87

Алекс

преди 11 години

Хайде да интегрираме и Българските ПЕНСИОНЕРИ!?! Да ги Хармонизираме, поне!?! Или това си е наша вътрешна работа!?! Тогава да Я наравим и Евроейска, т.е. Еврпоейски проблем, по примера на Ромския проблем!?! Да им пратим, колкото може повече пенсионери / Третата възраст/ или Третото съсловие и да настояваме са Социално интегриране, по техните стандарти или да ни ги връщат с тримесечни техни минимални пенсии по 600 евра, за да може отново да пътуват за друга Европейска страна. И тогава ......!?!

86

до 91

преди 11 години

Пловдив,много точно го каза. Поздравления! Ще си позволя да повторя едно твое изречение:"Крайно време е да се образоваме и да повишим изискванията си на живот!"

85

До 95

преди 11 години

В това общество няма да стане? Хайде! Европа е пред вас, избирайте общество, възприемайте културата, езика, начина на живот и мирясвайте! Ама, нещо все се получава *** работа, та ви връщат на тумби с товарния влак. Нещо не им понася в другите общества миризмата на катун, проституцията, джебчийството, *** култура и изконни навици. Не приемат различните, не са толерантни!

84

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

ТИЯ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ДА СИ ГИ ВОДЯТ ДОМА *** , РОМИ И КАКТО ИСКАТ ТАМ ДА СИ ГИ НАРИЧАТ ИДА СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

83

Ян

преди 11 години

Интеграция насила не ста-ва! Тези от ***, които са успели да надскочат себе си, отдавна са се интегрирали. Сега говорим за тези, които живеят в катуни и отказват да се интегрират по силата на собствените им обичаи, култура и древни представи за добро и лошо. Искам да видя, какви мерки за принудителна интеграция ще наложи въпросната "пилотна група"? И дали чичко Сорос ще ги одобри? Или пак ще се харчат напразно парите на данъкопладците в ЕС?

82

До Ром 95

преди 11 години

Казвате решението е образование и работа , ами на 15 септември си изкъпете децата и ги водите на училище . Специална покана ли искате ?Нали всеки има право да учи , какъв ви е проблема ? Нас някой да ни дондурка , и пак си изпращаме децата сутринна на училище , не ги изпращаме да ктадат . ..

81

Анонимен

преди 11 години

Направо да ги изколим за една нощ и да се свършва.

80

езичник

преди 11 години

Ma няма ли християнска състрадателност и милосърдие у тези французите бе?Отнасят се към *** по същия начин, както ромските патриций в РОМА преди да се узакони и разпространи христянството в Европа, с принадошлите от изток гладни тълпи с деца на смрадливи и нечистоплътни ранни християни!

79

G.Nakoff

преди 11 години

До ромаде господа роми - юрнете се в евросъюза да може да се диша тука малко ! и скоро време в германия две партии ще има - едната турска другата ромска !

78

G.Nakoff

преди 11 години

До ромаде господа роми - юрнете се в евросъюза да може да се диша тука малко ! и скоро време в германия две партии ще има - едната турска другата ромска !

77

ром

преди 11 години

Решението е образование и работа.Но като чета коментиращите преди мен - в това общество няма да стане!

76

adolf

преди 11 години

Аз имам идея,да се научат да маршируват и под строй в Екарисаж( на работа) !!

75

Анонимен

преди 11 години

Докато във БГ им плащат "детски" , не си плащат тока и водата и ги лекуват без пари - ше продължават да се размножават и ще залеят цяла Европа.

74

ттт

преди 11 години

Необходими са 20 години. През тях се прилагат стриктно законите към всички вкл. циг-ромите. Криминализира се даването на подаяние. Деца, които не учат се отнемат от родителите. Директори на училища, които крият тази информация губят педагогически права. Премахва се здравното осигуряване и здравеопазването минава на класически капитализъм.След 20 години процесът на интегриране ще е абсолютно завършен. Като се има пред вид, че последните 20 г. няма развитие, срокът не е дълъг.

73

Евромангал

преди 11 години

И европейскио съюз се виде у чудо с ***!!!!

72

ттттуууууутт

преди 11 години

а дано - но едва ли .... отнемете правото на гласуване на лица без основно образование , и може да се получи...

71

до 84

преди 11 години

Да не обиждаме маймуните като ги сравняваме с ***, те са доста по - умни и грижовни родители от тях. Една *** брани малкото си с цената на живота си, а е му реже пръсти, за да краде по - добре.А пилотната група от ЕС - ще стане мислили, мислили и нищо не измислили, само опукали няколко стотин хиляди евро за глупости.

70

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен81 Статията е от месец юли 2010г. БГ Днес ! Сигурно е било мага рица,щото ако е магере е можело да се случи обратното !

69

Анонимен

преди 11 години

да им направят отделна държава в южна Франция и всичките *** от света да се набутат там. И без това Франция е 50/50 афроамериканска.

68

Очевидец

преди 11 години

До АнонименАма при Тато бачкаха и не си показваха носа навън от махалата,а сега имат супер много права,даже си ги измислят...Сега само крадат и правят деца-точно като маймуните!