107

до 123

преди 11 години

Добре бе,да видим...

106

Рашо

преди 11 години

Едно време мафията в Италия ползваше за най-отговорните си мръсни поръчки, където не се допуска провал, една групичка килъри ***. Изключително ефективни, жестоки и безмилостни, креативни и дисциплинирани! Машини за убиване!Сигурен съм, че в армията са същите! В една наемна завоевателна армия извратеняците са много по-ефективни и мотивирани, отколкото нормалните хора. Само да не им се налага да воюват срещу руснаци, че ония са още по-откачени и без сексуални деформации.

105

Анонимен

преди 11 години

Америка е като Рим в късния стадий на разлагане. Май скоро ще се сгромоляса. И както винаги българската "политическа класа", /колкото и помпозно да звучи названието/ ще бъде пак изненадана и неорентирана

104

eastside

преди 11 години

Ужас, щатите изкараха най- опасното си оръжие- педерастите. Иран да се готвят за чести нападения в тила от засада.

103

хлъц

преди 11 години

А скоро и с вибратор отзад ! Да живее САЩ !

102

Анонимен

преди 11 години

КРАЯТ НА ВАВИЛОНСКАТА БЛУДНИЦА ,СТЪПИЛА НА МНОГОТО ВОДИ ,ВСИЧКО ПРЕДРЕЧЕНО В БИБЛИЯТА СТАВА ДНЕС ФАКТ ПРЕД ОЧИТЕ НИ

101

Анонимен

преди 11 години

Ама разбира се тя армията и без това си е човеконенавистна хомо структура.

100

Анонимен

преди 11 години

хахах :)) е това сега е страшна армия , като те хванат ем бой ем... :)

99

Анонимен

преди 11 години

Като приемем,че жените в Саудитска Арабия не работят,а безработицата само при мъжете е 10 %... Малко по-висок стандарт на живо от нашият...Но пък като се добави средновековният морал и ужасния климат,който гълта много пари за климатици...

98

имигрант

преди 11 години

До: номер 111Понеже съм малко "Тома Неверни", проверявам всичко в интернет от няколко независими източника.Та, заключението ми е, че си наполовина прав за Саудитска Арабия.По отношение на човешките права са много зле. Там действа Шериата. Има наказания като отсичане на ръце за кражби.По отношение на беднотията, ние сме просяци в сравнение с тях. нямат официална минимална заплата. Неофициално обаче нямат заплата под 1500 реала, което е около 400 щатски долара месечно! Минимална заплата!!!

97

обективен

преди 11 години

Скрития хомосексуализъм е патент на руската "армия", там гейството е и сред командния състав. В личния състав на Щатската ARMY всъщност броя на гейовете е нищожен, въпреки това те имат права равни на останалите военнослужещи. Има една ДОКАЗАНА максима, тези които най- яростно плюят по хомосексуалистите, са именно СКРИТИ гейове.

96

Васил

преди 11 години

Това е началото на края на новия Картаген

95

Анонимен

преди 11 години

Видях,че пишете за Саудитка арабия.Това не е богата държава,стандарта на живот е малко по-висок от българският,но пък обществото им е теократично и средновековно. Единствените богати арбски страни са Дубай и ОАЕ. Последните изброени са едни от най-толерантните ако може въобще да става дума за толерантност. В смисъл,че там се наказва със затвор ами не със смърт и например в Дубай преди години по кината вървеше планината Броукбек. И един забавен факт. Най-големият мол в Дубай е пълен с европейски модни марки. Много от най-луксозните марки са собственост на гейове. Защо богатите арабски олигарси дават луди пари за Диор,Версаче,Армани,като те са гейове - голямо лицемерие.А ако не са западните държави да им купуват петрола....

94

имигрант

преди 11 години

"Пентагонът издаде нареждане, в което заяви, че допуска изключение от своята политика, която като цяло не позволява на военнослужещи да участват с униформи в паради."Я!!! За пръв път научавам тук, че някоя армия не разрешавала да провежда паради с униформи!Че как си прави парадите американската армия? По шорти и тениски???

93

Анонимен

преди 11 години

По словам психиатра Франческо Бруно, геев, как и других больных, следует лечить, пишет Марко Паскуа в статье, опубликованной на сайте газеты La Repubblica. Франческо Бруно выступает против чрезмерной толерантности в отношении геев.

92

Анонимен

преди 11 години

Американским военным разрешили прийти на гей-парад в униформе .Пентагон впервые в истории США разрешил военнослужащим прийти на гей-парад в военной форме, сообщает Associated Press . В частности, в честь геев и лесбиянок, служащих в американской армии, был дан салют. Кроме того, свои видеообращения к ним записали президент Барак Обама и министр обороны Леон Панетта.

91

Отврат

преди 11 години

Two men became the first same-sex couple to marry on a military base when they held their wedding ceremony last month at Joint Base McGuire-Dix-Lakehurst in New Jersey.

90

Ст.Педераст

преди 11 години

Ще се конфигурират съвсем нови бойни единици в армията на САЩ-анални роти-например-спускат една анална рота с десант в Иран и след половин година половината муджахидини-болни от сифилис и СПИН....

89

Фалшиви Инициали

преди 11 години

Ако не харесвате гейовете - обвинете за това хетеросексуалните хора! Те са единствените, които продължават да раждат гей бебета! ;)

88

fdfssfd

преди 11 години

do 94-i kak da ne e imalo klane *** idi tam i kaji che ne e imalo kllane i shte te razporqt *** mrusen