14

Анонимен

преди 11 години

До 2От 1 година нито една реклама не съм видял във Вчера.беге ....Има си лек за всичко...

13

e

преди 11 години

До: webmaster***skat.bgОтносно: 99% факти и 1% Лъжиносещи ви "Подкрепа",която е ВЗДРИВООПАСНА за България !Дата: Неделя, 2012, Август 19 19:12:06 ЕЕЩМного добре казвате,че не всичко ,което мислиш е вярно,това в сегашното си предаване"10 по Рихтер".Някога ДПС бе създадена от КГб за да подкрепя някои вътрешно-външни" интереси,като вие дори неосъзнавате какво вършите чрез тв."Скат",като така ставате съпричастни към делото на "Интересите".Или по-голяма е вероятността да сте позакъсали за някоя друга православна копейка,казвайки и чрез Слави Бинев,че не се боял от Бойко.Захванали сте се да правите "дейност",поставяйки "пилоните" като :"***",Бойко ,Костов и и "православието",без дори да асимилирате дори и 10% от агитираното от вас "Скат".Или може би сте наясно 100% какви доходи ви носят "тези неща",представяйки се и вдигайки високо знамето на "патриотизма'.Ами вие сте по-опасни и от антиконституционната ДПС

12

Анонимен

преди 11 години

Много ми е кеф като отворя Гугъл и видя всеки ден някоя различна "драскулка" :)

11

dragunov7.62

преди 11 години

Браво на google и екип , много добре познават формулата на успеха .

10

1111 до 11

преди 11 години

И злобеете по форумите, нали ;)

9

:)

преди 11 години

драскулки ?!?? днес.бг това с google translate li go преведохте ? :D

8

Ники

преди 11 години

Най-яки са интерактивните. Любимата ми беше една китара, дето си дрънкаш и после можеш да си запазиш "произведението". :)

7

Анонимен

преди 11 години

Аз винаги ги гледам, забавно е как хората се стараят всеки ден да ти предложат нещо ново, а и ако е ден в който някой е изобретил нещо, може и да научиш малко.

6

Анонимен

преди 11 години

3, doodle значи драсканица, нещо, което си драскаш докато говориш по телефона примерно, не са си го измислили в статията. От своя страна "Интересът върху картинките е огромен, но техните създатели си остават анонимни". Върху картинките....винаги се възхищавам на авторите и редакторите на тези статии.

5

Анонимен

преди 11 години

До 2Сложи си NoSkript.Само под FireFox работи.

4

White Rabbit

преди 11 години

google/doodles/finder/2012/All%20doodles

3

White Rabbit

преди 11 години

Google Doodle е готино и забавно , интересно колко много се печели от тези ДРАСКАНИЦИ, както ги наричат в статията

2

Анонимен

преди 11 години

Tипичен пример как едно нещо с липсващи реклами , стана най популярното нещо в нета. Другари от УТРЕ.***, махайте по-скоро тъпите флашове и реклами за да не потънете!

1

Анонимен

преди 11 години

Браво на тия хора!