239

Буда-ли

преди 11 години

Поклонниците на агент Буда са Буда-ли.

238

3 световна

преди 11 години

САЩ искат 3 световна война до няколко години иначе ще фалират

237

Казах ти бре

преди 11 години

В предаване по германската телевизия се признава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества....Вчера и нас ни пръскаха яко!!! Пич просто гледай небето по-често и изведнъж ще почнеш да виждаш странни неща до няколко дена...

236

Пожелавам

преди 11 години

Пожелавам на всички подръжници на това ГЪРБ-аво правителство, да бъдат мобилизирани, без разлика на възраст и пол, да бъдат изпратени на първа бойна линия при очертаващите се военни действия на Щатите и Израел срещу Сирия-Ливан. Защото без пушечно месо неможе. Така че тези кречетала тук е редно да са напърва бойна линия. Иначе неможе да им се запушат устата наслепците, които не виждат голямата опасност за България.

235

Анонимен

преди 11 години

Само БКП и долу демократичните партии след 1989 г.!

234

Един

преди 11 години

Коя сигурност застрашава бе ***, то няма сигурност, няма работа, нма пари, има престъпност, няма правителство, има крадливи депутати, хората се самоубиват,за кква сигурност говориш ти? Обири всеки ден! Това е за последните23години, ***!

233

Авакум 007

преди 11 години

Имам досие ,супер-оригинал, че Буш лично е вербувал съсело за ЦРУ,докато уж беше на посещение у нас! Знам и една баба, която продава водка на червения площад, която е готова УСТНО да потвърди,че е видяля оФчия Румен да излиза от Кремъл с издут човал на гърба...Като честен гражданин предоставих досието и бабата на биволите, но отказаха да ги публикуват......казаха - ние може да сме сиви отвън, но сме червени отвътре!

232

м

преди 11 години

Воленчо кат преписа 2-3 антисемитски книги,препълнени с простотий ама никак не застраши нац.сигурност и никак не навреди на България.Искаме или не този свят в този момент се управлява от евреи,и е добре да си на ти с тях.Ако го няма Израел палестинците досега щяха да са измрели от глад,и кат им е толкова добре що идват в европа нека си живеят там.

231

Анонимен

преди 11 години

Боже пази България,става страшно 30% почитатели на ислямския тероризъм,30% *** на комунизма ,30% русофили и близачи на арабски задни;ци,кво остана май нищо свясно.

230

DDD 67

преди 11 години

Колко ли *** и ограничен трябва да е човек, за да ни накисне така, както го направиха ****лите от ГЕРБ? Да няма играчка-плачка!

229

Анонимен

преди 11 години

НЕ ЗАПЛАШВА СИГУРНОСТА ТОЙ Я ПРЕДИЗВИКА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ. И ВИЕ СТИ СЪЩИТЕ ДУПЕ.АВЦИ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛА.НАРИ. 23 ГОДИНИ ПРЕХОД КЪМ НИЩОТО ***.ЕТО ВИ СКАПАНО МЪРШАВО НА ВСИЧКИ.

228

м

преди 11 години

Историята знае за милиони избити евреи,но не познава нито един прецакан евреин.Някак не ми се вярва наш Ники да създаде исторически прецедент,а и самите евреи едва ли биха допуснали подобно" петно" върху нацията.Така ,че малко по споко с оценките,а от Станишко може да се очаква ,че би казал за едно л...но ,че е зелено ,ако преди това Боко каже ,че е кафяво.Въпрос на инат.

227

solaris

преди 11 години

Аз само ще кажа така,когато гледах Станишев във предаването на Слави каза така : "БСП Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ ВЪВ БЪЛГАРИЯ" - СЛЕД ТОВА КОЕТО КАЗА,СМЕНИХ КАНАЛА.ЛЕЛЯ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ПЕТРОЛ,СТАНИШЕВ ПРОДАДЕ БМФ ЗА БЕЗ ПАРИ,*** МАМАТА НА БДЖ 400 МИЛИОНА ЕВРО КРЕДИТИ,*** НАРОД ОСЪЗНАЙ СЕ,МОЖЕ ДА Е БОЙКО ИЛИ НЕ,НО ДА НЕ СА КОМУНИСТИТЕ !!!!

226

лечител

преди 11 години

СМИЛЕТЕ СР БЕ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ЧОВЕКА ГО БОИЯТ ХЕМОРОИДИТЕ

225

чекист

преди 11 години

Ето Ви чифутска благодарност в действие. Набутват ни в техни си битки и заедно с янките извиват ръцете на Борисов с биографията му от близкото минало. Нали си спомняте, че малко преди да дойде Хилъри тук пак този сайт излезна със статия за участието на Борисов в престъпни действия и след което той се обърна на 180градуса за АЕЦ Белене.Преди няколко дена пак статея в Бивол за "Буда" Борисов. Днес признаваме Хизбула. Дървиме се на хора с многогодишен боен опит, а у нас сегърми в центъра!?

224

Националист

преди 11 години

Както винаги, дяволът се крие в детайлите. Уж казваме едно и също, пък ...

223

Националист

преди 11 години

А че Борисов застрашава националната ни сигурност, не само в този случай, еднозначно съм съгласен с това!

222

Анонимен

преди 11 години

До реалноПочти реално, ама на дали ...

221

реално

преди 11 години

България днес изигра хитро дипломатическия си ход.Хизбула не е обвинена от България. Има заподозрени.Хизбула веднага отреагира, като отрече да е тя.Следващата стъпка е на спеццлужбите от ЕС да обобщават и да решават, въпреки натиска на САЩ и Израел.Така че, ние се измъкньаме тактично.

220

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 239Вече потвърдих, че с много от написаното от теб съм съгласен, включая с последния ти пост!