365

kireza

преди 11 години

Какъв евтин ток.....вие добре ли сте?1.Строителство 20 млрд.2.Съхранение и преработка на топливото 50 млрд.3.Румъния и Франция вече готвят ликвидацията на Белене и ще настояват за пълно демонтиране 100 млрд.Данните ми са от абсолютно сигурен източникСАМО БЕЗПЛАТНИЯТ ВЯТЪР,НО ТРЯБВА ДА ЛИКВИДИРАМЕ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!!!

364

Boyko

преди 11 години

Протест Искаме международно разследване на цялото българско правителство

363

м

преди 11 години

Аз съм ЗА. Искам работа за хората и евтин ток. Омръзна ми Бойковите глупости и небивалици. Той не ме е родил и гледал за да ми каже какво е правилно и какво не е . Искаме нова ядрена електроцентрала. Няма да плащаме по-високи сметки за да пълнем гърлата на политиците.

362

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 11 години

Много експерти по ядрени електроцентрали в България, много нещо! Почти 15% на глава от населението към 15:00 часа. По данни от ЦИК.

361

Анонимен

преди 11 години

Вярва ли все още някой, че нещо зависи от нас, обикновените и непосветени в истинските планове и кроежи българи?

360

гербер

преди 11 години

за,ЗА

359

Анонимен

преди 11 години

Бих гласувала, само ако ме убедите, че вотът ще бъде честно преброен. Бих гласувала, само ако ме убедите, че ЕС няма да реши след няколко години, че и Белене им пречи, щото 4-те реактора на АЕЦ Козлодуй им пречеха. НЕ можете да отречете, че себестойността на ел.енергията от АЕЦ е най-ниската в сравнение с всички други енергоносители.Въпросът тук е кой ще краде после.Как се намериха пари за магистрали и 300 млн. евро за вноската на БГв Пакта за еврото, а за АЕЦ няма....

358

С НАМИ БОГ

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НА ТОЗИ КАСТРИРАН И НЕЗНАЧЕЩ НИЩО ЗА РЕШЕНИЕТО НА ОЛИГАРХИЯТА ВОТ !!! ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА НЕ И ЗА ГЕРБ, И ЗА БСП, И ЗА *** ОТ ДПС И БЕЗНАКАЗАНИЯ ЛИНЧ НАД ОКТАЙ КОЙТО ВСИЧКИ ГЛЕДАХМЕ, НО ЗА ТЯХ ЗАКОН И ПРАВОСЪДИЕ НЯМА !!!

357

martva dusha

преди 11 години

maikite vi da razplacha kradlivi varvari

356

Анонимен

преди 11 години

До до Ангел 452А ти къде проверяваш? Капон ли ти се обажда?

355

УТРЕ

преди 11 години

Утре ще има референдум.Подигравката с народа е ве4е факт.Той , народът , беден,лъган, некомпетентен,неинформиран , ловко еподведен да използва правото си да решава съдбините на децата си.Евала господа политици.

354

Анонимен

преди 11 години

Не-е-е-е---! На БелеНЕ-е-е-е-е---!

353

алф от мелмак

преди 11 години

Учудих се,че не видях ядрени специалисти да разесняват темата,а беше оставено на политиците да ни убеждават в техните мнения и страсти.Може би не съм гледала достатъчно ТВ но това ме учуди.На такива диспути според мен трябва да излиза научната общност и да си дава компетентно мнението.Не е нормално според мен такива важни решения да се взимат от баба Пена и дядо Йоцо.Точно за това е БАН да дава целесъобразни и разумни решения на правителството.

352

andre6ko

преди 11 години

Никога НЕ трябва да забравяме, че след Чернобил другарят Тодор Живков забрани песента "Тих Бял Дунав" защото там се пее: "...и кога се там зададе Козлодуийски бряг - БУМ"... *** и несъстоятелен референдум, за да могат едни крадци да си оправдаят миналите и бъдещите комисионни.Много по-важни теми, а и належащи, биха били темите за промяна на Конституцията, за изцяло мажоритарен вот, за промени в съдебната система, както и за създаване на условия за насърчаване на бизнеса.Това с Белене е смешка, от която всички политици печелят, защото се изместват важните теми на деня.

351

Анонимен

преди 11 години

Утре да го набиеме на БСП като НЕ гласуваме !

350

Ангел

преди 11 години

Утре ще гласувам ЗА БЕЛЕНЕ не защото съм привърженик на отровната ядрена енергия а защото невиждам другите евтини алтернативи за производство на ток.Против съм скъпата зелена енергия.НЕК плаща на фотоволтаиците по 78 ст. кв/ч което е направо ограбване на държавата.Когато АЕЦ-Козлодуй затвори тока ще гони левче кв/ч

349

outsider

преди 11 години

Всеки, който не гласува, оставя други да решават вместо него и се присъединява към стадото овце, готови да ги водят накъдето си поискат. Да гласуваме за бъдещето на България!

348

русофобия

преди 11 години

За първи път в "демократична" България политиците благоволиха да попитат своя народ за неговото мнение.Не са призивите за бойкот.Всеки мислещ гражданин има свое мнение и негово задължение е да го демонстрира с глас си.Референдума е отговора ДА или НЕ ще предопределят енергийната политика на страната десетилетия напред.Погледнете децата и внуците се, те ще плащат нашите дългове, грешки, дано утре не направим поредната......

347

АЙДЕ ,БЕ У ТОЯ СНЕГ.

преди 11 години

.....КАК ,ПА НЕ БИХ ОТИШАЛ ДА ГЛАСУВАМ....ТА ДА НАПЪЛНИМ ГУШКАТА НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ОТ "партизано-20"....ха,ха,хааааааааааааа.....!ДА ГЛАСУВАТ ***....ГДЕТО ВСЕКИ ДЕН ИМ ВДИГАТ ТОКА , ЩОТО ........ОТ ХУЙОВДЕН---ТОКА ,ЩЯЛ ДА ПОЧНЕ ДА ПОЕВТИНЯВА..!!!!!.

346

Пук

преди 11 години

Ще гласувам утре "ЗА" БЪЛГАРИЯ! Време е да излезем от пермаментната криза и референдума ни дава възможност да направим това! Гласувайте ако искате по-добър живот!