67

Анонимен

преди 11 години

Много жалко за всеки който застава срещу Израел и евреите. Защото всеки който застава срещу Божия народ си намира майстора, особено такива терористи, надъхани анархисти и разни други с изопачено мислене. А да не говорим че с този си начин на живот директно си подписват декларацията към Ада.

66

Анонимен

преди 11 години

ТОВА ПОЧТИ 50 ГОДИНИ ЛИ Е,КАТОТЕРОРИСТИТЕ ВЗРИВИЛИ СВЕТА СОФИЯ...ПАЛЯТ ВЗРИВЯВАТ УБИВАТ,КРАДАТ И...ЛИЦЕМЕРЯТ...СВЕТА ГИ ЗНАЕ НАЩЕ ТЕРОРИСТИ--КРЕМЪЛСКИ ***...

65

Анонимен

преди 11 години

Многото въпросителни се разкриват по пътя на логиката - ако си е сложил перука той се е опасявал че ще бъде разпознат - а това води след себе си към други изводи и предположения.

64

Забулена тайна

преди 11 години

Има съмнение, че показаното с младият мъж с раницата е фотомонтаж, умело вплетен в действителноста. Има много въпросителни, например че информацията за атентата се обявява в 17:06, а атентатът е в 17:24;.аутопсиращия лекар казва, че атентаторът бил едър 100 килограмов. Въобщеабсолютна тъмна работа-

63

Анонимен

преди 11 години

Абе да викнат Боунс. Тя ги разбира работите.

62

Анонимен

преди 11 години

А, мерси. Ние ги видяхме в Бивол :)

61

Анонимен

преди 11 години

Почти..... Или имаш снимка или не?!? Ако нямаш тепърва рисуваш портрета, щом рисуваш портрета значи още не знаеш кой е.... Абе на този льольо няма ли кой да му каже да спре да се излага.... Министър на икономиката, енергетиката и туризма е все пак ако не е разбрал. Не му влиза в работата да коментира на Цвъки прерогативите.

60

Dimitrov - France

преди 11 години

Може би млад,може би по-стар,може би с перука,а може би и без ,може би бял,но може би арабин - то и аз така мога да идентифицирам предполагаем атентатор , който най-вероятно може би си се разхожда сега някъде из Европа !Никаква гаранция ,че шестият труп е неговия !

59

Анонимен

преди 11 години

нещо се обърках--бълг.разследващи почти били готови с идентификацията на атентаторите и щели да я изпратят на израел,които вече разполагали с тая информация???тоест,може би,излиза че едва ли не,израел знае кои са или кои трябва да са атентаторите,и постепенно това си изяснява и на нашите разследващи.,които после публично ще кажат на израел,че наи накрая са схванали какво се иска от тях.бреи *** работа ,бреи....

58

Анонимен

преди 11 години

Според съдебния лекар, атентаторът е със светла кожа и "би могъл да е от арабски произход"Да плачеш ли, да се смееш ли..

57

Анонимен

преди 11 години

mqza na KIMI

56

Анонимен

преди 11 години

Те арабите понеже са едни светлокожи...Виж сега, ако таквоз - няма кво, обаче тъй кат' нали, сматяй че моля ти се, после да не кажеш, че не сме се разбрали.

55

пууууууууу

преди 11 години

Аман от терористи.Те българите не могат да свършат добра работа а ще си мотат за щяло и не щяло.

54

Анонимен

преди 11 години

"почти", "вероятно", "би могло", "би могъл", "може би".... на това "основание" аз съм "почти" животно, вероятно съм "разумен", "би могло" да съм от африкански произход, който "би могъл" да не е съвсем такъв, но все пак "може би" съм човек..... да ви имам разследването...

53

Охранител

преди 11 години

Почти, но не съвсем...че чак и съучастници му намериха... Сигурно ще се окаже, че в България има действаща клетка на Хизбулла...

52

Анонимен

преди 11 години

Почти....... е пресъздаден образът на атентатора от БургасИзпращаме на Израел снимки на терориста, на поръчителите и съучастниците му................................Това ПОЧТИ ,каква роля играе?

51

Анонимен

преди 11 години

Изпращаме на Израел снимки на терориста, на поръчителите и съучастниците му.........................................хахахахахахахахахаха Тия простаци ме разбиха!!МИ 6,Мосад и т.н. ряпа да ядат!Какви ли простотии са им изпратили ТИКВОЧИТЕ?СРАМ!СРАМ!

50

AZ SAM PROSTO 4OVEK

преди 11 години

Atentatat e delo na taynite slujbi na Mossad.Taka 4e nikoga nqma da hva6tate istinskite prastapnitsi. Izrael o6te ot minalta godina saob6te6e za tozi atentat.Sas sel da napadat na Iran. Zaredi voynata s iran Izrael gotova da ubiva dori sobstveniq si narod.

49

Почти отегчен

преди 11 години

Почти е време да си ходите, ало, почтиправителството, за вас се отнася. А мен почти не ме интересува как е малкото име на Ахмед. И почти съм съгласен, почти, дето били изрелци, да ги взривяват. Но почти само на тяхна територия. А тук у нас работа съвсем нямат!

48

До 48

преди 11 години

Уважавам доблестта ти да си признаеш, че си ***. Но да си говориш сам, вече е малко налудничаво.