85

юнака

преди 11 години

ами кой ще им бере ягодите на мързеливите англичани ?

84

АЗ

преди 11 години

хахахахах...щели да обяснят на *** , че английската образователна система била зле...на кой му дреме бе...те от тукашното училище бягат като дяволи от тамян, та във вашето ще се запишат...имало алкохол и наркотици..тия антиреклама и реклама си правят..защото с всяко едно такова изложение топлят *** сърца, както никой друг:)))ХИЧ НЕ СЕ НАПЪВАЙ ДА ДРАЗНИШ НЯКОГО,***..НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ..А ЧЕ НИ МРАЗИШ МЕ РАДВА МНОГО...ДОБРЕ СМЕ ВИ НАБУТАЛИ В *** И СМИРИСАНИТЕ КОЛИБИ

83

Анонимен

преди 11 години

Нормална е такава кампания да бъде проведена. Масовата картинка на българи/румънци и подобни навлеци в УК е желанието да се живурка с минимална заплата. На тази страна не й трябват бачкатори, които нямат ама грам желание да се образоват.

82

До Тулски

преди 11 години

Не само кокощици и пиленца, ами и прасенце, 10 овчички, 5 пчелни кошера, една хубава стая за гости, на които суртин ще точим баница, а вечер ще гостим с хубаво домашно винце, че пак да се връщат и други приятели да канят. Как са живеели дядовците и бабите ни само преди 20-тина години? И всичко си имаха и на никого нищо не дължаха. И бяха свободни, щастливи и безгрижни хора. Слънце, градини с домати и пипер, цветя, птици, това е РАЯ на земята.

81

Анонимен

преди 11 години

dostata4no e da pi6at, 4e niama da polu4avat pomo6ti i 6te jiveiat v zagradeni mesta bez pravo da izlizat.

80

Прочетох

преди 11 години

статията, и за половин час в нета си направих сметката, че при минимална заплата и наем за студио в покрайнините на Лондон, ще ми хартисват пари да си се връщам с райанеар до пловдив за няколко дена в месеца и да си правя рахат в къщи... Та това ме води на мисълта, аджеба у какъв ад ни карат да живуркаме тук!

79

Анонимен

преди 11 години

Ето до къде ни доведе двадесет годишната ни демокрация! Превърна ни в хора не втора ръка, а в трето качество народ. Собствените ни синове се превърнаха в престъпници, сутеньори и наркотрафиканти, а дъщерите ни в евтини к*рви без морал на застарели чужденци с цел "уж" по-добър живот. Някой запита ли се как стана така, че днес е по-добре да си *** или планински пакистанец вместо българин - ПЪЛЕН ПОЗОР!!!

78

Анонимен

преди 11 години

Тия *** да се успокоят. Никой няма да им вземе скапания Остров. Повечето българи и румънци се ориентират към Германия, Австрия, Испания... там живота е в пъти по-добър от колкото в Англия. Тъй, че тъпите английски прасета да спят спокойно. В Германия времето също е кофти, ама хората не са толкоз ксенофобски настроени и за това толкова българи и румънци работят там дори и преди падането на ограниченията.

77

Анонимен

преди 11 години

Ко речии?Оти сте толкоз омразни бре?По голям та*ак от това подобие на държава няма.Да се махна от бг *** ,че да си пойда при бритиш ***,че ония са по джаз.Майтап.

76

БПФ

преди 11 години

Ха-ха - смешници - тия за които ще правите рекламна кампания НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ !!!И те не живеят в "беден бетонен квартал", а в незаконни и мръсни развъдници.Прибирайте мнгалите, англета, нали сте ТОЛЕРАНТНИ !!!

75

Анонимен

преди 11 години

Тези англичани още повече хора ще привлекат с тази шумна реклама дето си правят в момента. И да е имало някой, който да не е знаел за помощите, вече знае.Западноевропеецът се оказа много лесно манипулируем. И това най-вероятно е така, защото масово е ограничен и не е наясно със света, който го заобикаля.

74

Анонимен

преди 11 години

България тутакси да започне рекламна кампания на ***, в коятода се обяснява, че ангийските улици са от злато.

73

Георгиев

преди 11 години

Няма по- лицемерно племе от англетата ,взеха ни за бастуни... ! Явно им е по-добре да общуват с манговците от Индия и Пакистан ......

72

Анонимен

преди 11 години

Ей сега *** се впечатли и отказа да се изсели в Англия с 20 те чавета! Щото нали знаете той отива там специално за да получат чаветата добро образование, пък то не било толкова добро и той се отказа!

71

TankoBG_

преди 11 години

Новини: Английския парламент с мнозинство взе решение да се построи "Лондонска стена" (по проект от "Берлинската стена") за да ограничи атаката на български и румънски емигранти. Ще бъдат построени и нови три радарни станции за ранно предупреждение на граничните острови. Засечените от тях емигранти ще бъдат сваляни, нахранени и ще подлежат на 48 часова пропаганда, на която ще им бъде разяснено как климата на Великобритания ще повлияе на сексуалната им активност и ориентация.

70

от Бургас

преди 11 години

Ама кой изобщо се е запътил за Англия че се стряскат така бе? Аз например никога не бих сменил Бургас за който и да е британски град

69

Анонимен

преди 11 години

На това му се вика да плашиш куче с пържола! Колко било лошо образованието, какви проблеми си имали... дрън-дрън-дрън... в сравнение с нашият живот там си е направо рай! Друг е въпросът, че лично аз не бих избрала Великобритания ако реша да емигрирам, но това няма нищо общо нито с Дейли мейл, нито с глупостите свързани с климата.

68

TankoBG_

преди 11 години

Една "Лондонска стена" ще им дойде добре на англичаните. Точно имат достатъчно индийци и африканци да я построят за седмица.

67

GALIN

преди 11 години

MAIKAT MU E SIVIQ SEKTOR ,DOBUR NACHIN ZA PREHRANVANE :)

66

Анонимен

преди 11 години

do Dancho"Бади е абсолютно прав. Наистина като си платиш разходите кел файда, че живееш на Запад. Всичко там е толкова скъпо. Голяма част от приятелите ми заминаха с "Махам се завинаги от тая скапана държава", а сега в чужбина са по-зле отколкото в БГ - живеят по 5-6 човека в едни кутийки, за да пестят пари, бачкат като луди, за да си плащат сметките и за какво ? За да кажеш, че живееш във великия ЕС. Ай бягай от тук - илюзии !"e tez tvoite priqteli ili sa mazoxisti ili ti ni luje6 ne6o...??