32

Анонимен

преди 11 години

Като чета коментарите по долу стигам до извода,че руснаците тоя реактор трудно ще го пробутат.Ама то и с горивото е така-всеки път като ида на бензинотанцията и ги проклинам!

31

Нели

преди 11 години

Да не забравяме, че референдумът е за хората. Ако днес повярваме, че утре можем да променим нещо заедно като общество, това ще е най-голямата крачка, която ще направим към реализирането на по-добрия живот!

30

iwangrozni

преди 11 години

До 29:Ами защо Бойко не прави нищо по въпроса с допълнителните "уловки" по фактурите ;) 4ст си е екстра,но представи си какви са "заслугите" на вятърните мелници и соларните панели за да се формулират крайните високи цени!!

29

Анонимен

преди 11 години

До Литва отхвърлиха АЕЦ( Какви "комунисти" ти се привиждат, ***! Това е ВСЕНАРОДЕН референдум.

28

Анонимен

преди 11 години

иво инджев е умрел от глад,щом з пари вече участва в такива инициативи и се вживява в ролята на обществен коректив.

27

Анонимен

преди 11 години

на снимкт липсва само хартиената кукла на обама като в село бараково.

26

dodo

преди 11 години

Иво инджев е патологичен русофоб. Защо ли. Тези дето най-много лапаха, най много крещят, защото са гузни. Защо не с руснаците, а с американците, които привикаха Б.Б. и му наредиха какво да прави? До сега нищо не са ни дали, а само ни използуват. Дори и за базите не плащат. Как така? ДА на референдума.

25

Анонимен

преди 11 години

купени викачи като тези навремето от грийн пийс,които съсипаха самочувствието ни на промишлеността и сега кусаме попарта на безработицата от закриването на заводите.мамини синчета,които са на хранилка на родителите си и нямт представа за истинския живот.

24

до 25

преди 11 години

В интерес на истината населението от Турската страна също е против строеж на тяхна територия на АЕЦ!!И не лъжете ,че ще има "евтин " ток......на депата се каза многократно ,че Козлодуй произвежда ток за 4 ст киловат час ................по 4 ст ли плащаме реално ?!?!Стотина такси незнайно как сътворени се мъдрят върху сметките за ток.............а към ток от БеляНе ще се мъдри % и за кретида и за лихвите.......

23

beden europeec

преди 11 години

az sam ZA stiga teq si palnili gushite za nasha smetka i na vseki mesec da vdigat cenata na toka stiga s tozi EU SAUZ DAITE DA VIDIM KOLKO ZAPLATA ZIMAT TAM I TUKA EVROPEICI SME PO CENI BALGARI PO ZAPLATI

22

Литва отхвърлиха АЕЦ

преди 11 години

Гласоподавателите в Литва отхвърлиха на референдум плановете за строителство на нова атомна електроцентрала в страната. Трябва да се отбележи, че техните комунисти бяха против, защото това е в интерес на Русия. В България нещата са точно обратно, нашите комунисти искат централа, защото това ще е в руски интерес. Това е чудесно доказателство, че комунистите са корумпирани ***.

21

ЧЕРВЕНИТЕ АЛАБАШИ

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ АЛАБАШИ СА ЗА белене! УВИРАЛИ САМО В РУСКИ ЯДРЕН САМОВАР!!! МНОГО ТРУДНО!!!

20

да спрем Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., Германия също, гласоподавателите в Литва отхвърлиха на референдум плановете за строителство на нова атомна електроцентрала в страната им. Трябва да се отбележи, че техните комунисти бяха против, защото това е в интерес на Русия, а нашите комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

19

Анонимен

преди 11 години

ДА! НА АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА в България , но при 2 условия: 1/ държавата да има повече от 51% участие и 2/ отпадъците да се изнасят извън Б-я, както е при Козлодуй. Бсичко друго е шменти капели и внос на ток .

18

Анонимен

преди 11 години

Защо се нервим толкова за нашата атомна енергетика...? Нали румънци и турги ще строят от двете ни страни АЕЦ...? Ще внасяме от тях...к'во толкова?! А, ако ни продават тока скъпо, щото си е нормално да е така...че си седим у тъмното. То българина за нищо не го бива, па и атомна енергртика да развива...На БОКО , совалките до Турция, през месец-два за какво са...?

17

МАХДИ!

преди 11 години

Не ни трябва никакво Белене..Това е жалката истина ..Виждам във вас отново стремежа да сбъднете народната поговорка На гол тумбак чифте пищови...Всеки който гласува с ДА на референдума обрича България на катастрофа..Защо не развиват Козлодуй..?Уранът пак идва и си отива от Русия..Защо в Италия българския ток е по евтин от колкото тук..?

16

Анонимен

преди 11 години

Айде бе, от кога можем да гласуваме???

15

Анонимен

преди 11 години

В София се проведе митинг на противниците на "Белене"така ли?

14

Анонимен

преди 11 години

ДА НА АЕЦ..А ТЕЗИ КАКВИ БЯХА....НА МИТИНГА....!!!

13

9689

преди 11 години

Щом участва агента на ДС-Ивайло има нещо гнило защото е зависим и изразява мнение на едно от крилата-собственици на тъй наречената алтернативна енергия пък и на чужди интереси.Не му пука защото му плащат,пък и проблемът с агентурното му минало си е лично негов и мишата дупка ще го спаси.