12

Анонимен

преди 8 години

2015 г. - ББ продължава да налива...

11

po na sever

преди 11 години

voennite da kyrdisat pred tazi zgrada i rozovite si bmv

10

Пенсионер

преди 11 години

Таван за депутатските, министерските, президентските, съдииски заплати - 700 лв максимум (повече от 2 пъти над минималната заплата, и равна на "тавана" на пенсиите). Тези пари нали са достатъчни за избирателите, които им плащаме заплатите, значи са достатъчни и за Тотьо, Дянков, Павлова, конституционните съдии, които определят колко да е тавана и максималния облагаем доход, "народните" депутати, които гласуват полузадремали, каквото им предложат и т.н. Май много скоро ще им наложим този таван.

9

Анонимен

преди 11 години

ББ рече"на ГЕРБ ни трябват пари...", от туй по-ясно здраве му кажи! и не се чуди защо в държавата няма пари освен за полицейщината!А догодина наистина други ще мислят как да оправят батаците на паралиите от ГЕРБ!

8

Бойко Борисов

преди 11 години

"... Търсим усилено пари за пенсии, минимална заплата и здравеопазване ... Няма пари и за реално изчислените според внесените осигурителни вноски за трудов стаж и затова ще държиме "тавана" на пенсиите с 2 ръце. Да не са плащали реални вноски всички будали. Но работещите да се осигуряват на реалните доходи, защото на ГЕРБ ни трябват пари. За повишение да му мислят следвщите след нас."

7

егати

преди 11 години

Този анонимен *** как мисли че с 5,5 милиона се прави сграда с 200 стайи кабинети. Това са пари за една къща с 15 стай двуетажна каквито са в Бояна. Не пишете глупости ако сте толкова гладни и не знаете, че това не са пари.

6

...

преди 11 години

"Това, което вече е направено, пак ще се ремонтира, защото е протекло, посочи министър-председателят.Екстра! След година-две, като протече отново, дайте още 5 млн.

5

Пепи

преди 11 години

Това е полицейски произвол.megafon.blog.bg/politika/2012/09/19/policeisko-nasiliia-v-bylgariia.1001281

4

Анонимен

преди 11 години

Министър на Отбраната по това време беше Свинаров и после Близнаков. Цонев обяви търг и се появи купувач готов да даде 100 000 000. Но така и не се осъществи сделката заради смяната на властта.

3

Анонимен

преди 11 години

Баси тъпите парчета :)))Когато имаше кандидат преди 3 години да го купи за 100млн. лева песоглавите ГЕРБ-ерасти ревнаха, че се прави далавера и не го дадоха. А сега при цялата тая криза дето ни я докараха некадърните комунистически милиционерчета, трябва да се хвърлят грешни пари за тъпотиите на ББ. А в това време умират болни хора... :(

2

Анонимен

преди 11 години

Това е една от най-красивите и модерни сгради в България построени в днешно време.Трябваше да я направят още по-футуристична.Много обичам изсечени форми на дизайн.

1

Анонимен

преди 11 години

Тези 15 милиона за ремонт ми напомнят една подобна сума, изхарчена от предишните, с една дума и тези са същите лапачи, а за толкова нова сграда ще вдигнат