97

nia

преди 11 години

ЗА ЖАЛОСТ ПИРОГОВ ДНЕС СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНА ОТ НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ БОЛНИЦИ,НЯМАШ ЛИ ПАРИ НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. НЯКОИ ОТ ДОКТОРИТЕ ПОЛУЧАВАТ 5-ЦИФРЕННИ ЗАПЛАТИ,ОГРАБВАЙКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И МИЗЕРНИТЕ ДОХОДИ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ,ЗА КОИТО КОДЕКСА НА ТРУДА И РЕЖИМА ЗА ПОЧИВКА СА ТАБУ!

96

Joro

преди 11 години

estestveno te v pirogov drugo neznaiat osvem za grabat pari a morgata e prepulneta

95

Анонимен

преди 11 години

Towa e edna platena selska kuchka

94

сергей

преди 11 години

Миланов-този крадец от времето на Софиянски и той има думата. Жалка България управлявана от крадци и непочетенни хора. Раденовски да плаща заплати на приближените си, от своите пари, а не от нашите. Ремонтите на болницата му трябват, за да отклонява пари и работници към неговия палат в Горна баня. Освен апартаментите на Цар Борис и Витошка още кой знае колко има този честен лекар. Господ да е справедлив към него.

93

Анонимен

преди 11 години

И къде се скриха като мишоци тези от МЗ (и пръдлата) днес,когато дойдоха в Пирогов парламентарната комисия на НСКъде сте бе мишоци и лобисти...

92

Анонимен

преди 11 години

И ако разделим 50 000 лв на 36 месеца, какво излиза = малко над 1000 лева. О ужас????А известно ли е на пръдлата, че в Пирогов се води освен счетоводство на цялото търговско дружество, но и се разпределят приходите и всички разходи по отделно на всяка клиника и отделение, т.е. се водят още 70-80 счетоводства.И за аматьорите, които пишат: Бюджет... , дружествата регистрирани по Търговския закон (Пирогов) няма бюджет, получава пари само за свършена работа.

91

Л

преди 11 години

Не знам за бонусите, но да обърнат малко внимание на персонала си. Не може да си спешен случай, а те да ти казват: "Уф, личен лекар нямате ли си?" или "Ами аз отивам да пуша сега..." !!! И това са хора полагали уж Хипократова клетва... Каквото ни Правителството, такава ни и Медицината, Публичните сектори, а за Администрацията, да не говорим...

90

Анонимен

преди 11 години

На кого ли ми приличат с тези огромни бонуси? Ах, да, на управляващите хайлази и на техните държавни 'калинки'. Те са майстори да заграбват бонуси по време на криза.

89

пациент

преди 11 години

в тази болница има и добри лекари , но има и убийци. Пазете се от хирурзите : Попов,Цеков,Ковачев - 3 та хирургия , съдовите хирурзи: Росен Стойчев и Тодор Георгиев.Да не дава Господ да ви среща с тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

КНК

преди 11 години

Не е луд този,който яде баницата,а този който му я дава!!!Т.е. НИЕ. АКО БЕШЕ ДОВЕДЕНА ДО КРАЙ РЕФОРМАТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ,ВСИЧКО ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ И ВИЕ НЯМАШЕ СЕГА ДАПСУВАТЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО!!!За това ви говори непрекъснато ИВАН КОСТОВ!!!Затова го плюят "чрвените" и техните "клонинги"...КОСТОВ ВИ КАЗВА ЯСНО : ПРИЛАГАНЕТО НА РЕФОРМИТЕ ЗНАЧИ ЗАКРИВАНЕ НА МАФИЯТА!!! А цели 3 правителства след него не правят реформи!!! ЗНАЧИ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА МАФИЯТА ПРЕЗ 2001 И СЕГА

87

Баба

преди 11 години

В ПИРОГОВ ВЗИМАЛИ БОНУСИ, А В МИНИСТЕРСТВАТА НЕ ВЗИМАТ ЛИ?

86

не син

преди 11 години

Една от най-гнусните *** в страната е наглеца т.н. " доцент "?? Миланов

85

алекс

преди 11 години

Целта им е една МАКСИМУМ ПАРИ ! Най адаптивната мафия,използват необходимостта от лекари ! Средствата са всички възможни без значение законни ли са ! Чрез пътеки,обществени поръчки,лекарсва,ремонти,фалшиви диагнози,избор на екип,откровен рекет и т.н. !

84

до 97 от славянин

преди 11 години

Прав си, тези нямат никакъв интерес да си здрав и да не ходиш при тях да се ''лекуваш''! Искат да ти внушат, че без тях ти даже не можеш да дишаш, толкова са ''необходими'' за твоето здраве, абсолютни шмекери, измамници и направо ***, разбира се има и минимални изключения от това правило!

83

не син

преди 11 години

Те не са дори търговци,това са мафиоти ! Използват ситуацията в която е изпаднал пациента и чрез принуда / рекет / изсмукват парите му ! Оцеляването на пациента е без значение !

82

Лила

преди 11 години

Парите и рушветите за докторите и болниците, а болните - в моргите.

81

!

преди 11 години

*** в бели престилки!!!

80

славянин

преди 11 години

Откакто ''здравеопазването'' се превърна в бизнес и търговия аз не ходя при тези да ме ''здравеопазват'' и ''лекуват'' просто защото не вярвам, че търговци могат да правят това! Здравеопазвам се сам с природни и езотерични методи, не ползвам ''здравна помощ'', не плащам здравни осигуровки и не съм слагал и най-безобидното хапче в устата си от месец април 1995 година! Съветвам и другите да вярват поне малко в природата и в собствения си организъм, че може да се справя сам!

79

СМЯХ

преди 11 години

И *** КРАДЯЛИ смях във залата, да дойдат и да видят как се краде и да не се излагат със крадени железа и кабели ,да дойдат и да се учат *** и да видят ,че ние сме майсторите по кражбите а не са те. Все пак добре е ,че са неграмотни щото ако са за нас нема да има.Ние можем да крадем здраво със химикало бре а те глупавите се излагат мамаму стара.

78

triete

преди 11 години

Р. Овч, не го мислете ,...той има пари за десетки петилетки и цени на тока в левове, не във стотинки....Опа, те на него Бушовете могат да му го дадат на аванта, нали подписа договора с Газпром....Експертите си казаха думата, защо *** продължават като стар грамофон да си лаят??? Едно, въпрсче имам към "другарите"...Аве защо любимите ви вождове си гласуваха ЗАКОН в края на мандата за оневиняване от евентулни "грешки" в управленито си. Незнам дали има подобно нещо и на други Соц планети....