47

гери

преди 11 години

До Анонимен напиши си името тук защо го криеш като коментираш отговори ми

46

Trevichko Zelenkov

преди 11 години

bravo, g-n Kadiev!

45

Smurf

преди 11 години

Споко Герберите той вчера Столарски направо си каза че се е договорил да гушне не 2,6 милиона а направо 6 милиона. Така , че спокойно спонсорите са верни и преданни , е верно искат си договорените парички , но няма страшно, докато Баце е Премиер всички които цаливат ръка ще са добре

44

sss

преди 11 години

До Анонимен какво толкова ВИе трън в очите бизнеса на съпругата на г-н Кадиев, щом може нека го прави и при това законно. Който иска да се пробва и той в този бизнес

43

КИКИ

преди 11 години

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ *** ГЕРБЕРЧЕТА

42

Васко

преди 11 години

Тоя неуспешко няма ли да престане да размахва кутрето си? Егати и перманентния - кандидат кмет.

41

ГИ

преди 11 години

До Анонимен ВИЕ *** ИЗВЕДНЪЖ СТАНАХТЕ ГОЛЕМИ`БОРЦИ` ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

40

gi

преди 11 години

До Анонимен 5 Вие комунистите изведнъж големи `борци за справедливост` станахте.Поздравления!

39

gi

преди 11 години

До ДО 33 ще се разбере кой е виновен за тази далавера в столичната община-така че не обвинявайте преди да излезе истинският виновник!

38

gery

преди 11 години

До ДО 42 няма да победите комунисти! Герб отново ще ви победи!

37

9689

преди 11 години

Няма да има осъдени,играят много предизборни пари,а и при тази некадърна събрана от кол и въже подчинена на шестака и мутрата прокуратура каква да очакваме.В последните години са осъдени само дребни риби,които не могат да си платят.

36

Алекс

преди 11 години

ТЕРБ се състой жт провалени политици,вафиоти,ганстери,отцеубийци и всякаква долна гмеш. За това долу престъпната групировка ГЕРБ.Свобода на народа! Да живее демокрацията!!!

35

Анонимен

преди 11 години

така се влачи но с много по-големи суми 23 години

34

Въпрос

преди 11 години

Колко хиляди лева на ден печели Кадиев от износ на ток?

33

тука

преди 11 години

един и съши фростак пише едно след друго червени глупости :)))))))))))))))

32

до 47

преди 11 години

Другарю, ти да не си бил командировка на Марс, че си толкова затъпял и неориентиран.Боце ви заби един такъв голям чепат ........шут, че просто сте жалки и смешни. Плашат ти пари да дращиш, но си жалък ,другарю.

31

Иван

преди 11 години

45 / пиша номера защото си анонимен драскач/: Няма да се покрия - работата ми е да не се покривам а да работя с името си.Начина на писане,епитетите които използваш ме кара да мисля че тези за които мечтаеш да те управляват са като теб.Е аз няма да ползвам убидни думи за теб - не е в стила ми.А че ГЕРБ ще има втори мандат просто няма спор.Колкото и да се напъваш от 10 избиратели 6 ще гласуват за ГЕРБ.

30

Иван

преди 11 години

41 - Не се напъвай толкова - ще се обезводниш от плюене - след 7-8 месеца пак ще пиша но ти да не се покриеш.Как пък ги сметна тези 90 % като даже и граматиката ти куца ?

29

Иван

преди 11 години

Еееей Кутевите ставайте от клавиатурите - пуснали са на далавера млекце и банани в една верига.Оставете ги герберите - излишно се напъват.Така или иначе Бойко ще има втори мандат - не за друго а защото другите само лаят - искат да са във властта но само за кражбата а не да управляват.

28

общинарка

преди 11 години

И аз бих направила такава "грешка". Ако мине номера.