305

Дядото

преди 11 години

Няма връщане в власта на тази крадлива и мизерна, спинозна ***. Само лае иска всичко на готово. Ако сте кадърни защо искате от държавата, защо я доведохте до този хал. Борисов строи , и вие се ползвате от това въпреки че лаете като палета . Засрамете се. ГЕРБ, още два мандата, България да добие Европейски вид.

304

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЯТ БОКОВИТЕ ПРИНЦИПИ - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ЧРЕЗ ЛЪЖИ И ПОПУЛИЗЪМ ТЪЛПАТА ОВЛАДЕЙ, КРАДИ МАЩАБНО, НО НЕ ЛИЧНО, А ХОРИЗОНТАЛНО, ЧРЕЗ ВЕРНИ ХРАНЕНИЦИИ, ВАЖНОТО Е АЗ НАКРАЯ ДА СЪМ ПИЧО-МАЧО, Т. Е. ГОРДОСТА, СЕИРА И ПРОВАЛА НА МАСИТЕ !! Е ТОВА, В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ТИ Е...Е МАМАТА ТИ ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО ТИ !!! ДИАЛЕКТИКА ШОПСКА МАЙНО !!!

303

Анонимен

преди 11 години

ГНУСЕН

302

бай Иван полицая

преди 11 години

Немъ ' ъ псувате началнико оти запилим патрулката и у кауша.Е па' он е завършил у Симеоново,а не Софийския.К'во искате :1.инженер2доктор3.генерал4..художник----бивш кметоТо се е видело ,че нема по-подходящ ами да си го изберем :за конст.съдияза прокурорза патриарх..за най-добър футболист на 2012г.

301

Борисов /някой си/

преди 11 години

До 365С парите, който Станишев не можа да открадне. Ами ти, Анонимнико, каква я свърши през последните три години? Чашаш някой да ти даде пост, че да видят хората колко струваш? Научи нещо от мене - власт се взема, не се дава, амадъммо?

300

Анонимен

преди 11 години

с кои пари направи залата бе *** грозен, дай ми твоя пост да видиш аз какви зали правя за народа ! Бойко искам да те мачка Станишев на изборите, просто не че е цвете за мирисане, но да ти видя гнева яда в очите ти... СЕЛЯНИН

299

мат"рял

преди 11 години

той б.б. "на сляпо" и управлява ........ама кво да му се сърдим толкова си може - просто бърка България с охранителна фирма която е управлявал и се държи като "мутра".....но и това не му се отдава - на яве излиза "невероятната му ПРОСТОТИЯ"....лошото е, че за 3-години тотално СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА в България - върнаха ни в началото на 19век да мислим как да изхраним семеиствата си....защото асфалт не се яде но от асфалт мноого добре се краде...жив и здрав да е да си носи парите "отатъка" ако може

298

Борисов /някой си/

преди 11 години

Спонги, да не ми гледаш в канчето, че ще те взема в Бистрица, да ми гониш топките.

297

Спонги

преди 11 години

Ха ха ха. СДС издига агент Виктор за Конституционен Съдия. Е, ББ има да му връща жест. Агент Виктор го направи кмет на София, после ББ направи брат му евродепутат. Сега след като Емил Стоянов се отказа, Агент Виктор ще става съдия в КС.

296

DDD 67

преди 11 години

Ооооо, Вожде, Вожде, имаш ли пари?Имаш ли пари, Вожде - хубави жени!Ооооо, Вожде, Вожде, нямаш ли пари?Нямаш ли пари, Вожде - сбогом избори!Ооооо, оооо,оооо, опала!Хайде, борци, дайте му пари!Дайте му пари, борци, идат избори!

295

Анонимен

преди 11 години

ТОЙ ТАКА И УПРАВЛЯВА - НА СЛЯПО.

294

Борисов /някой си/

преди 11 години

До 356Кво искате бе. Аз магистрали за вас строя ли? На пенсионери пенсии плащам ли? И спортна зала ви дадох. И метро ви построих. Неблагодарници такива. Нямал съм право на ГЕРБ да казвам как да гласуват! Кой ги вкара тях в Парламента бе? Кой ги направи "средна класа", че и повече? Стига сте дрънкали и бегайте да бачкате, че иначе - от глад ще ви уморя!

293

АЗ

преди 11 години

На първо място - има избрани двама за конституционни съдии от квотата на НС с валидно решение, така че без да се отмени решението не може да се избира нов.На второ място - откъде накъде ще казва Той какво да правят от Синята коалиция. Какъв е и на какво основание прави подобни изказвания? Това са плитки провокации и милиционерски похвати.На трето място - изказването, че Той ще гарантира гласуването на парламентарната група на ГЕРБ е меко казано скандално! По закон законодателната власт казва на изпълнителната, а не обратното.Извод - държавността и правото в територията никакви ги няма и Той прави всичко възможно, за да ги довърши в малкото време, което му остава.

292

DDD 67

преди 11 години

И ква стана тя сега? Вожда-Тиква, каратист, охранител, пръв мъж измежду мъжете, захвана да л*же ***! Че това мъж ли е? Предлагам да му купим една карирана поличка и кашон Вазелин, и да си ходи по живо, ро здраво! На нас п*тки във властта не ни трябват! Стига ни Яне.

291

Anonimen_1

преди 11 години

До Анонимен Изглежда, че ти си *** след като не виждаш, че благодарение на НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ББ - националната криза и геноцит на Българския народ е налице!

290

Анонимен

преди 11 години

Абе чудно ми е,тоя Борисов защо толкова се натиска да остане във властта ?Що са му още главоболия ? Няма с кого и къде мач ли да играе,кинти си има..........?!Уж юнак безстрашен,пък нещо шубелия излиза ???!!!

289

анонимен

преди 11 години

м..дааааа..*** е готово да се коалира вече с когото и да било..защото му е ясно че няма как да спечели с повече от над 50% пак...и ще дава мило и драго ..само и само да влезе от ново в парламента..може и да влезе..но ще е безгласна буква вече в парламента

288

Анонимен

преди 11 години

До IQ146IQQ, IQQ

287

Балет майстер

преди 11 години

До бай Иван полицаяМоже ли и за прима балерина ? Че му оди много !

286

Анонимен

преди 11 години

Давай Боко на сляпо,давай ! То ясно,че на видело ни катастрофира и хендека,*** ся на сляпо ша я втясаме !