65

тя

преди 11 години

Копира за да стане известна, явно ум й липсва.

64

тя

преди 11 години

За голи п...и си има порносайт.

63

ТОЙ Й ХАРЕСА

преди 11 години

КАТЕРИЦАТА, АЗ ТОЖЕ.

62

милата

преди 11 години

Скрита камера е за всички.Защо не е напуснал веднага предаването.Стои и гледа като невидял.Аз адмирирам това предаване.И тук в България трябва да имат такива предавания с нашите мили министри...Браво на това момиче за смелост.

61

Сите србе на врбе

преди 11 години

търсене в google за 'chetniks-collaboration-genocide' и т.н.

60

До 68 и 71

преди 11 години

youtube/watch?v=Q5vU5qhy9gEТова е "великият" сръбски народ и "великите" сръбски четници. Има доста такива - това е в края на 20 и началото на 21 век в Европа.

59

До 71

преди 11 години

Пич, аз съм "тоя 69" и не "съм се сбръчкал от злоба", а просто предният читател /68/ изразява мнение, че сърбите са велик народ и аз не мога да разбера, както и много българи, кое по-точно им е великото - това, че са Северна Корея в Европа и, че са главорези. Няма по-големи главорези от техните четници - ако се поровиш в интернет има видео как убиват и изнасилват босненки и си правят купони. И не съм писарушка-злобарка, а съм българин - родолюбец и като такъв ненавиждам сърболяците българоубийци

58

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 76 Ти май не си ходил в сърбия! Бях там в няколко града плюс столицата и спокойно мога да кажа,че доста отстъпват на жените тук;)

57

Анонимен

преди 11 години

Српкините са по-хубави и от Българките. Високи, дългокраки, с големи очи и общителни.

56

Bob

преди 11 години

Бабица Ку***лезич да направи така на Цеку Имотния :D

55

435

преди 11 години

То и в Б.Г. журналистките пък и журналистите са ку...и и се смеем на Сърбите.Всеки от тях е готов да захапе *** на всеки политик.

54

Анонимен

преди 11 години

Катери-и-ца,мъжете знаят защо!

53

mango

преди 11 години

цръбцки ***

52

до 69

преди 11 години

Леле,тоя 69 се сбръчка от злоба!Господин Дачич е уважаван човек, а писарушка-злобарка сигурно пише пред огледало,ха,ха,ха!

51

Гнусотия...

преди 11 години

Само едно ме интересува:КОЙ е инициатора тази нещастна жена да стигне до това блатисто дъно и публично да се подиграе с уважавания вътрешен министър господин Дачич?Този човек трябва публично да се разобличи и на него и безсрамницата да се забрани да излъчват предавания.

50

До 68..србе на врбе

преди 11 години

Сърбите са толкоз "велик" народ, че скоро ще останат без територия, понеже великосръбската им политика към всички останали съседни народи нещо не сработи, с изключение на промитите мозъци в БЮРМ. Толкова са "велики", че хървати, словенци, унгарци, албанци и българи ги мразят, и то има защо. Най-големите им приятели са еничерите им в БЮРМ и комунистите като Жириновски в Русия. Иначе тая е отврат в лицето, наистина е травестит и гласът и е като на мутант. Българките са много по-хубави и женствени

49

ined

преди 11 години

"Репортерката" всъщност е *** - като си разтваря краката му се вижда "микрофона".

48

р

преди 11 години

евала им на сърбите, някой ще посмее ли в бг да го направи на боко а

47

@!?

преди 11 години

Бивш комунист и насоящ социалист-герберист избира за Министър бивш комунист настоящ социалист*))) Това е толкоз ПРОСТО и логично! Няма какво да се ЛЪЖЕМ

46

Анонимен

преди 11 години

Катерицата е подстригана :)