38

ivza

преди 11 години

Дано съм лош пророк, но отиваме към 18 век-оправяй се сам.Т, а и роднините ще помагат..ежко и горко на шофьорите, ударили пешеходец на зебра и той оживее.Щом законът защитава нарушителя, то правилото явно ще е-оправяй се сам, а и роднините ще помагат.Тези законотварци за *** ли ни смятат /явно е така/ щом приемат закони в ущърб на гражданите.Спомнете си само колко са блъснатите деца/последно от кмет в Пловдив/.Българио, горко ти с такива законотворци.Господа от ГЕРБ-благодарим.

37

Никодимчо

преди 11 години

Браво! За цигара - 300лв. глоба, а за преминаване на червено - 100лв.!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Ако си районен кмет в Пловдив и блъснеш две деца на тротоара не ти вземат алкохолна проба.

35

Бойко тиквата

преди 11 години

Голяма работа са изходили нашите мъдреци. Единственото което ще постигнат с тези промени е увеличаване на рушветите на шумкарите, да им е честито! За пореден път управляващите доказаха, че си вардят милиционерите, за да може и те тях да вардят. Намаляването на жертвите, през последните години се дължи на беднотията на народа, а не на супер мерките взети от мислителите.

34

Анонимен

преди 11 години

"Със 100 лв. ще олекват шофьорите за преминаване на червен сигнал на светофара или неспиране на пешеходна пътека" - депутатите от транспортната парламентарна комисия да се събират и да си променят постановката, зашото това са най-честите нарушения, а и застрашаващи живота на хората независимо дали са в МПС или са пеша.

33

Факт

преди 11 години

Голяма малоумнщина е с тези по-високи глоби, на които някои мазохисто се радват.Проблемът с накзанията и глобите в България е, че са прекалено виоски и се налагат в много малко случаи. За какъв дявол ми слагат 100 лева глоба, която ще съберат от един на 10 хиляди пресекли на червено, докато е много по-добре глобата да е 10 лева, но да се налага винаги или поне в повечето случаи. Същото е и с всички останали глоби и нарушения.Няма начин с по-високи глоби да се намалят нарушенията, както иска КАт

32

Анонимен

преди 11 години

Добри закони се приемат, вече пловдивската кметица от ГЕРБ ги пробва по подвижни мишени.

31

www

преди 11 години

Тоя 35... хахахахаа... така ме развесели ... Той сигурно и Конституцията не е разписвал... сладур, дай боже всеки ден по един такъв бисер ;)Иначе по темата - колкото и да ви глобяват водачите - все е малко ;)

30

Philips

преди 11 години

Аре бе, кво се тръшкате за тия светлини, да не би да имате електромери на фаровете.Като не можете да карате, поне да ви виждат тези, които се каните да ударите на таран.Аз си ги включвам винаги, щото карам бързо, и щото много често срещам такива като вас :-)Айде, умната и да стигнете живи и здрави в края на деня.

29

do 38

преди 11 години

Е като псуваш голям мъж ли ставаш?! И ти си *** и твоята свобода отиде и моята свобода отиде. Докато не разберете, че с глоби единствено ще ни еб...ът повече и по тоя начин ще извиняват неспособността си да измислят нещо друго, за да ограничат джигитите ще си останете ***, който сам желае да влезе в клетката...

28

NeoBlade

преди 11 години

И кой глобява неправилно пресичащите? Всеки ден има такива по булевард България в София! Бъкано е и с просещи по светофарите (което уж пак е незаконно) най-много просят пред строителния техникум, а уж там има бутка на ченгета, но те само лежат!Не само шофьорите, но и пешеходците трябва да се превъзпитат малко!

27

Анонимен

преди 11 години

А колко лева беше, ако запалиш цигара? А колко, ако караш без винетка, без гражданска...

26

klinchov

преди 11 години

Шофьорите са големи селяци, но и пешеходците са един ***...Кой ще ги следи тях. Всяка сутрин Минавам покрай Метрото на Младост 1 и няма път да не са пресекли пред мен. Слизам, псувам но глас в пустиня. Добитъка си е ***. *** народ-слаба държава.

25

Дидо

преди 11 години

Това е вярно. За минаването на червен светофар. На червено, само ако от това зависи живот. Поне още две нули й трябва на тая глоба. Иначе към пича, който ме определя като мишок- определено не се забелязват. Готов съм да излезем и да тестваме, ако желаеш. Разбирам да е сумрак или да е мъгла, или някакви по-кофти атмосферни обстоятелства- тогава да! Ама на ясен слънчев ден, фарове не се виждат, освен ако не си включил дълги. А ако смяташ, че хората, които разсъждаваме сме мишоци..Ми смятай си:)

24

мак

преди 11 години

Смешна глоба, която никого няма да респектира.

23

!!!

преди 11 години

Да видим как ще ме глобят, никъде не съм си давал съгласието за тази глоба, никъде не съм се подписвал и никой не ме е питал . Ако трябва ще дам хиляди за съд , но няма да ме глобят , а по-скоро аз ще ги глобя за диктат , фашизъм и робство

22

Анонимен

преди 11 години

или някои джадаи се е забил в колата му, само си викаме - на мен няма да се случи...Минаване на червен светофар трябва да граничи с опит за непредумишлено убийство, а не да ги пускат със 100 лева глоба разни дървеняци. Мамините момченца с на тати поршетата не прзнават никакви знаци и правила, убиват, и продължават да карат пияни, заляни, дрогирани...И като умре невинен човек,независимо дали е блъснат на пешеходна

21

Дидо

преди 11 години

Каране с вкюлчени фарове в слънчев летен ден? Някой лобира за крушки. Друго смислено обясенние липсва. И както винаги, пада на нас. Плащай повече бензин, пускай повече вредни газове, сменяй крушки, акумолатори... КАТ няма да ги закачам, защото четох, че те са били против, поради същите причини, които изброих и аз. Евала! Но явно ще трябва да се подчиним на поредната малоумщина. На фарове в слънчев ден. Гениално! Нямам думи просто

20

Предложение

преди 11 години

Освен с пуснати светлини, да се задължат шофьорите да карат целогодишно и с натиснати клаксони. За да има освен видимост и по добра чуваемост.

19

СерГей СтаниШефф

преди 11 години

Ние комунистите винаги минаваме на червено!