305

бб

преди 11 години

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

304

супер анонимен

преди 11 години

Много за и против ядрената енергетика се изписа в последно време. Обаче за мен лично, референдума е политизиран.А въпроса така зададен е многозначен, а от нас се иска отговор и то еднозначен.Аз може и да не съм за нова АЕЦ, но да искам нов блок в АЕЦ Козлодуй, спестявайки пари от вече наличните там съоражения.Но според някои мнения референдума е за това дали искаме развитие на ядрената енергетика в България или сме против. Но аз не виждам това във въпроса. Както не виждам да се пита за АЕЦ Белене. Нова АЕЦ не значи АЕЦ Белене, значи нова АЕЦ някъде в България. интересно е след това какв

303

Леонсио

преди 11 години

"100 пъти ще се извиня на госпожата, но и на мен ми дойде повече и аз имам нерви." Аааа, като имаш нерви- ходи да си ги лекуваш. Премиер- нервак не ми се връзва! Пък и не знам някъде да има!

302

РУМЕН221

преди 11 години

ПАК НИ ИЗЛЪГАХА...!!!О, УЖАС Закон за референдумите - Чл. 8. (1) Национален и местен референдум се произвеждат по актуализирани списъци за изборите за народни представители ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ Чл. 28. (2) ЗАЛИЧАВАТ се също и имената на гражданите, които са ЗАМИНАЛИ В ЧУЖБИНА не по-малко от два месеца преди изборния ден.. Заличаването става по заявление на напусналите страната ИЛИ СЛУЖЕБНО по данни, предоставени от Министерството на вътрешните работи.

301

Усмивката

преди 11 години

До 376. Откъде цунами в Дунава ли? Ами ако Искра Фидосова падне в Дунава? Затова е оскъпяването.

300

Анонимен

преди 11 години

Доста малко са нещата, по които можем да се сравняваме с германците. :-) Може би единствено по липса на природни ресурси. Само дето хората са работили и работят. ...което не може да се каже за нас. Само гледаме да не ни откраднат стотинките.

299

Анонимен

преди 11 години

абе *** главиако има аец ще умрат тецовете и особено соларките на които плащате много пари за малко токайде сега си запали лампата от тока на соларките- и в африка да си на екватора пак неможе ти стигна тока от тяхе за това сме на тоя хал - половината население не вижда по-далеко от чашата с бира и чалгата- затова се циганизираме не е от *** ами е от мозъчна недостатъчносткат ви е толкова страх що не кажете нещо за 7 блок козлодуйто е същото няма 100 километра - а бат бойкови палета

298

Бай Ставри

преди 11 години

ББ: "Царят ме насили да се явя като кандидат за депутат."Ха! Нали никога и никой не ти е влияел!?Ха! Сега пак ли никой не ти влияе!?

297

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 386,- ПРАВ СИ... И ГЕРМАНЦИТЕ МИСЛЯТ КАТО ТЕБ...- ОТ УТРЕ СИ ЗАТВАРЯТ ЗАВОДИТЕ "МЕРЦЕДЕС", ЗАЩОТО... РАБОТЕЛ ПРЕДИМНО ЗА ИЗНОС...- НАЙ-ПОСЛЕ ТЕЗИ "УЯЛИ СЕ" ГЕРМАНЦИ ДА ПОУМНЕЯТ...!!!

296

Анонимен

преди 11 години

Иване Грозни ти от руското лоби ли си?Ако-да,твоята позиция я знаем.

295

Анонимен

преди 11 години

НЕ на Белене!!!Щом толкова години продължаваме да изнасяме ток,значи имаме достатъчно за вътрешния пазар и дори ни остава за износ.Някой ви лъже,че няма да плащаме нищо.Това означава,че някой друг ще ни направи подарък за милиарди левове.НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ.

294

iwangrozni

преди 11 години

По средата няма място за България...само напред и нагоре!За това нека подкрепим АЕЦ БЕЛЕНЕ в неделя и да дадем тласък на глинения колос герб към пропастта.Дните му са преборени и народа няма да пропусне да посочи червен картон на Бистришкият Тигър Бойко!!!

293

РУМЕН221

преди 11 години

ЗАДАЧКА ЗА ДОБРЕВ И ПЕТОКЛАСТИЦИТЕ,. СЛЕД ТЪРГ - НЕК ЕАД (Доклад ДИ1СФ 0014/11.04.2012 г.) Класира на -во място Атомстойекспорт с вариант А92 (2 х1000 MW V-466) при цена не по-висока от 3 997 260 000 евро.- Цената е 3,997 милиарда + 0,535 оскъпяване (удар на 400т. самолет и 9-та степен по Рихтер)- ОБЩО 4.532 милиарда евро, но вече са платени 1,39 и остават 3,142 - КОЛКО Е 3,142 с ИНФЛАЦИЯ от 36% = ???? (отговор 4,273 милиарда) - ДОБРЕВ, ВНИМАВАЙ - БОКО КАЗА ДА УЧИТЕ...!

292

Р.Овч.

преди 11 години

До Гюро Михайлов...както и ти ...партията е права когато съгреши дори...еех Гюрооо...

291

Гюро Михайлов

преди 11 години

до неориентиран И си оставаш такъв.

290

неориентиран

преди 11 години

О.К. Няма да слушам Р.Овч.,Съсел Моников,Петър Димитров (нема такъв ***) :)))))

289

Пурко

преди 11 години

Със сигурност трябва да се гласува. Слушайте съвестта си. Не слушайте безсъвестни, безкруполни и тиквени твари.

288

SD

преди 11 години

Pregledah pochti vsichki komentari I mai shte glsuvam s N E !

287

Възмездие

преди 11 години

Р.Овч. когато отиде в АДА ,ще го направят огняр на АЕЦ-а, да хвърля по цял ден обогатен уран в пещта . За благодарност ще връща на дявола по 1 копейка на ден от откраднатите пари докато се издължи напълно:)

286

Анонимен

преди 11 години

До само напомнямПроблемът във Фукушима дойде не от заметресението, а от цунамито. Сега обесни на нас глупавите, как не дай боже цунами в Дунава?