74

Анонимен

преди 11 години

До _Ястреб_ "ПРАВ СИ " ,признак на цивилизованост е да ходите с бурки и да ви се виждат само очите ,да не се знае човек ли сте или дявол ! ДА ВИ Е.... ТЪПИТЕ РАЗБИРАНИЯ ,МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО ЗАДЪЛЖИТЕ ЖЕНИТЕ СИ ДА СЕ ПОКРИВАТ ВЕЧЕ СТЕ СЕ ПОДСИГУРИЛИ ДЕ НЕ Я УРОЧАСАТ ЧУЖДИ ПОГЛЕДИ !!!

73

Анонимен

преди 11 години

Каква религия ,ценности ,морал и култура имате бре ,карабино рязана ??? Въшливия ви педофил -пророк мохамед ли ? Или това че като дойдете в България ви изтичат очите по красивите ни жени ? В същност вие *** карабини и особено арабските такива сте много мъдри.Слагате фереджета на изумително грозните си жени ! То пък кой ли би искал да ги погледне ? Хайде ,яж сланина и свински пръжки и се дупи по пет пъти на ден !

72

Анонимен

преди 11 години

имах приятелка туркиня която с нетърпение оакваше да мине Капъкуле за да се съблече vie tam v bg goli li hodite e nie tuka v tr horim oblecheni zashtoto tuka imame tsenosti kato moral,kultura,vizpitanie, religiya.....

71

тр

преди 11 години

Добре де кавате че са диваци, има сумати *** в Африка при това християни къде къде по големи касапи, Азия е пълна с такива дето се колят и бесят на поразия...???Защо виждате само Арабите ? А забравих и се можат с по големи темпове от тях.

70

Анонимен

преди 11 години

Тоя филм стои от шест месеца във Ютуб.Не моем да разберем , защо чак сега решиха да се гърмят заради него.

69

аман от тия примати

преди 11 години

То толерантност.. толерантност, ама крайно време е да им се набият малко канчетата. То, както са я подкарали, утре за някой анекдот във форума на днес. бг -то може да се обидят.

68

АМПРИКУКУ

преди 11 години

Я ЧЕТИ ХУБАВО ВЕ КУКУ КАК ШЕ СА СВОИ,МАЙМУН ***!

67

ky-ky

преди 11 години

Тея защо се избиват помежду си не мога да разбера? Някой друг е виновен, *** те взривяват "свои".. *** манталитета...

66

Анонимен

преди 11 години

до 80 това на тебе кой ти го рошепна на ушенце

65

Анонимен

преди 11 години

имах приятелка туркиня която с нетърпение оакваше да мине Капъкуле за да се съблече

64

Ястреб

преди 11 години

77 - Жоро, говорим за събличане, а не за обличане. Само една забележка - средностатистическата българка се облича като средностатистическа ***. За това средностатистическата българка си е една средностатистическа ***. И което си е напълно приемливо за средностатистическия българин.

63

Анонимен

преди 11 години

До Шейх Ал Ислямия Хм....педофил - пророк...? Този Мохамед няма да го нарека *** ,куче или магаре.Но не защото много го уважавам а защото не искам да обиждам тези прекрасни ,олезни и умни животни !

62

Анонимен

преди 11 години

И без това планетата е пренаселена, не е зле американците да пуснат някоя и друга бомба върху Либия, Сирия, Иран, Ирак, Тунис, Арабски полуостров и да изтрепят гадната и дива ***.Хем като мъченици ще идат в техния рай , хем ще освободят земята от присъствието си.

61

Анонимен

преди 11 години

46 Томов, бюджета на филма е 5 милиона долара които са дарение от еврейски бизнессреди

60

Анонимен

преди 11 години

Изолация на Африка и Мала Азия със стени и конвенционални оръжия. Нека сганта се множи, но без да се разпространява, като болест, по света. Нека вярват в каквото си искат, правят каквото си искат и се избиват за каквото си искат. Само да са изолирани от нас.

59

Анонимен

преди 11 години

явно исляма много мощно им промива мозъците на ***, защото никой от тях не мисли различно и всички са като дрогирани . абсурд тая арабска революция да са си я направили сами

58

до Ястреб от Жоро

преди 11 години

Като не ти нахресва, прибирай се в Гаджалистан. В човешките страни хорат ходят облечени както им харесва, а не както им повелява шизофреник, живял преди 1400 години.

57

Анти-Хасан

преди 11 години

Мнозинството мюсулмани са *** коп*лета. Те не заслужават да живеят !

56

радио Кабул

преди 11 години

Дано убитите чужденци да са американци или поне английски *** !

55

Обичам Европа

преди 11 години

Европа загива от либерализъм и нефанатизъм. А, крайните групировки в исляма набират скорост. Цели се умишлено разделение на нормалните християни и мюсюлмани. европа трябва да помогне именно на нормалните хорав Близкия Изток, защото такива има. По този начин тя ще спаси и себе си. Нека Израел да не си играе мръсните игри, защото може той да е в основата при разделянето на Египет на мюсюлмански и християнски. Това ще е пагубно! Този филм е *** провокация на инак дълбокия проблем по тези земи.