140

Мнение

преди 12 години

Мисля,че Господ много беше го насъбрал на перничани и сега си го връща... Нека най-после тези с винкелите разберат,че с наглост, простотия и убийства далече не се отива... А за София: то кореняци-софиянци почти не останаха. Втурнаха се селяните от Северо- и Югозападнала България и сега що годе прилична реч няма да чуеш - селяния до шия. Та дори и Витоша превзеха.

139

Галерист

преди 12 години

Композицията от снимката наречена "Дървета" ще бъде изложена за благотворителна продажба в Перник.

138

325лв

преди 12 години

Много пари бе, това са джобните за обяд на тоя *** с очилцата.

137

Смахон Дянков

преди 12 години

Добре че българите са грамотни хора и знаят как да строят, че то ние с ББ каквото пипнем го разваляме. Фискалния резерв - окраден, пенсионните фондове - на турските фирми за магистрали, помощите на хората за извънредни бедствия - на ЦвъкЦвък за седми апартамент.

136

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКОВ Е ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СМРАДЛИВО И РЕДКО ЛАЙНОС УДОВОЛСТВИЕ БИХ СЕ ИЗПИКАЛ НА ЗУБЪРСКИТЕ МУ ОЧИЛЦА

135

Дянков

преди 12 години

Кво сте се разревали бе ***...60 срутени комина са това по 1.20 всеки....стъклата отделно ги плащам по 2лв.квадрата....и това за пръв и последен път.

134

Р.У.

преди 12 години

Знаеш ли защо не си прав ??? Защото застрахователите са мошенници ! Аз имах застраховка на една селска къща , падна градушка и изпочупи керемидите ! застрахователя оцени щетите на 200 лв. !!!! като доводите им бяха смешни . е айде накараи ме пак да им давам пари за за-страх-уловка и накрая да ме убеждават едва ли не , че аз съм виновен , че е паднала градушка .

133

Българин

преди 12 години

Неслучайно ми слагате плюсове. Преди събирахме пари за други потърпевши - от Цар Калоян - без дом останали, къщи да им строим. На бас, че и сега, ако отидете и проверите, ще се окаже, че *** ПАК не са си застраховали новопостроените и подарени им къщи и ако ПАК ги отвлече някой нов порой, ПАК ще реват "държавата" и ние да им ги възстановяваме !!!Как не се намери един решителен държавник да излезе и да каже:"Държавата няма повече да възстановява частни имоти, има си ЗАСТРАХОВАТЕЛИ !!"

132

Чоката

преди 12 години

Утепляк!!!

131

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКОФФФФФФФФФФФ РАЗВЪРЗА НАСРАНИТЕ СИ ***!

130

Българин

преди 12 години

И по телевизията видяхме кои са настанени в обществени сгради и чакат помощи - ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ нуждаещи се - всички с мръсномургав оттенък на кожата !!!Накрая с нашите данъци ще построят безплатни къщи на ***, като компенсация за напуканите им от трусът незаконни катуни, с оправданието, че били в нужда и нямало къде да отидат. А хората от тежко пострадалите блокове в Борово и Надежда ще бъдат оставени да се оправят сами.

129

Българин

преди 12 години

ДОКОГА държавата ще плаща за възстановяването на частните имоти на простаците?Когато аз и моите колеги, като застрахователи, търсим сами тия хора (вместо те да ни търсят), само гледат как да ни отсвирят - как така ще дадат пари за застраховка, вместо да си купят ракия?А сега с НАШИТЕ данъци ще възстановяват къщите на същите тия ***, дето са ни гонили грубо, все едно искаме да ги ограбим !!!Затова ли плащам данъци на тая държава?

128

Анонимен

преди 12 години

Да на помощите за училища и общински сгради. Не на помощите за частни жилища. Къде са застраховките на тези жилища? Да се извърши основен оглед на сградите и да се каже колко от пораженията се дължат на неправомерни преустройства?!? Държавата трябва да помага на наистина закъсалите - така е, но познайте кой ще се възползва от това - *** и ***, които за нищо не стават.

127

Ха ха хааааа

преди 12 години

Това при никое друго правителство не се е случвало. Те ходеха само на срещи с мафиоти като братя галеви и алексей петров но при отрудените хора в беда никога.

126

Mартин Стронг

преди 12 години

martinstrong.blog.bg/zabavlenie/2012/05/12/krivorazbranata-civilizaciia-i-va-chast.952950martinstrong.blog.bg/zabavlenie/2012/05/13/krivorazbranata-civilizaciia-ii-ra-chast.953223martinstrong.blog.bg/zabavlenie/2012/05/13/krivorazbranata-civilizaciia-iii-ta-chast.953297

125

защо

преди 12 години

дянков защо ще даваме на афганистан или по-точно казано на сащ 500 млн.това е цифрата под която помака се хили все едно ги вади от собствения си джоб.защо жената -мъж кр. георгиева отново отказа помощ за българите.защо ли защото ни държите само да ви пълним касичките та да си заживявате.

124

Анонимен

преди 12 години

TOZI UROD 6TE MI GOVORI KOGATO SE IZKUPE EDIN DEN!!

123

ПР

преди 12 години

Моите клиенти използват всяка възможност за създаване на положителен ПиАр по свой адрес . Ако утре ни нападне Турция и ни завладее , ще напишем , че също са реагирали адекватно и са се предали бързо , без излишни жертви . ПиАр да има народе !

122

Анонимен

преди 12 години

На снимката виждате г-н Рихтер, моля групата с винкели да вземе мерки

121

до 144

преди 12 години

гьол е,гьол е ,един голям гьол,пълен с жаби.Това го знам ,защото живея наблизо,а" *** ненормален" ,"простака " и "тиквеника" си ти,защото с големите си букви, искаш да ти обърнем внимание и да ни заблудиш!Всяко общество е пълно с правилници и закони и ти ако не искаш да ги спазваш,препоръчвам ти да отидеш да живееш в гората, или в някоя пещера на БенЛаден -щом не спазваш правилника на форума!