11

тъпи учени

преди 11 години

И след ваксиниране на пушачите, на анедоимъчна основа, ще им започнат неврологичните проблеми, тъй като никотинът е естествен медиатор в невроно-мускулните синапси.

10

до 12

преди 11 години

брей, дай повече информация. Това всеки може да го каже. Какви са тези доклади? Много повърхностен коментар...

9

брей

преди 11 години

За фармацевтичната мафия няма конспирации, тя СЗО преди няколко години разби всички митове и показа истинското лице на ФМ=СЗО, излизайки с фалшиви и подправени доклади с една едничка цел... Промивки якооо, "а като се разровиш по-дълбоко и видиш" косите ти се изправят!

8

Анонимен

преди 11 години

В случая за разлика от обикновено даже са писали за какво става дума, че действа върху никотина, баси хората сте, какъв секс какви други удоволствия.А по въпроса за вредата от ваксините, да на пръв поглед като се втурне човек в конспирациите всичко изглежда очевидно и се ядосваш как може да не си го видял до сега, и защо хората са такива овце, но като се разровиш по-дълбоко и видиш какво минава за доказателство при конспираторите и тая фаза отминава.

7

Анонимен

преди 11 години

Не е ли по-добре ваксината направо да убива човека? Няма човек-няма проблем!

6

смотаняци

преди 11 години

И от КАКЪВ ЗОР са я измислили?! Хайде сега да измислят една и против удоволствието от секса..а бе- най-добре ЕДНА ВАКСИНА СРЕЩУ ВСЯКАКВИ УДОВОЛСТВИЯ! ако искат да са полезни да измислят ваксина срещу злобата, агресивността, алчноста и лошотията!

5

До 5

преди 11 години

Абе ти се информирай и после пиши. Някой те е информирал вече с грешно инфо и си мислиш, че знаеш. И действат със закъснител, после няма никога да предположиш от къде ти е дошло. Може и лошия бог да помислиш, че те наказва. Но се оказва, че това е твоята посредственост.Мислете или се откажете!

4

до 4

преди 11 години

Човече, спокойно не ваксинирай детето си срещу детски паралич. И имаш цял живот да му се радваш на осакатеното детенце. Но не давай *** съвети на другите.

3

Пак ли?

преди 11 години

Тази ваксина, както и другите съвременни ваксини май са направени да убиват ваксинирания, а не нещо друго?Потърсете в търсачките информация за ваксините и какво има в тях! Аз бях потресен и не бих ваксинирал нито мен нито дете!!!Ако ви се сртува нелепа конспирация, просто прегледайте доказателствата, които хората се ви предоставили! Фармацията дали има пипала "пари" в медиите?

2

Анонимен

преди 11 години

Удоволствието или пристрастеноста....кое от двете, че има огромна разлика

1

Анонимен

преди 11 години

Много хубаво, само като страничен ефект да не се губи и удоволствието от секса примерно:)