143

с.

преди 12 години

Абе и домашните кучета са проблем!Голяма любов,ама един не видях да почисти след кучето си!Като се стопи снега и щяха да се издрайфам!*** до ***!Отвратителна история!Обичам животните страшно много!С приятелката ми имаме котарак!Но тая мизерия по улиците е прекалена!

142

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Някой да постне рецептата за отърване. Всеки да хвърли по една примамка и сме се отървали. Не може да вкарат всички в затвора. Когато сме много сме силни!

141

Луд

преди 12 години

Във всеки квартал има по един издухал пенсионер, който храни кучетата. Нека всеки от нас, който забелязва такива ЛУДИ граждани да се обажда в екоравновесие ВСЕКИ ДЕН !

140

Анонимен

преди 12 години

според закона да но го направи

139

с.

преди 12 години

Проблемите и с дупките по улиците и с бездомните кучета могат да бъдат решени много лесно,но няма интерес!Друго си е всяка година през пролетта и есента да пратиш няколко *** с лопати да хвърлят асфалтец отгоре и да напапкаш едни благи парички!Ако се справят с бездомните кучета нали ще останат гладни!Е,защо тогава да го правят!Я да се въдят и да си вървят дните безметежно!Жалко за човека!

138

Анонимен

преди 12 години

Ако отида и удуша едно бездомно зло куче посред бял ден подсъдим ли съм?

137

REZUME

преди 12 години

Пожелавам искрено на Фандъкова и на всички, които "обичат" по своя си начин бездомните *** и ги хранят да бъдат нахапани по този начин или поне някой техен близък роднина, за да разберат *** им тикви за какво иде реч.

136

до 170

преди 12 години

Нали за" хората" става дума бе, отворко! Кажи кои са тия хора.

135

Анонимен

преди 12 години

да ги почваме от утре

134

Анонимен

преди 12 години

170 това ако беше дядо ти такива глупости ли щеше да дрънкаш пак?

133

Анонимен

преди 12 години

Ясно е, че няма на кого да разчитаме и има закони,които са срешу интереса на гражданите.Призивът ми е ако всеки Гражданин убие бездомно куче проблемът ще бъде решен за месец.

132

ели

преди 12 години

Честно ви казвам, като чета или слушам новините в тая държава, иска ми се наистина да дойде края на света! / или поне на тази държава/

131

Анонимен

преди 12 години

Toчно Йорданка Фандъкова е виновна за безстопанствените кучета. Хората в квартала й били виновни...а че не е взела ефективни мерки и е бездействала?

130

Богнострокулум

преди 12 години

Първо бих искал да кажа "да ви бера лайката" на всички които злобеят срещу кучетата ! Второ мой добър приятел, който работи в Еко равновесие ми е обяснявал как едва ли не ги задължават да оставят некастрирани кучета , цитирам "за да имаме работа и занапред". В заключение ще кажа, че "проблемът" с бездомните кучета се създава, култивира и ЕКСПЛОАТИРА от ХОРА, който нехаят за съдбите на хора и кучета.

129

bla bla

преди 12 години

Ако човек убие куче ще бъде съден. А ако куче убие човек какво ще стане?В БГ нищо! В нормална държава, веднага ще ги приспят, всъщност там надали ще има бездомни кучета...

128

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова,ами ти си вече 5 години бе! Защо не го решиш проблема?! Или там няма достатъчно пари за крадене , като за твоята особа?!

127

Аз

преди 12 години

Като видите *** да храни на улицата друг *** - убийте и двамата.

126

Анонимен

преди 12 години

Много си *** Фандъкова - нали пък ако не ги хранят ще са още по-гладни и озверели.Типична герберка - извор на мъдри решения,напъни си малко мозъчето,ако не можеш да решиш проблема питай ББ и Цв.Цв.Те може да измислят нещо блестящо.

125

Анонимен

преди 12 години

Обещаваме, че ще гласуваме пак за вас г-жо Ф. Вместо да обвинявате хората, които са хранели кучетата, обвинете самата Вас, всичките Ви подчинени и всички кметове и зам. кметове по квартали и райони. Да Ви попитам кое е по-важно, катерушката до блока или решение на проблема с кучета, които УБИВАТ хора? 2012г., Европа... Моля Ви се осъзнайте се!

124

ликвидиране

преди 12 години

Ликвидиране на всички ***.КОлко пари струват всички операции и грижи СЕГА за този човек, който сигурно няма пари , а и ако има , ДЛЪЖЕН ли е ЗАРАДИ *** с кучетата ( в КОЯ ДЪРЖАВА от ЕС има такова КУЧЕШКО-*** БЕЗОБРАЗИЕ???) да плаща ??ДЪРЖАВАТА да мисли за ХОРАТА< а не за ФАЛШИВИ ЦЕННОСТ "права на кучета и котки"!!!