126

щ7кх

преди 12 години

Поредната лъжа

125

Пешо

преди 12 години

Не ми пука дали ще строите АЕЦ и Дали в Козлодуй или Намояуй енергийната мафия трябва да влезе в затвора барабар с Боковци Цоковци Овчарчета и Каролчета!

124

Христо Кенаров

преди 12 години

Това е поредното ограбване а Българския гражданин.Защо.Всички знаем, че собствеността дава печалба.Като дадем още собственост на чужди инвеститори ще обенеем още повече.Вместо да се строят молове да си върнем собствеността .От България се изнасят около 15 милиарда евро на година законна и не дотам законна печалба.А нашите пари 40 милиарда лева седят в чеждите банки и работят за чужденците. Защо?На кого служите Вие от настоящето правителство?От България за българските граждани.

123

Анонимен

преди 12 години

Не ми пука дали ще строите 7 блок в козлодуй,искам драстично да свалите цената на тока на хората или вдигнете със 150%заплатите на хората които взимат до 500лв.тия се оядоха в козлодуи с тия големи заплати и привилегии до като хората мизерстват

122

Продадоха ни

преди 12 години

Американо-турската партия ГЕРБ продаде България на американците и турците за пари...Боко ходи да обсъжда как ще внасяме енергия от Турция,премиера в сянка Уорлик натиска за добива на шистов газ...

121

do 152

преди 12 години

Shte naritash baba si. Izberi si Gay-4o, Dogan,Gotze i Maslaritza za mehlem.

120

Анонимен

преди 12 години

to niama nishto za pipane ,vzaimno si kradete s ostanalite prosto si vzimate .

119

Анонимен

преди 12 години

Ще ги наритаме, ще ги наритаме герберите на следващите избори !

118

бъдеще

преди 12 години

материалното и финансово и високо обществено положение на ГОЛЯМА част от эависещите от нас управници в парламента эависи эа эла участ нашето бъдеще.

117

БОДРО ГЕРБЕРЧЕ

преди 12 години

НЕ ИМ ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ СТРОЯТ 7 БЛОК В КОЗЛОДУЙ. САМО ХВЪРЛЯТ ПРАХ О ОЧИТЕ НА ХОРАТА. В ГЕРБ НЯМЯТ КАПАЦИТЕТА ДА СТЕПЕНУВАТ ВАЖНИТЕ НЕЩА, ЗАТОВА БЕЛИТЕ ИМ НАРАСТВАТ КАТО ЛАВИНА. А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ МАГАРИИТЕ.

116

belalov

преди 12 години

НЕ съм врачка, но виждам какво става с обещанията на Борисов! Щеше да ни вкара в еврозоната /предсрочно/, щеше да намлява цената на тока и газа, щеше да ни вкара в Шенген, щеше да вдига /намалява/ ДДС, щеше да се справи с престъпността, щеше да прекрати политическото номадство в парламента, щеше да строи 4 спортни зали в София, щеше да махне кучетата, балите и старите Икаруси от София, щеше да спре получаването на допълнителни средства в МС извън заплатата, щеше да стори магистрали, ЩЕШЕ....

115

Вярно е

преди 12 години

И аз го чух. Извънземните идват да инвестират у нас, по лична покана на Дянков. Ха Ха. Пак са пили вчера

114

Анонимен

преди 12 години

от кога дебилов се казва делалов

113

Анонимен

преди 12 години

за белене е ясно американците показаха на българите че вече си имат латино държава в европаи като тропне ппосланника имминистрите начело с първия се напикаватнарода глупав могат да го баламосват както си искаткозлудуй 7 няма да имаще гласуват ще почнатще напълнят гушите на тяхни хора за проучвания и проекти за година и половинаи най-важното по този начин стопират беленепарите ще си текатте ще си отидат с пълни гушки да има и за правнуциа пък вие си се плюнчете

112

belalov

преди 12 години

Ще строят..., ама друг път!

111

дядо

преди 12 години

тъжен факттия дето са над 55 гласували за бсппреди 20 години бяха на 35 и гласуваха за сдскъсно е чадо гащите ви ги събухаи ще ви бухат демократите до второ пришествиеи ще ви обясняват колко сте стари и необразованищото всичкото *** е младо и е вишист и гласува за гербзатова на циганини преди няколко дена цецо обеша повече повече грижии за кучетата същоза българите нема нужда те не гласуват по правилния начин

110

nqkoi-drug

преди 12 години

Продадохте икономиката на България. Сега продавате ядрената енергетика. Очаквам в най-скоро време да започнете да продавате хората.

109

Българан

преди 12 години

Три години им трябваха за да решат да спрат Белене, с готови разрешителни, проучвания и изграден фундамент. Колко години и пари ще им трябват за да се мине пак по този път за да се подготви площадка в Козлудуй! Тоя реактор ще ръждяса и ще остарее морално сто пъти до тогава! Ама де тиква пожарникарска да го проумее това!

108

1.бг

преди 12 години

По добре в Козлодуй,Белене било на 70 км от Вранча и там имало разлом.Нека се поучим от граешката на японците и да не я повтаряме.А и в Козлодуй има и електропроводи готови.По разумно е признавам.

107

тъжен факт за БСП

преди 12 години

Това трябва да се помни:Според exit poll за комунистите са гласували селяните, старците и простаците.По-голям % от гласувалите за БСП са от селските райони.По-голям % от гласувалите за БСП са на години 55+.По-голям % от гласувалите за БСП са с ниско образование.