380

Един ден

преди 12 години

Един ден, когато нашите внуци изучават българската история, за този период от 20 години насам ще се говори като за най-мрачния изобщо откакто България е съществувала. Нашите внуци, ще се питат недоумяващо как сме могли да допуснем разоряването на страната в мирно време, без абсолютно никакви заплахи от никого. Защо сме оставили предателите да се гаврят с родината ни, без да им се търси сметка. Но часът настъпва, чувате ли глухия тътен от недрата на народа?

379

nqkoi-drug

преди 12 години

Няма по-голям ликвидатор на АЕЦ и България от ББ и РП.

378

бг

преди 12 години

Щото не могат да я довършат и за по-лесно - хайде да я закрием. А след 20 години ?Това е подход, бягащ от проблемите вместо да ги реши като намери инвеститор.Турция строи ядрена за 20 млр., а ние за 6 млр. ще я спрем - срамота !!Не забелязвате ли, че се набляга само на няколко проблема, които се решават и то с европейски пари. Ако ги нямаше тях май не остана проблем, решен изцяло от правителството !

377

дарадуда

преди 12 години

В Русия съм, в Русия съм.

376

Анонимен

преди 12 години

Такъв наглец няма. Той винаги е невинен . Ако някой направи нещо хубава -той го е направил. Като се ***-другите се ***. Такъв си беше и като мутра и ката главен секретар и като кмет и сега......

375

Анонимен

преди 12 години

Тикво тикво лесно се продаде на еврейте и американците,но няма как да се спасиш от народния гняв.

374

БоСимеонов

преди 12 години

Защо ли го е страх тиквата от референдум?

373

До 478

преди 12 години

САЩ за цялото си официално съществуване са правили по една война на всеки 15 месеца!Това е САЩ.А Обама му облизаха *** тези с нобеловите награди, защото му дадоха нобелова награда в момент, когато води две грабителски войни - в Авганистан и Ирък,. Той пък, за да оправдае доверието, организира бунтове и погроми под името "Арабска пролет" и поредната (трета) грабителска война в Либия) и се готви за четвърта - в Иран.Хуманисти и демократи, няма що!Който се е хванал с тях, бял ден не е видял

372

А народа ще ти

преди 12 години

ТУРИ ЕДИН ОТЗАД.

371

Робин Худ

преди 12 години

Ъц,Почти всичко което си написал е такаОбаче!Обама е демократ. Изброй колко войни за започнали САЩ при управление на демократ президент!Затова за целия свят е важен Обама и това той да бъде в белия дом още 4 год., защото ще положи ВСИЧКИ усилия за да пази мира в светаОбама не е Буш, Рейгън той е ФТР, КенедиКолко ракети или войници стъпиха в Либия! Това бе заради ОбамаСАЩ не се е намесвал и няма да се намеси във военен конфликт освен ако всички други средства са изчерпани заради Обама

370

П. О. Р.

преди 12 години

Да, на тая държава и т6рябва да я поръководи малко армията... Пожарникарите просто не са подходящия мат'риял... Ама като гледам дедо Аню, почвам да се съмнявам! А бе капитани няма ли?!

369

h

преди 12 години

geopolitica.eu/actualno/1195-bumyt-na-atomnite-elektrocentrali

368

h

преди 12 години

На 5 октомври 2011 финландското правителство взе решение за разполагането на седмия поред за страната ядрен реактор (във Финландия действат 4 ядрени реактора, приключва изграждането на петия, който трябва да влезе в експлоатация през 2013, а строителството на другите два ще стартира, съответно, през 2012 и 2014).

367

Мамантос

преди 12 години

*** от *** ***, заслужавате си дереджето.

366

Охранител

преди 12 години

до 463, който се опитва да ме апострофира май нещо...къде ти говоря за нови атомни централи бе? научи се като четеш да разбираш това, което четеш!Да, в Европа нови атомни централи не са строени, но аз ти говоря за увеличаване на мощностите на съществуващи площадки, т.е.за увеличаване броя и пускане на нови реактори в стари атомни централи..не вади смисъла от контекста, че ми е писнало от такива малограмотници и слепци,затова сме на това дередже..замислете се малко, напрегнете се, ако имате какво

365

Охранител

преди 12 години

1-ви април трябва да ни стане национален празник...най-националния, защото освен майтапи и лъжи друго в тази държава нема...!!! Хайде ЧЕСТИТ ВИ 1-ВИ АПРИЛ МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ!!!

364

Анонимен

преди 12 години

Ех тия предишни ех! С какво ли щеше да се оправдава Бойко ако не бяха те?? В момента има цялата власт в държавата,но от устата му продължават да се леят оправдания!

363

Мамантос

преди 12 години

Халлал да вие тиквата, ***. Задлужавате си го.

362

Анонимен

преди 12 години

Другари,Всички знаем, че Партията винаги се е нуждаела и продължава да изпитва остра нужда от свежи финансови постъпления, за да води успешна борба със световния империализъм и дребнобуржоазните елементи, които слагат прът в колелото на световната история и пречат за пълната победа на пролетарската революция! Вече три десетилетия проектът "Белене" осигурява значителен финансов ресурс на партийното ръководство и Политбюро, другари, а класовият враг в лицето на империалистическата хунта ГЕРБ е на път да прекрати финансирането на Партията и да я постави на колене пред световния враг! Ние трябва да се противопоставим решително на тези опити, другарки и другари, и с всички средства да се борим за възстановяването на проекта "Белене" и финансирането на Партията! Ура, другари и другарки! Да живее тринадесетия конгрес на БКП!

361

Мамантос

преди 12 години

Народ от ***, който 20 и кусур години не можа да се организира и да помете кръвопийците, които се гаврят над него и куртизанствуват на Брюксел и Вашингтон. Пфу-у-у!!!