49

Анонимен

преди 10 години

Разбира се,че когато разбираш от чорапопроизводство,трудно е да ръководиш отрасъл железопътен транспорт на национално ниво.От него имаше по-вече вреда,отколкото полза за този вид транспорт.

48

Анонимен

преди 11 години

да бе да . Тоя лалугер се чувствал демотивиран , а как се мотивира да съкрати 2000 съдби човешки . Сега му било трудно , а как им е на хората ? *** , надявам се да има възмездие .

47

Куно

преди 11 години

Данчо Т. си отива, но комсомолският лидер от времето на Виденов Владимир Владимиров остава, а тъкмо той е главния палач на БДЖ. Впрочем, новия изпълнителен директор Велик Занчев е започнал кариерата си в Мултигруп, а после е преминал и през фирмата издаваща в-к "Дума". Борис Колчев, чиито бюст стои във фоайето пред кабинета на директора, сигурност се е обърнал в гроба си, като гледа какви ги вършат другарите бивши болшевики в любимата му железница.

46

Анонимен

преди 11 години

Сладур си Данчо, ама каква полза глейш си само интереса

45

Анонимен

преди 11 години

Ами демотивиран ще си, батка! Нали лично Главната Мутра ти нареди да изчезваш! Че после - да не се чудиш, като ти сервират коктейл "Мишо-Бирата-2"! Ама да знаеш - Мутрьо и така ще те оформи! Ча той преди тебе оформи Самоковеца, Доктора, Клюна, Бай Миле, Димата Руснака, поли Пантев и всичките му знайни и незнайни конкуренти от подземния му свят! А да ти е честита оставката!

44

Анонимен

преди 11 години

Жалко .Тоя на снимката голям го вадеше па се отказа/оака/!Всички сте еднодневки ,само видай да лапацате!

43

съкратен

преди 11 години

Изряза ни като мъжки прасета и сега напускаш а? Що първо не съкрати и малко адмистративен персонал, че тогава?

42

ДИС66

преди 11 години

До bial chovek доуточнение: Ако дядо ти не е от онези с червените книжки, дето не слизаха от Волгите.

41

ДИС66

преди 11 години

До bial chovek Ти влак виждал ли си бе овен? Като видиш влак, ама отдолу, откъм колелетата тогава закривай железницата, дето я е строил дядо ти!

40

Latin to Cyrillic

преди 11 години

Които и от вас калъфи да стане директор на БДЖ, сте бъде оплют просто за спорта. Не виждам никаква разлика между вас и калинките на Винету. Впрочем, имаше едно хубаво изследване, че българина работи най неефективно от всички европейци и логично е с най ниски доходи.

39

popo

преди 11 години

Симпатичен човек ми се вижда

38

До 38

преди 11 години

Пустиня!

37

inatut

преди 11 години

Хейтерите са доволни... Жалко за Недев.Факт е, че тази компания години наред е източвана от комунистическата ***.. а сега "уволниха 2000 човека"Ами да ги уволняват.. като не уволниш днес 100 и не реформираш.. след година, две си заминават всичките..

36

ф-1

преди 11 години

Ами къде, ГЕРБ ще го пратят да съсипе някое следващо предприятие.На БДЖ му е...ха майката, уволниха 2000 човека, сринаха цялата организация като смениха цялото ръководство с хора, които изобщо нямат представа от железници и резултата е логичен За съжаление,това,което е останало от икономиката на БГ е на ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ!

35

На финала сме,

преди 11 години

...толкова за днес...Утре тоя самовлюбен нарцис ще отиде в друга медия и пак ще хленчи и ще твърди, че е голям професионалист...Досадно, Недев... жалък си...

34

Черен негър

преди 11 години

"Правителствата на Судан и Чад се споразумяха с китайската Вносно-износна банка (EIB) за отпускането на заем от 2 млрд. долара за изграждане на жп коридор между двете държави"Недев, Недев, виж хората от пустинята какво правят, а вие от ГЕРБ, какво направихте от България.

33

Анонимен

преди 11 години

лятото свършва и птичките (калинки) отлитат....Идва зимата на нашето недоволство, пък нека Герб и неговият пророк -ББ- да живее...Ех, народе...

32

Гара Бов

преди 11 години

Всички ласкаво си го наричахме Данчо Телето - той беше нагледен пример за понятието "Теле в железница".

31

Телевизионер

преди 11 години

"Сам себе си изнанадах с оставката си" :)

30

bial chovek

преди 11 години

Жалко за Недев. Беше способен. Идват избори и не може да се направи каквото трябва, а именно съкращения и спиране на тая безсмислена железница, та белким някой се излъже да я купи.