покайния канон на Св.Андрей Критски за човешката душа.

152

Анонимен

преди 11 години

Ония в САЩ, като са маймуни, та и ние ли да станем маймуни?

151

Христо

преди 11 години

На мен в игра и ако ми е забавно ми е доста по-лесно да уча, но явно съм сбъркан :)Като се замисля сега си спомням много повече от "забавните", явно за вас пошли учители, отколкото от "духовно извисените". Ох какво ли се хабя...

150

Анонимен

преди 11 години

Никога не е късно да станеш за резил...

149

Анонимен

преди 11 години

Значи всички, които смятат, че училището е място за учене и за духовно извисяване са задръстени, а всички, които смятат, че е място за купони са много готини.............според мен ценностите са яко изкривени и просто България пропада с такова мислене

148

Христо

преди 11 години

До cat - 100% сигурен съм, че именно учителят ги е накарал да се поклащат така :)Лека вечер

147

Анонимен

преди 11 години

Много приятно клипче, нищо вулгарно, нищо пошло. Луд ли си, господин учителю, да напускаш? Защо не ги остави да те уволнят, пък после им гледай сиира в съда.

146

Анонимен

преди 11 години

Хахаха как ще гонят учителя след като с учениците са се забавлявали заедно... България толкова пропадна и пропада, нямам думи, да се забавляват така, а накрая да наказват просто нямам думи. Повечето учители в България са над 50/60 годишни кранти които просто не знаят на кой свят са, а този учител който иска да се забавлява с учениците си и са го викнали, а накрая да го махнат??? България е това!!! Жалка картинка и жалко за учителя и учениците, дано да го искат учениците и да го върнат!!!!!!!!!