451

никога повече крадци

преди 11 години

Не само че БСП никога повече не трябва да дойдат на власт, ами е крайно време да им се потърси отговорност за 20-те години кражби и ограбване на държавата и всички нас.Ако комуназите бъдат принудени да върнат изнесените капитали, ако се конфискува заграбеното по време на демокрацията, България ще стане наистина добро място за живеене.Само не зная дали ще се намери политик, който да го направи. Бойко обеща, но до момента не направи нищо.

450

22

преди 11 години

Не съм ГЕРБ,ист, но ще гласувам за Бойко Борисов. Щото ГЕРБ е Бойко Борисов. Първо. Той не краде. Второ. Прави каквото може, а то не е малко.Трето. Озъби се реално срещу мафията (па може и да са му били приятели в миналото) Четвърто. Даде на Путин да разбере, че вече не е първа цигулка в България. Пето.Ако, заедно с новите магистрати вкарат поне един едрогабаритен хайдук(Р. Овч., Масларова и др.) в затвора, ще гласувам и трети мандат на ГЕРБ.

449

спасителя

преди 11 години

Така е ГЕРБ са "неспасяеми",спасявайте се комунисти !!!

448

Анонимен

преди 11 години

*** , *** безподобни, държавата е на тоя хал заради вас! *** мръсни , никоой нищо не е забравил , хадуци долни!

447

Анонимен

преди 11 години

Какви еврофондове бе льохман - по ваше време ВСИЧКИТЕ до един бяха спрени - и то заради КРАЖБИ. Голям имидж изградил Станишев на България, няма що.*** ***!

446

Анонимен

преди 11 години

Известно е,че с празни социалкомунистически приказки и лозунги,на които Станишев е Бог и благодарение на глутницата нагли другари-крадци и измамници ,България стигна до просешка тояга.От Борисов се очаква чудото да вдигне на крака държавата след десетки години разсипия, кражби и далавери .. За сега ГЕРБ се справя много добре и това,което остава несвършено и нерешено, ще го работят в следващия мандат!

445

Анонимен

преди 11 години

Коя ражда такива *** като този пън на снимката.Коя комунистическа ***.*** ваща мама безочливи ***

444

Десен

преди 11 години

Може да сме с различни политически пристрастия, но преди всичко трябва да сме реалисти.Та преди да ми наслагате минусите замислете се кое от казаното по горе не е вярно.Боже до къде ме докара Бойко да се сегласявама с ***.

443

23 години вече

преди 11 години

Kои са работодателите в България? ТОВА СА бившите номенклатурчици, които разграбиха държавата след 1989г., на които се раздадоха огромни предити, които след това умишлено предизвиканата инфлация стопи, както и депозитите на хората.ТОВА СА същите тези олигарси, които цоцат парите от Европейските фондове.ТОВА СА престъпниците и мутрите, които печелят от наркотици, контрабанда и кражби.Единици са обикновените хора, които с къртовски труд и неистова борба с институциите имат собствен бизнес.

442

КОМУНИСТ да говори

преди 11 години

КОМУНИСТ да ти говори за СВОБОДА, е все едно ПЕДОФИЛ да обяснява реформите в детските градини !!!

441

червена гей организа

преди 11 години

поредният червен *** напъващ се за внимание

440

Vlado

преди 11 години

Този на снимката още за младеж ли минава, та е председател на младежите на незам си к'во си?

439

Работодател до 510

преди 11 години

Ако пукна аз , ти какво ще правиш ? Да не мислиш , че парите ми ще дойдат при тебе ? Аз съм се осигурил , ама му мислете вие жалки , некъдърници такива !

438

Анонимен

преди 11 години

Преразпределянето на капиталите от времето на социализма почти привърши.Това,което остана и нсеоще работи и произвежда нещо има нужда да се управлява и развива от умни и образовани хора ! Но в никакъв случай от такива прочели само една книга през живота си,Вифаджии-задочници или бивши партийни секретари. На международните форуми се говори за Станишев и се търсят контакти с него ! ББ е там ,като пречещ инвентар. Даже и хвалбите му намаляха. Разбрал е, че никой не го смята за нищо вече !

437

Да живее Станишко...

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

436

Анонимен

преди 11 години

В цял свят политиците са едни и същи. Никой не гледа интереса на народа. Важното е да се изберат такива които да направят по-малко бели. Останалото са празни приказки. А станишев си показа колко струва когато управляваше. Така че той е бита карта. По-добре БСПарите да си намерят някой друг, защото тоя няма да го бъде. Та ако ще и на марсианските социалисти да стане председател.

435

до 503

преди 11 години

Герберасите ще останете неприятно изненадани, когато догодина паднете от власт и се разбере истината за "грандиозното строителство".

434

Анонимен

преди 11 години

Както се казва,дано *** работодателя ти.

433

Анонимен

преди 11 години

До se 502Подкрепям мнението ти. Само да доуточня, че тази система не се е създала по времето на управлението на ГЕРБ. Експлоатацията и унижението на българите е първото нещо, което ни донесе демокрацията, та до ден днешен. Всички досегашни правителства са виновни за това.

432

БСП

преди 11 години

Който гледа *** американски филми,затъпява още повече.