16

Миролюбец

преди 11 години

До Анонимен (18) Много си прав. Този клип ме обнадеждава, че ще има голяма подкрепа за Иран от Китай и Русия , защото в противен слуай до сега да са ги изравнили със земята и даже да не сме и разбрали с този информационен чадър под който сме.Ане не се откажат американците поне ще отложат нападението до по-подходящ за тях момент, който не е сегашния поради много критерий.

15

Вагнер

преди 11 години

ПОРЕДНАТА ЧИФУТСКА ДРАМА ЦЕЛЯЩА ОМРАЗА КЪМ НАРОДА НА ИРАН

14

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=UL8NYN9obxA Гледайте го. За много неща са прави рашаните. От много време живея в сащ и подобно нещо никога няма да излезне по местните канали. Истината за едните съвсем не се харесва на другите.

13

Анонимен

преди 11 години

Бен Афлек беше и още е един от най-големите бездарници в актьорската гилдия. Но като режисьор има неоспорим талант! Мат Деймън...Мат Деймън се снима изключително в смислени филми...всички ги знаем повечето, но ще добавя и "Талантливият мистър Рипли". Има две роли, които не са за него - в Евротрип и Лепнат за теб. От там нататък играе изключително във филми по истински случаи. Шедьовър е лентата, в която си партнира с Фрийман - Invictus.

12

Анонимен

преди 11 години

Филмът е една от най-добрите ленти за годината и вероятно ще се пребори поне за един оскар.

11

до 5

преди 11 години

Прав си за всичко...само Русия не се зъби на хамериканците, понеже голямата сибирска мечка не се занимава с пинчарчета.

10

До 10

преди 11 години

dnes.bg/muzika-drugi/2012/03/08/smela-iranka-propia-vypreki-zabranata.153367Само преди няколко години убиха иранка, която искаше да влезе в политиката. Мани не ми говори. Там са маймуни

9

Анонимен

преди 11 години

Ще го гледам непременно. Четох само положителни коментари за филма, а Бен ми е любимец. Вярно, че не се слави с кой знае какъв акторски талант, но като режисьор мисля, че се справя повече от прилично...

8

Анонимен

преди 11 години

Номер 9, много си невеж. Жените в Иран не излизали от вкъщи и били с фереджета и били подтискани. Иранските жени са най-образованите жени в света, в Иран жените с висше образование са най-много като процент и повече от мъжете. Иран имат собствена космическа и ядрена програма и се превръщат в най-важния икономически и военен фактор в района. Скоро ще имат спътници и космически оръжия. В момемта имат собствени ракети котио без проблем стигат до Париж - интересно защо още не са ударили парижката цивилизация ами Европа си е жива и здрава. Иран е една от най-богатите на ресурси страни в света, и въпреки санкциите се оправят сами. Ако на Германия се наложат такива санкции както на Иран само за месеци ще рухне. Виж в ютюб как изглеждат жените и хората в сегашния Техеран.

7

Анонимен

преди 11 години

Може ли толкова *** коментар, а на всичкото отгоре и подчертан!!! Ако Иран живее цивилизацията ще умре. Някой от тук има ли идея какъв е живота в Иран!!! Особено на жените!!! Може да умирам от глад, но в подтисничество, страх, ислям, мръсотия и грозни хора не ми се живее! Още повече с фереджета, които никога не излизат от вкъщи

6

НМА

преди 11 години

"съспенс"!? Днес.бг защо изобщо има български думи във вашите текстове? Не е ли това унизително за вашия изтънчен вкус? От утре да пишете на английски. В начало можете да използвате кирилица, но до края на 2013 г. всичко да е на латиница !

5

хххх

преди 11 години

Филма става за гледане, не е лош а и е по действителен случай / е малко поукрасен, не е документален/. Друг неспоменат смислен филм с Б.Афлек - " Смяна на платната"

4

до 1

преди 11 години

Съгласен съм за Мат Деймън,но Бен Афлек е супер бездарен и актьор, и режисьор.

3

Анонимен

преди 11 години

Поредната жалка душевна *** на разни самозвани кинодейци.

2

spilberg

преди 11 години

филмът е върха, мастърпийс на т.н. suspence с невероятна операторска и режисьорска работа, без *** нито една пушка :) както се казва...което за пореден път променя мнението ми за бездарният Бен Афлек от миналото...Бен се оказа един брилянтен режисьор, а и играта му е много по-добра...Който не е гледал Gone baby gone, направете го- друг шедьовър

1

Анонимен

преди 11 години

Бен Афлек заедно с Великият Мат Деймън(които са приятели в живота) правят един от най-великите сценарии в историята на киното за Шедьовъра "Добрият Уил Хънтинг" в който играят и двамата. Филмът получава Оскар за сценарий. Който не е гледал филма веднага да го изтегли от тракерите. Велик филм с велик Мат Деймън в главната роля.