443

Симеон

преди 11 години

Ми изцяло не те подкрепям. Тройната коалиция още един път би била пагубна за България. :-) Преосмисли позицията си от гледна точка на това какво се направи в техния мандат и какво в този на Б.Борисов! Но гледайки не в твоята кошница, а като цяло за страната. За да ти е пълна кошницата се потруди сам :-) - това е моят девиз.

442

skrii se

преди 11 години

До bbb Пробвай следващия път Уставка с О, ако можеш. Защо хората, които немогат да си напишат името дават мнение какво да се случва в държавата? Жената има позиция, казва си я, а ти неможеш да обясниш защо съществуваш! Това ли е гражданското общество!?

441

bbb

преди 11 години

ами като не искаш уставката на бб пожелай си нещшо друго *** овцаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ко м....та си искаш и ти си *** като всички тях така като те гледам.

440

Анонимен

преди 11 години

"Спонтанно" бяха изкарани около 200 души от обкръжението на Бойко в негова подкрепа.А Цвъцко отиде да ги подкрепи и да ги преброи.Смех,смех.

439

Анонимен

преди 11 години

искаме ЕКСПЕРТНО правителство. Ако се назначи СЛУЖЕБЕН кабинет няма да има парламент, и той ще трябав да работи с досегаишните закони - нито момже да пипне Чез, нито може да променя изборния кокес или да свикав ВНС, нито да променя енергийния микс и цените на монополите....тоав може да прави само народното събрание.

438

Lestat

преди 11 години

НЯКАКВИ ХЛАПЕТА?!?!?? ЕЙ НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТЕЗИ ХЛАПЕТА ТИ ПЛАЩАТ ПЕНСИЯТА. ТЕЗИ ХЛАПЕТА СА ОБРЕЧЕНИ ДА ЖИВЕЯТ В ДНЕШНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ЗАРАДИ МЪДРИТЕ ВИ РЕШЕНИЯ! ИСКАТЕ УВАЖЕНИЕ ОТ ХЛАПЕТАТА, А В ЗАМЯНА ДАВАТЕ НИЩО.Никакво уважение за вас дърти пенсионери прости.

437

пак в стария коловоз

преди 11 години

Протеста беше грозно политизиран.........за да се докопат до властта накараха *** да бият почтени граждани..............протеста Трябва да е аполитичен и насочен срещу антинародни Договори сключени много преди Бойко да е на политическата сцена!!!

436

Rummy

преди 11 години

До До RummyИ ти си прав, но досега политици никога не са си подавали оставката, а е имало хиляди поводи. Всеки стискаше със зъби и нокти допоследно да си доокраде. Просто не виждам алтернативата. Ако някой ми я покаже, може да се съглася. А това, което сега се случва е тъжно. Протеста трябваше да е против високите цени на тока и да обедини хората, а не да се подават оставки без да има смисъл и хората да се цепят на за, против, и просто вандали!

435

Анонимен

преди 11 години

До У БРЯ БРЯ Имам познати момчета IT специалисти които работят като такива и заплатите им са по 3...4 хиляди лева а има такива които работят като нощни пазачи и за 300 лева.Способните успяват и са търсени.

434

У БРЯ БРЯ

преди 11 години

Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?! Агнешкото в цяла Европа е кът. А родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти, възмути се Бойко Борисов на наглостта на висшистите.

433

Анонимен

преди 11 години

ПОДКРЕПА НА 100% ИНАЧЕ СЪСЕЛА ТОВА И ЧАКА

432

ангел

преди 11 години

ЕЙ СЕГА НИ СЕ *** МАЙКАТА НА ВСИЧКИ

431

Я ПА ТАЯ

преди 11 години

Жалки сте всички, които защитавате ГЕРБ! Това правехте и като фалшифицираха изборите за президент, като мъкнеха пълните чували! Тези оглозгаха де що пари имаше в държавата, без да бъдат контролирани от никой. Напротив всички институции се превърнаха в техни *** и са съучастници в това!

430

Анонимен

преди 11 години

До Драгни И тук ще си изберем Цоциалист ,че пак да цоцат.

429

ГЕРБ - комсомолци

преди 11 години

ГЕРБ УНИЩОЖАВАТ СЛЕДИТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ! ДА СЕ НАМЕСИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА !ГЕРБ РЕЖАТ И УНИЩОЖАВАТ ДОКУМЕНТАЦИЯТА УЛИЧАВАЩА ГИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ.ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ НА ПОКАЗ, А ВИНОВНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА.ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА !!!

428

Анонимен

преди 11 години

До пенсионер Особенно ако родителите пушат и обичат да си попийват.Виждал съм майка да казва в магазина две кутии виктори един хляб детето отстрани казва мамо искам вафла а тя сопнато казва в къщи имаш.

427

Овчар

преди 11 години

Сравняват народа с овце-този народ не са овце,и Борисов дори и за овчар нестава.Разлики много:На моето стато съм постройл колиба,храня кучета да го пазят,извеждам го на разходка при хубаво време,зимата го държа на топло и го храня,като е болно някое животно викам за моя сметка лекар.Най-важното доя го през определени дни и за определен период.Стрижа го веднъж и то през лятото(никога целогодишно).Та как българският народ да са овце-те по-прости бе хора.

426

nekoi

преди 11 години

До АнонименМного си ***, конкретно за тока, са виновни предишни правителства, тези които са сключвали договорите навремето. Вземи се поинтересувай малко като искаш да си градиш мнение, почети, пък после ако искаш пак ходи да меташ павета и да риташ кофи, но този път го прави там където трябва!

425

пенсионер

преди 11 години

И децата страдат от това, че родителите не могат да плащат сметките и да отделят достатъчно пари и за тях .Тая гъска сигурно няма деца за да говори така.

424

Анонимен

преди 11 години

Даааа...! Преди малко савърши предаване по БНТ -1 .Имаше представителка от спонтанния протест против оставката на Б.Б. Та въпроса ми е :-Всички от ГЕРБ ли сте толкова интелигентни? И напористи?Ако е така,всичко си отива по местата! И в парламента, и в коментарите на защитниците на ГЕРБ! Даааа.....! Ако не вярвате,влезте в сайта на БНТ-1