245

Танкер

преди 11 години

Ей то човек малко да не се позаблява - че учителя не е ли човек ??? ее че навсичкото отгоре му се нахвърлят че и го молят да напуснат - да си гледат работата - *** THE POLICE

244

:)

преди 11 години

Браво на учителя. А за костеливите дърти комунистичеки черупки - поздрав с Харлейм Шейк

243

Anonymous

преди 11 години

За какво си говорим youtube/watch?v=NeGe7lVrXb0

242

Дядото

преди 11 години

Нормално е всичко ново, да се приема като "светотатство" в очите на застаряващото поколение. Мисленето "младите за нищо не стават" и видиш ли след нас потоп съществува от стотици години.Това което вие си мислите за този вид забавление е същото което са си мислили възрастните за чупките на Елвис, за продърпано изглеждащите Биитълс, хипитата, рок музиката....мога да давам примери до сутринта. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! Как така младите са все "дебилни" във вашите очи пък света върви напред. ?????

241

Анонимен

преди 11 години

Евалата на учителя, че е установил контакт с учениците си извън училище и им е разнообразил училищния живот !!! За мен това е много добър подход да спечели доверите на учениците, да не говорим, че по този начин учениците ще го респектират за оказаното доверие и опитът за социализиране с тях. Жалко, че е трябвало да напусне, според мен не трябва всички учители да плашат учениците и да раздават само ред.

240

Яна

преди 11 години

Учудвам се, че толкова много хора защитават поредната проява на идиотския български манталитет - да се копира всичко просташко (задължително!) чуждо и да се свежда до максимална низост. Какво весело има в това момче да "клеца" като некастриран пес скамейка, или още по-лошо - свой съученик? Достатъчно помия ни залива отвсякъде, няма нужда да се преподава и в училище. А учителят, изживяващ се като новия Джон Кийтинг, е този, който трябва да бъде уж морален коректив за подрастващите. Къде ти...

239

РТ

преди 11 години

Това показва колко сме изостанали в световен план. Много са назад тъпите комунистически управници, които дай Боже да си ходят по-скоро. Не сме мръднали от филма "Вчера". Разочарован съм от поредното доказателство от тесногръдието в БГ. Тая тАпанарка директорката ако отиде в германия на някой парад сигурно ще си ще гледа като теле в календар и ще си скъса комсомолската книжка. ВЪН ОТ СИСТЕМАТА НА ВСИЧКИ ИЗОСТАНАЛИ КОМУНИСТИ, КОИТО НЕ СИ ПОКАЗВАТ НОСА ПО-НАПРЕД ОТ БЮРОТО СИ.

238

та те учителите

преди 11 години

винаги са изгорели, винаги в България те са били едва едва платени, от българите малко разби-рат от учителски труд и образование, това е държава на елементарният труд и елементарните хора, тук допреди 22 г. беше"Диктатура на пролетариата", т.е. диктатура на тъпите и необразованите.

237

Ben

преди 11 години

youtube/watch?v=8f7wj_RcqYk

236

Simon Bolivar

преди 11 години

А после се учудвате защо ученици правят непристойните жестови и телодвижения с портретите на великите хора гето харлем за тях е пример.

235

Деян

преди 11 години

Видяхте ли само тези,които са уволнили човека.Аз лично им видях гадните комунистически муцуни,които се мъчеха да ме обучават и мен преди 20г.Не може нищо да не се е променило в училищата от 20-25г и да чакаме образувателната система да е ефективна с някакви соцлелки за директори и преподаватели.

234

Анонимен

преди 11 години

Това е бившето "Димитър Благоев"или Първа мъжка гимназия на това ми прилича.

233

Анонимен

преди 11 години

Ако в РИО-Пловдив работят читави хора, ще уволнят директорката за неадекватност, а ще назначат младия учител за директор.

232

Анонимен

преди 11 години

Директорката е изпълнявала Директивите на Партията против чуждото влияние))))))

231

Анонимен

преди 11 години

Елате ни вижте и ни кройте шапка.

230

Дъмбълдор

преди 11 години

Tъпата директорка няма никакво чувство за хумор. Да уволни човека заради веселбата!

229

Анонимен

преди 11 години

Точно така. Противно на провокираното от Тройната коалиция и нейните клакьори по време на учителската стачка мнение, най-образованите хора работят точно в българското училище. Рякост са с по-малко от едно висше образование. Факт, които не може да бъде отречен с никаква антипропаганда. Останалите високобразовани избягаха навън. Но България иска простаци, а не креативни младежи като пловдивския учител.

228

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 229личи, че не си стъпвала в училище от детството си; къде ги видя тези малокултурни хора, повечето могат да те замерят с дипломи и квалификации от тук до морето; модата не идва от учителя, а от учебния материал и помагалата от времето на твоята младост, заради безпаричието. Ти знаеш ли, че има училища с по един-два работещи компютъра само? И точно такива като тебе, които си учат децата на чалга, най-много плюят учителите, включително и този невинен младеж.

227

Анонимен

преди 11 години

Целия този цирк ми прилича на филма "Вчера". Там забраняваха Бийтълс, тук някакъв танц. За учениците не знам, но директорката би трябвало да го е гледала. Явно нищо не е разбрала.

226

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 158Защото се подрускваш под ритъма на чалга