129

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ХАЛТУРАТА ПРОИЗВЕДЕ ПРОСТАЦИТЕ...!

128

666! СУПЕР...

преди 11 години

.....ЕСТРАДАТА ПОДГОТВИ ЧАЛГАТА...!

127

Катажийчетуууу

преди 11 години

Момент, вие тука откъде знаете, че наистина улицата е кръстена "Хан Кубрат", а не е реално "Ханко Браааааааат"!!!!!!!!!!!

126

до 666

преди 11 години

То невежеството е повсеместно , нито полицейско , нито депутатско. А освен това е и въпрос на личен избор . Възпитанието започва от семейството ... ако липсват първите 7 години - няма оправия . Щеше ли да има чалга ако няма кой да я слуша ???

125

666! СУПЕР...

преди 11 години

Полицейско невежество ЗАЛИВА РОДИНАТА...!

124

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте само ,че полицаите идват от народа !И ако материяла е развален-няма как да излезе умен полицай ...Винаги е по - лесно да се плюе друг , за жалост голяма част от коментиращите не блестите с повече интелект ...

123

Учител

преди 11 години

Този ми беше ученик в Милиционерското училище. Диктувам и пиша на дъската: "Дон Кихот и Санчо Панса". Този писал в тетрадката си: " Донки Ход и Сан Чобански". Тетрадката му стоеше в Музея на МВР зад Съдебната палата. Може още да е там.

122

Анонимен

преди 11 години

152,чул си нещо ,но не си го разбрал...или този,който ти го е разказвал нещо не е схванал:)

121

Анонимен

преди 11 години

ле ле абе много *** коментари ,целия БГ народ ли е такъв?голяма простотия бе братче ,това не е възможно ,това са само БСЕПАРИТЕ ,да са зиви и здрави

120

Анонимен

преди 11 години

Преди години ,един такъв ,беше продупчил талонът на Иван Славков , но като разбрал кой е, написал до дупката "Саа дупка не дупка "

119

11

преди 11 години

КАКВА РЕКЛАМА- ТОВА СИ Е ЖИВА ПРОСТОТИЯ!!! КАК ЛИ ГОВОРИ ТОЗИ "СТАРШИ ПОЛИЦАЙ"!?АКО Е МЛАД ЧОВЕК-ЖАЛКО, ЗА ВСИЧКО ЖАЛКО!!!

118

Бай Ганьо(БГ)

преди 11 години

Поредната скалъпена история за празноглавия български народ, който се смее на онези, които после избира да го управляват! Действително обаче, около 40% от българите са неграмотни. Същото се отнася и за около 95% от *** и за 50% от т.нар. турци. Съвкупно, около 60% от живеещите в страната се радват на своят кратък интелектуален път, иначе няма как де обяснят ДПС, Атака, БСП, ГЕРБ, чалгата, "Калинките" , Р.Овч., ББ, АЕЦ БЕлене и т.н. и т.н.

117

Анонимен

преди 11 години

Какво очаквате бе михлюзи,на тоя калпав народ,елитна полиция ли?Какъвто народа,такава и полицията и управляващите:)

116

Анонимен

преди 11 години

като изключим разследващите поилицаи (дознателите) които п закон трябва и саюристи, то останалите десетки хиляди на всякакво ниво са като този неграмотния ...само, че дознателите не могат да издържат на нечовешката простащина и простотия в МВР, стават било прокурори, било съдии, или адвокати и това се отразява на работатав разследването, това е трудна и специфична дейност, която усъсвршенстващ с години ...затова най-търсени в МВР са юристите-дознатели !

115

Анонимен

преди 11 години

Като знаем кой им е шефа няма нужда да се удивляваме.

114

Виртуален Палячо

преди 11 години

Айдееее и тоя блещи глупости като министъра си Цветанов.

113

XXL

преди 11 години

Е..и си майката Джафер,е..и си майката ти казвам, защото ти си *** милиционер, с теб не искам да приказвам!......Ко,да прайш..Поезия...

112

Анонимен

преди 11 години

Един човечец-селянин,отишъл за пръв път в София и решил да види мавзолея. За целта попитал един милиционер на улицата,той му казал: "Там на ъгъла колегата,който е на пост,ще ти обясни. Ама чакай,ти си ***,дай да напиша бележка,ти я дай на колегата". Извадил лист хартия и написал: "Тривуне,чловекот е *** Упъти гъ"...

111

Анонимен

преди 11 години

Странно как никой не се сети, че полицая (понастоящем на 1400 г., родеещ се и с Дънкан Мак'Лауд) в действителност е безсмъртен брат на хан Кубрат, и е нормално да си го нарича и "Ханко", и "брат"...

110

Анонимен

преди 11 години

Кандидат за полицай се явява на изпит.Питат го : - колко е 3х3 ? отговаря - шест. Пак го питат същото.Той пак отговаря -6.Така няколко пъти. Накрая му казват след една седмица да се яви на работа. Друг кандидат се явява и го питат - 3х2 колко е ? Отговаря - 6. Така няколко пъти и отговора е все 6. Накрая му казват: - момче не ставаш за тази работа.Член от комисията пита защо така бе хора? Шефа отговаря: Втория е умен и ще си намери работа ,а първия е *** и упорит ,само за полицай става.