47

до 52

преди 11 години

Хах, не знам дали си знаеш причината,важното е ,че аз я знам. Твоите доводи са един празен лист.

46

Анонимен

преди 11 години

Вижте, в модерните армии войниците далеч не са само потни кашици, има и много логистични и аналитични служби и за там стават всякакви.

45

до 46

преди 11 години

Добре, посочи ми точен механизъм на лечение, посочи ми някой излекуван! Кой психиатър или медик е казал че има такова лечение? Разбира се като изключим християнизираните фанатици сред гилдията, които науката определя като псевдоучени, освен това в много случаи и вън от закона.

44

Анонимен

преди 11 години

49 - такива са доводите на *** - говориш от мое име, което е смешно и жалко. Не съм си знаел причината за становищата, страхувал съм се да не съм гей - наистина доста жалко от твоя старана, но разбираемо - повече не можеш. Колкото то трудовете по сексология - повечето са дело на наркомани, търсеши слава в поле от науката, в което няма емпирична субстанция и може да си пишат всякакви врели некипели. Трудове на институция, докарала Земята до абсурда, в който се намираме в момента...

43

Анонимен

преди 11 години

Егати гаврата с пагона...И тия ще се бият...женчовци.

42

До Гомор

преди 11 години

Стига с тия стереотипи невярни, изградени заради това че гледаме Азис в България и заради него си правим заключение че всички хомосексуални са като него. На много от хомосексуалните мъже даже не им личи ориентацията - не са женствени, спортуват и тн. Това че някой е гей не значи задължително че ще е с писклив глас и че ще носи женски дрехи. Значи само че изпитва физическо привличане към други мъже.

41

от 20

преди 11 години

Това е твоята истина. Дори не си разнищил причината за твоите становища,а се имаш за прозрял истината. Това,което мъжкото ти его или страхът ти да не си гей нашепва, не е истината. Източниците, за които говоря са трудове по психология, сексология, трудове на водещи във своите области научни и образователни институти. Трудове на утвърдени учени в областта на хуманитарните науки и философията.

40

Рудолф Хес

преди 11 години

Хахахахаххахахаххахахаххахаххахахахахахахахахахаххахах, всичко си идва по местата, хахахахахахахахахахахахахаххахахахаха. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.

39

Анонимен

преди 11 години

Ти си този който се конформира по малоумната идея, че да си гей е въпрос на свобода. В свят, в който нямаме свобода да дишаме чист въздух, нямаме свобода да не бъдем експлоатирани, нямаме свобода да не бъдем лъгани, нямаме свобода да имаме нормален стандарт на живот, дали тва да сме гейове е свободата, която ни липсва?Хормоналния дисбаланс също е заболяване което се лекува. Не бъди жалка жертва на хормоните си, не бъди жалка жертва на болната си глава, нито на лъжи.

38

gomor

преди 11 години

До 38 Не съм стигнал до заключения, понеже съм бил в армията и се чудя какви униформи ще се шият за девоиките и кубинки с токове ли ще им дават?

37

от 20

преди 11 години

Конформизма е присъщ на потчи мсички хора. Няма независими,невзимащи "наготово" хора. Свободата е привидна и измамна - ти си в пълна зависимост от езика ако щеш, от обкръжението, от биологията. Ако беше гей ценностната ти система би била различна. Ако не беше попаднал в 7-те процента на хората с различна сексуалност. Човешките полови хормони те държат в лапите си и ти си им подчинен пряко. Та така свободни човеко, няколко молекули и хромозоми представляват твоята привидна свобода,а ти всъщност си техен роб.

36

Анонимен

преди 11 години

40 - първо - не съм и грам религиозен. Второ, тва, че ти не разбираш, че ти е отговорено не значи, че не ти е отговорено. Трето - моите си заключения са си мои, именно за това в тях не фигурират клиширани идиоми, от които твоите взети наготово изказвания гъмжат. И накрая - акъл в глава не се налива, ако искаш да ти стане ясно, посвети време, интересувай се, чети, проучват, анализирай. Всичко се прави с цел деградация, нямаме важните си права, но поне имаме правото да деградираме с гордост...

35

Анонимен

преди 11 години

****ната им на американците, гейовете и армията им!Мен ме е яд на нашите министри, които се правят на американци!

34

до 39

преди 11 години

Пак не ми отговорихте?А вие вашите религиозни и конспиративни обяснения на заобикалящото ви откъде сте ги взели - наготово от форумите, нали? Или от пазара? Може би и от двете.

33

Анонимен

преди 11 години

38 - защото си смотан и сам не си вярваш, с жалки опити да събудиш удобрение, че барем се почувстваш по-сигурен в нелепото становище, което си взел наготово без дори да разбираш колко безмислено и манипулативно е. Доста по-глупав си отколкото си мислиш...

32

от 20 до 36

преди 11 години

И как уважаеми господине и мислителю, стигнахте до тези заключения? Посочете ми източник кой твърди това, на кое изследване,или статистика се пзовавате! Нали разбирате ,че останалото са празни приказки. То впрочем повечето коментари тук са такива, а аз си обещах да не се занимавам с пазарски безсмислени спорове и не знам защо не се махам от тук.

31

от 20

преди 11 години

За моят правопис ли говорите? Съжалявам, ако за моите 15 години правописът ми не е съвсем безукорен!

30

Анонимен

преди 11 години

Хомосексуализма е продукт на объркване. Защитниците му се оправдават с това, че има и хомосексуални животни, и че е "натурално", но това което ми прави впечатление е, че всички хомо животни са застрашени и пред прага на изчезване...Замислете се това къде ни поставя и нас с цялото ни величие...Нямам против гейовете стига да не ми се натрапват, а напоследък политиката като че ли ги подстрекава да се натрапват на всички...

29

Бай Дельо

преди 11 години

Айии тва пиче от снимката от новия набор ли е? Ох да ми падне как ще го науча да издухва нагара от гаубицата и да лъска личното оръжие на старото куче.

28

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката е *** спружека...