123

Анонимен

преди 12 години

Айде бе, Четири лапи, къде потънахте? Бяхте много активни около тричането, сега никакви ви няма.

122

Анонимен

преди 12 години

елате да видите в люлин 2 на глутници са. снощи отивам до денонощното а там 7-8 големи като вълк му правят кръгова отбрана. не ми пука за уличните кучета, а и повечето са кротки, но това да доживееш преклонните 87 години, за да си отидеш заради озверели *** е много тъжно. човека дано има роднини, които довечера да обиколят квартала с една кофа накиснати в антифриз мръвки.

121

аз

преди 12 години

Следващият път когато *** отново нахапят някого, коментара на кмеЦицата ще бъде:Нахапаха го, но пък след предишния инцидент вече всички са гладни и надлежно маркирани......

120

Анонимен

преди 12 години

Няма такава наглост! Нека излезе и каже кметицата по колко пари получават за "потдръжка" на бездомно куче и къде отиват тия пари. Общината има интерес от тези песове по улиците. Колкото повече , толкова повече средства им се отпускат. А за Софиянци *** , болести и страх! БЕЗУМИЕ!!!

119

Анонимен

преди 12 години

Да бъдат наказани тия, които са оставали кучетата на улицата бе! Какви са тия работи да ги кастрират и да ги пускат обратно. Толкова ли няма един приют?

118

Анонимен

преди 12 години

Кой е по-опасен за София - бездомните кучета или ***?

117

Анонимен

преди 12 години

Фъндъкова, стига оправдания! С каквото й да са хранени, бездомни кучета нямат място по улиците в един европейски град, а нали претендираме, че София е такъв!!! А между другото същото се отнася и за каруците! София става все по-зле!

116

До 150 ринго

преди 12 години

ринго, с такъв език няма начин да не срещнеш съпротива от страна на нормалните хора. "мизерните ***""така наречените защитници на кучетата""песове"както и цялото ти изразяване показва липса на обективност и известна степен на психично разстройство. Можеше да го напишеш с нормален език, но тогава може би щяха да те приемат за "така наречените защитници на кучетата" и това те психясва.

115

ф-1

преди 12 години

Това,че хапят е едно на ръка.В махлата едни ***/ мъж и жена/ са докарали два помияра-няма спане от тях.Единият спре да джавка,почва другият.А обикновенно и двата.Обичали кучетата, да им е..а майката загубена.

114

Анонимен

преди 12 години

Избивай мастиите! Като видите някой ненормалник да храни кучетата по улиците - пребивайте го ...

113

глоби за селяндурите

преди 12 години

Бездомни кучета ще има докато има *** *** , като си взимат животно , не го кастрират , а го пускат да вършее насам натам и да се размножава безконтролно и в момента, в който им свършат парите и не могат повече да се грижат за животното и поколението му - го изхвърлят на улицата . Домашните животни трябва да са кастрирани , а породистите да се размножават само в определените за целта развъдници , а не всеки *** да ми продава *** и персийски котки.

112

Анонимен

преди 12 години

Кучезащитник - това е човек, който не приема писания като това на 130 Дерат Антифризов и се противопоставя на идиотизмите им.

111

ринго

преди 12 години

да вземем примерот румънците ..тихомълком без много шум си изчистиха столицата от мизерните *** .Да чухте някой да протестира от така наречените защитници на кучетата ? Не ! И са прави .Човека макар и на 87 години е по ценен от всичките песове в България.Защото е ЧОВЕК!

110

Анонимен

преди 12 години

Бездомни кучета в София има, защото иамхме и имаме кметове като Фандъкова, Бойко Борисов и Софиянски. Гласувайте за такива и бездомните кучета ще се увеличат още.

109

Анонимен

преди 12 години

Няма такова безочие. Фандъкова да вземе пример от западните държави, тя е кмет и отговорността е нейна. Сума пари източиха тя и нейните подопечни чрез Екоравновесие и общинският концлагер "Сеславци". Не я е срам!

108

аз

преди 12 години

е как Ве, Данчето нали реши проблема с кучетата ? Пак за нея гласувайте!

107

Анонимен

преди 12 години

Жалко за престарелия преподавател /на 87 години!!!/ в американския колеж. Едва ли стареца не е знаел за уличните кучета, но е много вероятно да го е нападнала някаква нова агресивна глутница пръкнала се от нищото.

106

Анонимен

преди 12 години

Тези които са ги хранели тези песове сега да бъдат съдени за предумишлено убийство! Който оича животни да си гледа вкъщи! На улиците са за хората, животните нямат място там. Мисля че вече е крайно време да *** тези бездомни кучета - екомекитковците превърнаха градовете в зоопаркове!

105

Анонимен

преди 12 години

Колкото повече слюнки хвърчат да се избият кучетата, толкова повече нормални хора ще възразят да бъдат водени от слюнкоотделячи.

104

Гюргя

преди 12 години

Обичам животните, но и мен миналата седмица ме нападна един *** пред блока - буквално ми скочки, беше с размерите на малка мечка. Няма как да съжаля животно, което се държи все едно е в джунглата или гората. Човешкият живот и над този на който и да е друг! Егоистично е, но е така!