431

Анонимен

преди 11 години

Б-есни. С-трашни. П-енсии.

430

Кръговрат

преди 11 години

Строи се,за да се обогатят приближени на властта фирми,чрез т.н."обществени" поръчки.Но това не грее 85% от населението.Сбъркани приоритети.

429

Комунизмът си отива

преди 11 години

Червените бандити ограбиха и опропастиха България, обрулиха народа си, като го превърнаха в най-евтино платения роб в цялата история. От три години се строят магистрали, детски градини, ремонтират се пътища и болници и всички го виждаме.

428

se

преди 11 години

На вниманието на управляващите и бъдещите такива:Спрете геноцида над работниците от българските работодатели!Докога няма да се спазва 40 часовата работна седмица.Докога ще се плащат по половин заплата а другата ще се изчаква за по ,,добри'' дни.Докога хората ще бъдат плашени,навиквани като кучета,обиждани.Работил съм с чуждестранни компании но впечатлението което трайно оставиха е че уважават и признават достойнството човешко.Тук настана феодален капитализъм и ГЕРБ ще си ходи скоро!

427

на бунището на истор

преди 11 години

Тези европейски социалисти се оказаха по-големи инфантили отколкото си мислех! Да избереш Станишев - един комунист от еврейски произход, роден в СССР, без трудов стаж, станал известен из цял свят с корупцията си по време на жалкото си управление, *** и *** за председател на ПЕС е повече от жалко. Нищо, нека си вземат Станишев - той ще ги докара там където им е мястото, където докара и БСП - на бунището на историята!

426

руми

преди 11 години

Този младеж има същите злобни очички като батко му Сер-Гей

425

Анонимен

преди 11 години

До Цветан КараилиевТази снимка от досието ти на 4-ти км. ли си я взел или след поредния запой с евтина ракийка,на кварталното сборище на клошарите ?

424

Бутафорко

преди 11 години

Ако комунизма беше хубаво нещо лошите капиталисти,които даваха заеми на бащите на тия *** от снимката да са го построили.

423

ддд

преди 11 години

Сигурния край на БСП е в лицето на Сер-Гея. *** лаещи от безсилие социалисти!

422

Цветан Караилиев

преди 11 години

До сърп и чук в главата Сега злобеят и глупости пишат.Интересно,след неизбежния си разгром на изборите как ли ще ***?Просто ми е любоитно.

421

сърп и чук в главата

преди 11 години

Попрегледах някой друг коментар.Ми то само червени шизофриници тук.Има ли цяр за тия нещастни и заблудени хорица.Много е лошо главата да ти е капсулована и вътре - само сърп и чук...

420

ББ

преди 11 години

До Анонимен А сега сте сте още по-далече от истината !

419

БСП

преди 11 години

Браво, Гечев! Кратко, ясно и точно в целта! ББ и ГЕРБ са на изживяване, краят им се вижда.

418

До 487

преди 11 години

Престанете да пишете глупости ! Развличате се с друго. Ти ,ониа BYANOW i BAY PANDEL сте един и същ ,но не мисля ,че тука е мястото където да си показвате простотията.

417

Читател

преди 11 години

Лидерът на ПЕС да беше допринесъл за авторитета на Б-я тогава, когато БСП беше на власт, а не сега. Ясна е целта на комунистите, че искат да върнат отново комунистическия блок в Европа. Колкото до референдума, ясно е, че искате генерална репетиция за изборите. Изпуснатата реплика на Станишев и обяснението му защо не се е подписал в договора, говори ясно защо Белене не трябва да го има. Въпросът е дали БСП-арите искат да го разберат или отново ще гласуват като овце,без да мислят.

416

BYANOV

преди 11 години

A ZA GQURITE KAKWO DA KAJEM DETO JIWEQT NA NA6A TURSKA TERITORIQ?

415

ком. нахалство

преди 11 години

Този дебеланко Явор Гечев не беше ли син на комуниста министър на икономиката Румен Гечев(с прякор "Поразяващата уста") по времето на Жан Виденов, с който заедно фалираха България през 1996г, когато хиперинфлацията умишлено предизвикана от комунистите "изяде" спестяванията на всички Българи за броени дни. И този има очи да се появява... Баща му трябваше отдавна да е в затвора...

414

Манолски

преди 11 години

Яворе, ти си просто неспасяем ***! Целувай ръка на мултимилионерите с лъжесоциалистически убеждения и си трай, не е като да не сме им сърбали попарата и на Станишевци и Р.Овч-овци и т.н.

413

Млад Цоциалист

преди 11 години

Искам и аз да оближа гъзъ на Станишев...Да се подмажем , да замажем , да оближем , да изяден каквото лидера отдели .

412

Анонимен

преди 11 години

Гечев, поканете божеството на един футболен мач с вас да го видим що за голмайстор е, когато противниковия отбор не е съставен от негови поклонници.