394

Анонимен

преди 11 години

Борисов отново се опита да си направи евтина реклама на гърба на гладуващите работници от ВМЗ но се оказа че това е поредната лъжа.Мизерните пари преведени уж след намеса на премиера отидоха автоматично за погасяване на задълженията към банки ,ИВН и ВиК.

393

Анонимен

преди 11 години

gerb sa kradci ostanalite sashto .

392

До прасето Гошо

преди 11 години

В голямо заблуждение си.Такова крадене като сега е нямало никога. И в доклада от м.юли на Евр.комисия и Трансперънси интер. твърдят,че 3 пъти е увеличена корупцията при Герб, Дянков като министър надипли милиони, а Главният-милиарди. Такова разпореждане с държ. като с бащиния, погазвание на закони и правила е нямало-и досега не казват какво са направили със стотиците милиони от резерва на Здр.каса, искаха да окрадат и Среб. фонд,та чак от Европа протестираха, заграбиха държ. горски стопанства и

391

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли, че този на снимката заедно с бизнес и по онова време житейската си партньорка Цветелина Бориславова са притежавали КЦМ Кърджали и те са го продали на Валентин Захариев ?

390

БАТЕ ТОКО ВМЗ

преди 11 години

До Анонимен ГАДИНО КАТО НЕЗНАЕШ ЗАМЪЛЧИ

389

Мнение

преди 11 години

Плаща им за да не му отидат до София и да дават лош пример!

388

Вивиана

преди 11 години

Който иска парички,да ревне или да си блокира едно кръстовище по избор и готово!Толко му е на НЕГО,богоизбрания,мъжкаря,таткото на нацията,човека разбиращ от всичко.Докъде я докарахме,да чакаме благоволението МУ за да си получим нашето.Благодарение на него НАП разблокира сметки/къде го има това в нормална държава/,правят се разплащания и после сметките пак се блокират.Леле мале,леле мале!

387

Мунчо

преди 11 години

До изборите ще се нагледаме на такива сапунки - хората ще гладуват заради Станишев, защото е бил на власт преди 4 години, а Бойко ще ги спасява. И няма никога да пропуска да разяснява лошото наследство от комунистите, които са строили заводи, а не са мислили как някой ден някой ще трябва да се мъчи да ги закрива и разпродава...

386

румен221

преди 11 години

00,- СА ТЕ ПОПРАВЯ..."...0 0 Отговориooпреди 8 минутиДо румен221 то в София няма Софиянци вече. Всички сме като теб, горкичкият ти...."" - ...ГОРКИЧКИТЕ НИЕ..."

385

oo

преди 11 години

До румен221 то в София няма Софиянци вече. Всички сме като теб, горкичкият ти.

384

666! СУПЕР...

преди 11 години

- Вие в София - как им викате...???"...ПЕЕРАСЛЯЦИ...!

383

румен221

преди 11 години

ПИТАМ...- КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК, КОЙТО ВИ КАЗВА В ОЧИТЕ... ДА...!!!- А ЗАД ГЪРБА ВИ... НЕ...!!!- Ние сме прости хора - селяни и на такива им викаме... ЛЪЖЦИ...!!!- Вие в София - как им викате...???

382

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ:...ПА СЕ ***...!

381

Анонимен

преди 11 години

ще стане като в завода в Кърджали. Останаха на работа 30 човека! Няма нещо до което герб да са се докоснали и то да не се е провалило или поскъпнало!

380

Пион

преди 11 години

Махнете снимката на този роб на робите

379

Розан

преди 11 години

Американските роби! Каква трагедия!

378

А дано ама надали

преди 11 години

Опозиционната Либерално-демократическа партия, водена от Шиндзо Абе, спечели категорично проведените днес в Япония парламентарните избори, сочат предварителните резултати, цитирани от РИА Новости. До момента партията печели 265 от общо 480 места в долната камара на законодателния орган.Демократичната партия на настоящия премиер Йошихико Нода, която преди 3 години прекъсна половинвековното надмощия на либералдемократите, ще има само 41 депутати, докато преди изборите разполагаше с 230 места в долната камара.Нещо повече настоящите управляващите може да се свлекат чак на третото място в изборните резултати, отстъпвайки на създадената едва преди два месеца и половина националистическа Асоциация за реставрация на Япония, която също до този момент печели 41 места.Поражението на Демократическата партия дойде, след като партията не успя да изпълни предизборните си обещания, което избирателите възприемат като лъжа, както и на факта, че последователно правеше компромиси с опозицията по ключови въпроси.Един от тези компромиси по повод на повишаването на ДДС предизвика разцепление в партията, при което парламентарната ѝ група бе напусната от фракция от над 50 депутати начело с бившия партиен лидер Ичиро Идзава. Нода призна официално изборното поражение на ръководената от него политическа сила и обяви, че подава оставка като неин лидер.Резултатите от тези избори се оказаха много тежки за Демократическата партия. Но това е съдът на народа ... Да поемеш отговорността за резултата е част от политиката. Най-голямата отговорност за поражението на изборите пада върху лидера на партията. Аз реших да подам оставка, обяви той.

377

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТОЯ ГЛУМПЕР А ФАНЕ ВТОРИ МАНДАТ ГОТОВА Е НОВА БАЛКАНСКА ВОИНА...!

376

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦКО ГОРЕ НА СНИМКАТА У НАПЪН...ЪЪЪЪ...УУУ ПУШТИХ ГО У ПАМПЕРСА...!

375

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ Е СА АРАПИТЕ ШТИ ДИГНАТ МЕТРОТО У ВАЗДУХА...!