Ивица Дачич. Снимка: архив, Reuters

Премиерът и вътрешен министър на Сърбия Ивица Дачич стана поредната „жертва“ на скрита камера в предаването „Мисията невъзможна“. Авторите са успели да създадат ситуация, в която никой от охраната на премиера не е и предположил, че всичко ще приключи със съобщението, че премиерът е станал "жертва" на скрита камера.

„Водещата“ договорила ексклузивно интервю с министър-председателя на Сърбия. Разговорът е заснет в студио на известна сръбска телевизия, чийто собственик и служители също изобщо не са предполагали, че ще се снима пореден епизод от „Мисията невъзможна“.

Идеята на авторите била да се тества по какъв начин ще реагира първият човек в кабинета на Сърбия, когато забележи, че водещата е без бельо, докато разговаря с него.

Водещата пита Дачич, след като един от новите министри, освен че е женен, си има и приятелка, как би реагирал той, ако някоя от жените министри, която е омъжена, си има любовник.

„Никой от нас не е само обикновен човек, никой от нас не говори само от свое име, а чрез нас се гледа и цялото правителство. Затова всеки би трябвало да има отговорно отношение. Доколко ме слушат, това е друг въпрос“, казва Дачич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase