23

Азъ

преди 11 години

Да.Да.Безопасен.Ей докао е лежал у Созопола се пръкна светилото историческо Б.Димитров.Сщ нещо-о-о злиня де.И мести вампа туканкана у софето.Има нещо тука...гнило.Кат у Дания.

22

гурбетчия

преди 11 години

Вампири ,таласъми ,дяволи ,сатани ,вещици !!!! Майко мила на какви неща вярват все още хората дори и в днешни времена ! Ами затова ви лъжат вас разни "гадатели ,ясновидци,попове ,ходжи и т.н."!

21

Стоукър

преди 11 години

do 21...Вампирите били измислени от Стоукър...много си зле моето момче

20

Анонимен

преди 11 години

Божидар Димитров разказва: Когато се видим с Бойко много весело става. Той ми вика: Професоре, професоре..., а аз му викам: Генерале, генерале... и голям смях пада, защото колкото аз съм професор, толкова той е генерал :)))))))

19

ха-ха!

преди 11 години

Споко, догодина тандема Панайотова-Димитров ще намери Атлантида в Созополския некропол.От Созопол започва и свършва света, нали си имаме "професор" историк оттам!

18

Анонимен

преди 11 години

"На тези, които се страхуват вампирът да не донесе нещастия на София и на софиянци, ще отговорим, че той е обезопасен чрез пробождането с железен кол още през средните векове." ...Ми май вампирите са измислени от Стоукър, тъй че ми е съмнително да са го проболи през средните векове....

17

n

преди 11 години

Съвсем скоро тоя ще открие и липсващото звено, трябва само да намери огледало отнякъде...

16

Анонимен

преди 11 години

"за голямо облекчение на созополските бабички"Супер селянин.И големият професор, на който му се подиграват в Историческия факултет на СУ и го наричат "чалгата в историята". Айде не ни го пробутвайте.

15

Анонимен

преди 11 години

Хем не знаете хем глаголите. Черепа е със запазени кучешки зъби по големи и остри от нормалното, също като на вампир от филмите. Колкото до Влад 3 той се е смятал за българин и се е наричал Дракула именно заради големите си кучешки зъби. Това е фамилен белег, генетическа грешка която се е предавала по наследство, баща му и дядо му са имали и те. Известен е факта, че Дракула е погребан на територията на днешна България в манастир на име Св. Георги, не се уточнява къде е бил този манастир.

14

Аполон

преди 11 години

Ама великия историк многознако и всезнайко стана ли професор най-после?! Или си е още професор без тапия, както министър без портфейл?

13

Прост

преди 11 години

Ей само простаци и антибългари ли има в форумите, немога да го проумея ей. Какво ви трябва на вас също немога да разбера? Хората от един отпечатък на г.з правят пари, ние се противим и оплюваме всеки който иска да изкара пари от архитектура и археология. ***, *** и мързеливци навсякъде в тази красива и богата на история държава, която трябва да изкарва пари от това. Трябва да има присъди за такива като вас, Белене да се отвори специално.Простия

12

Анонимен

преди 11 години

Ей сега отивам на море в Созопол за да видя вампира ако има и жита наоколо напревете и няколко кръга да ги видя и тях. Следващия път барем на зима открийтe нещо да не се съмняваме.

11

Житан

преди 11 години

Търга след изложението за вампира с явно надаване ли ще е ? И може ли да се купат само парчета от него за сувенири и подаръци на тъщи и свекърви

10

Анонимен

преди 11 години

Това, че в Созопол е пълно с вампири не е никаква новина. Ако някой не вярва, да опита да си резервира почивка за 14 дни през юли или август и сам ще стигне до това велико "откритие", колко банки с кръв ще му излезе. А иначе казано сериозно ... "Строим археология" - гарантирано от ГЕРБ.

9

напред!

преди 11 години

Още утре тръгвам към тръгвам Созопол да видя Кривич, вампирите, пиратите, морето, ***, кръчмите..... абе, дълга програма! Надървил съм яко железния кол в случай, че ми налети някоя вампирка!

8

дракстера

преди 11 години

Е кво пък в парламента има 240 вампира,който ни цоцат кръвта и ние си трайкаме.

7

вампира

преди 11 години

леле ..искам да кажа на хората с промити мозъци от филмите.Вампири не съществуват това е една измислица от преди 3000 години с която майките плашели децата си.на тоя вампир забите са му като на котенце през целия си живот надали е пил кръв ама как е смукал вино и ракия ...бил е пияница изпивал е на хората виното и са го проболи и са му вързали краката да не може да излезе повече...

6

Анонимен

преди 11 години

ще го клонират и ще видим дали пие кръв

5

Анонимен

преди 11 години

Нито става ясно защо е толкова "известен" тоя "вампир" нито някой го интересуват бабаините дивитини на пишман историците .

4

ФАШИСТ

преди 11 години

бабини - дивитинини , как могат да вярват в таласъми и бабугери?! Това е кощунство което правят с костите на МЪРТВИЯТ!